Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני מהדרום, ולא רגיל לדברים כאלה יום אחד עברתי ברכב בדרום ת"א, לא יודע באיזה אזור בדיוק אבל זה היה כאילו שאני נימצא במזרח הרחוק, לא היה ולו ישראלי אחד שם, כולם מהמזרח וומעט מאפריקה, אפילו השלטים בחנויות לא בעברית, אנשים הלכו עם שקי אורז וקמח, זה היה ניראה כאילו האו"ם הביא להם משלחת עם עזרה, היה הזוי לחלוטין.

פורסם

אתה זוכר מה היה שם לפני "השתלטות" העובדים הזרים?

הם הצילו את האיזור והפכו אותו שוב ראוי למגורי אנשים נורמטיביים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

hunter,אני לא חושב שזאת פוליטיקה.בעניי זה יותר מדינת ישראל מאשר פוליטיקה.

שי,תזכיר לי מה היה?

הימורים,מכוני ליווי וכ"ד?

פורסם
האמת שאני מהדרום, ולא רגיל לדברים כאלה

פיליפ, אתה גר בערד, לא? אני מבין שטרם יצא לך להיתקל בפליטי דרפור.

כל עניין הפליטים והעובדים הזרים יצא מכל פרופורציה. רומנים, גנאים, תאילנדים, פיליפינים וסינים. תוסיפו להם את פליטי דרפור, כלות מאוקראינה ומהמזרח הרחוק ולאט לאט המדינה מאבדת את הזהות שלה, זהות שגם כך נמחקת כל יום שעובר.

עוד 20 שנה יסתובבו כאן ילדי תערובת, חצאי ורבעי יהודים, אם בכלל, ואז לאף אחד כבר לא יהיה אכפת מה זה המדינה הזאת ומי צריך להילחם בשבילה.

בכל פעם שעולה בעיית פליטים, מזכירים את השואה ואת העובדה שאף מדינה לא פתחה בפנינו את שעריה, ועכשיו תורינו להיות נדיבים. הבעיה היא שכרגע אין למדינה מספיק כסף כדי לעזור לפליטים. קודם שיעזרו לתושבים.

נקודה נוספת היא, שאם כבר מכניסים פליטים, דוחפים אותם לפריפריה כדי שחס וחלילה ערך הדירות בתל אביב, רעננה והרצליה לא ייפגע, אבל קריית מלאכי, מגדל העמק וערד כנראה שלא מענייניות אף אחד :nono:.

קראו לי גזען ו/או קיצוני אך זוהי דעתי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
hunter,

שי,תזכיר לי מה היה?

הימורים,מכוני ליווי וכ"ד?

זנות, סמים ואלימות. לפני 15 שנים היית מפחד ללכת שם בערב.

פורסם

שביט, לצערי אתה צודק. והסיבה לכך ששלטונות נטשו את האזרחים ומטרה עיקרית שלהם נעשתה למלא שקים בכסף. כניראה זה תהליך בלתי נימנע ובסופו של דבר כל מי שיכול יחזור לאירופה, ארה"ב וכד'. כפי שכתב אברהם בורג שבזמנו היה יושב ראש הכנסת בספר לנצח את היטלר, מי שיכול - שיצטייד בדרכונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבי ושביט, אני מעדיף חצאי יהודים, רבעי יהודים ואםפילו בכלל לא יהודים אבל שחיים כשווי זכויות וחובות כולל עבודה, שירות בצבא, תשלום מיסים ותרומה לחברה מאשר 100% יהודים שלא תורמים למדינה ותלקהילה כלום ועוד שורפים פחי אשפה ופוגעים בשוטרים.

פורסם
עוד 20 שנה יסתובבו כאן ילדי תערובת, חצאי ורבעי יהודים

מזכיר לי תקופה מלפני 70 שנה. :x

היו אנשים אז שהשתמשו באותם ביטויים כמוך , אז הם קראו לבני התערובת "מישלינג".

תעשה טובה ואל תפגין את בורותך , בטח לא בפורום ציבורי , או שלפחות תלמד קצת היסטוריה לפני שאתה כותב

על דברים כאלה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

שי ואז המדינה הזאתי כבר לא תהיה "מדינה יהודית".

וזה מה שהכי מפחיד אותי.

כל מה שאמרת, זה נכון, לפעמים צריך לוותר על משהו כדי שדבר אחר יהיה, אבל שכמות היהודים בארץ תרד, זה לא ממש בא לי.

זה ישפיע על העתיד, התבוללות, לא ישמרו את מה שצריך לפי היהדות, ואז אפשר להגיד "ביי ביי" לעם היהודי.

רק מקווה שאני ועוד כמות גדולה של אנשים שאיכפת להם מזה (הדת), יישמרו על זה עדיין.

יום טוב לכולם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

שי, הצדק עימך כמובן.

הבעיה היא עם המדינה, שרק נותנת זכויות ולא לוקחת חובות. הפליטים והזרים חיים כאן על חשבון אנשים שממלאים את חובותיהם.

אמיל הבין את כוונתי- המדינה תאבד את זהותה היהודית.

