Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמו שכתוב בכותרת אני וחבר נוסעים לתאילנד באמצע אוגוסט הוא נוסע לחודש ואני לחודש וחצי

הכוונה היא לעשות במשך חודש טיול ואז אני אתפנה לבטן גב לשבועיים.

התכנון זה שבוע עד שבוע וחצי צפון , שבוע מרכז ומה שנשאר באיים.

האם יש המלצות למקומות בצפון , מרכז, דרום מעבר למקומות הידועים ?

הכוונה לפחות בצפון זה להשכיר רכב חלק מהזמן ולטייל קצת מעבר לאתרי ה"עדר" ולכן מחפש מקומות מעניינים למשל

לא מעוניינם לצאת לטיול הגיפים כי ממוסחר מדי ולכן מחפשים אלטרנטיבה עצמאית.

במרכז ממה שהבנתי זה בחלקו דומה למה שיש בצפון (כמו שמורת הקצנבורי) או דומה לדרום (כמו פטאיה)

השאלה האם כדאי להתעמק במרכז או ישר אחרי הצפון לנסוע לאיים ולוותר על המרכז גם כי זה דומה וגם כי אין הרבה זמן.

ואיפה כדאי לטייל בדרום האם יש המלצות ספיציפיות על איים או אתרים גם פה הכוונה היא לראות דברים מעבר ולא את החלקים שכולם הולכים אליהם בשביל.

התקציב לטיול עצמו סביב ה 2000-2500דולר כל אחד (אני לא נוסע לנפוש אלה לטייל ולראות כך שלא מתכנן עלויות מחיה גבוהות , כלומר גסטהאוסים ואוכל מקומי אך לא יותר מזה).

אז כמו שכתבתי מי שביקר במקומות מעניינים או עשה פעילויות מעניינות מוזמן להמליץ בכיף.

תודה ושבוע טוב לכולם.

• תוכן חדש...