תמיר- אני מצטער, אבל אני לא רואה את מה שכתבתי כבורות. המדינה הזאת היא מדינה יהודית, וכל מה שהוא לא יהודי

ב100%, הוא תערובת. אני לא אומר שזה רע, אין לי בעיה עם רומנים, תאילנדים או פיליפינים, ואני בטח לא עומד להרוס את בתיהם, לאנוס את נשותיהם, לבזוז את רכושם ולהרוג את כולם. אל תטיף לי ואל תחנך אותי.

אתה יכול לקרוא לזה גירוש אכזרי וגזענות. אני אקרא לזה החזרה למולדת.

מבחינתי כל העניין הזה בעייתי משתי בחינות- א'- טישטוש הזהות היהודית של המדינה, שזה משהו שהרבה אנשים לא רוצים שיקרה, גם החילונים הכי אפיקורסים.

ב'- המדינה לא יכולה להרשות לעצמה כלכלית לתמוך בכוווולם. קודם כל לתמוך בתושביה היהודים שממלאים חובותיהם, ואח"כ, עם יש עודף ואפשר, להחליט שתומכים בפליטים ועובדים זרים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

השאלה היא כמה אתה מוכן להקריב מערכי היהדות כדי שהמדינה תישאר יהודית.

אישית אני מעדיף שתישאר דת יהודית עם כל היופי והערכים שבה גם אם זה אומר שהמדינה היהודית כבר לא תהיה רק יהודית. לי הרבה יותר חשוב לשמור על ערכים של קבלת השונה, עזרה לזולת והכנסת אורחים.

פורסם

שי, מסכים איתך ל-100%.

אין לי בעייה של דתות ולאומים, להיפך (נימוקים שלי אתה יכול למצוא בתגובה הזאת). אזרח במדינה צריך להיות אזרח וחובותיו של אזרח צריכות להיות ללא תלות בדת שלו.

הבעייה שמדינה הזאת תתפרק לאומת מה שאנחנו מכירים אותה היום, כי שלטונות הזניחו את האזרחים, משתמשות בסיסמאות שקריות ותעמולה עם שטיפת מוח.

זו הסיבה שהזכרתי הגירה למדינות אחרות.

שי ואז המדינה הזאתי כבר לא תהיה "מדינה יהודית".

וזה מה שהכי מפחיד אותי.

הבעייה היא, מה זה למעשה יהודות. אני רואה בה דת כשאר הדתות. הרי כל מי שרוצה יכול לעבור תהליך גיור ולהפוך ליהודי. בצורה כזאת כוזרים (שבט טורקי שנדד לכיוון מזרח אירופה והקים ממלכה בשטח של אוקראינה-רוסיה - ממלכת הכוזרים, מלך שלהם החליט מבין שלושת הדתות לבחור יהדות, ראוי לציין שהוא היה קראי. יש על כך סיפור בספרו של רבי יהודה הלוי, יש סרט תעודה בעל מספר פרקים ממלכת הכוזרים של יערי) הפכו להיות עיברים (אלא שעברו לדת יהדות) מאירופה. לכן במדינות שגרו בהם במקור עיברים, כך הם ניקראו, למשל ברה"מ לשעבר, ליהודים קראו EVREY - עברי - hebrew. במדינות שבמקור חיו יהודים, כך הם ניקראו - JUDE - יהודי.

כוזרים קיבלו על עצמם יהדות ביחד עם ציונות (חזרה לארץ ישראל).

בספרי היסטורייה טשטשו את המושגים האלה ונתנו להם מושג אחד - יהודי.

היסטוריה נכתבה ונערכה פעמים רבות, כדי לסובב את הסיפור בצורה שיהיה נוח להקים כאן מדינה, כולל ערבוב של אירועים שקראו לעמים שונים כדי להגיד שכיביכול מדובר על עם אחד.

העובדה היא שבישראל חיים ישראלים, אנשים בעלי דתות שונות שבאו במקור מעמים שונים, כאשר רוב בינתיים מזדהה עם דת יהודית.

אני קורא לעם שגר כאן ומורכב מכלל אזרחי המדינה, בני עם ישראלי.

אני לא מסכים באופן מוחלט לטשטוש בין דת ולאום. בתעודת זהות לאזרחי המדינה לא צריך להיות רשום באיזה דת מי מאמין, אלא לאום - ישראלי. איך אפשר לשייך בן אדם לדת מסויימת, כאשר הוא לא מקיים שום מצוות של אותה דת ואולי אפילו לא מאמין בעקרונות שלה (למשל כשרות, שבת וכד')? הרי בארץ יש הרבה מאוד חילוניים שאינם מקיימים מצוות.

אני עיברי, לפני דורות בני משפחה שלי בחרו בדת יהודות ביחד עם חזרה לארץ ישראל. כך משפחתי ומשפחות רבות אחרות מצאו את עצמם כאן בארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי את הפליטי דרפור האלה צריך לעצור עוד בגבול עם מצריים.

אין לנו מה לעשות איתם, ויש פה מספיק עניים לתמוך בהם לפני שמביאים עוד פליטים מבחוץ. (שמביאים איתם כל מיני מחלות על פי מה ששמעתי מגורמים רפואיים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...