Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שראה את השיחזור של האונס, ודאי שם לב לרנו קליאו הלבנה חוזרת פניית פרסה לכיון הנגדי של הרחוב במפורש שיש שלט [/b]איסור פרסה שמאלה.

ועזבו עכשיו שזה היה בסביבות שלוש בבוקר במקרה ראיתי את הצילומים, דוקא בשעות האלו של יום חמישי שזה צולם וזה רחוב ראשי נוסעות שם הרבה מכוניות של חבר'ה צעירים וידוע שברחוב שמותר 50 ונראה כאילו אפשרי 80 טסים של על 90 לפחות.

בואו גם לא נדבר על מספר השוטים שחזר על עצמו בכדי לערוך את התוצאה הכי מדויקת, ועוד זה בתוכנית טלויזיה ומראים את זה שלוש םעמים ברצף.

מה היה קורה אם חלילה היתה שם תאונה

ממש ביזבוז וקלות ראש של ההפקה.

מה יש לכם לומר?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
למי שראה את השיחזור של האונס, ודאי שם לב בשעות האלו של יום חמישי שזה צולם וזה רחוב ראשי נוסעות שם הרבה מכוניות של חבר'ה צעירים וידוע שברחוב שמותר 50 ונראה כאילו אפשרי 80 טסים של על 90 לפחות.

מה יש לכם לומר?

מי פה המסוכן והעבריין ??

לטוס על 80 90 "לפחות" באזור של 50 ,או פניית פרסה?? :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
למי שראה את השיחזור של האונס, ודאי שם לב בשעות האלו של יום חמישי שזה צולם וזה רחוב ראשי נוסעות שם הרבה מכוניות של חבר'ה צעירים וידוע שברחוב שמותר 50 ונראה כאילו אפשרי 80 טסים של על 90 לפחות.

מה יש לכם לומר?

מי פה המסוכן והעבריין ??

לטוס על 80 90 "לפחות" באזור של 50 ,או פניית פרסה?? :shock:

שניהם לא לעניין.

בשילוב עם חוסר שדה ראייה ו/או טעות נהג ו/או עייפות - עלולה להתבשל תאונה קשה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מקרה שקרה לי אתמול בלילה, לא קשור לשידור חוקר

אתמול בלילה אני נוסע לתומי לתל אביב לסעוד עם חברים במטרופוליס, אני נוסע על מהירות של 100 קמ"ש דרך כביש חמש לכיוון איילון דרום, מחלף גלילות

אני בנתיב השמאלי מתוך שני נתיבים ולפניי רכב שמחליט לבלום עד עצירה מלאה בדיוק ברגע האחרון כדי לעבור לנתיב שממשיך לכיון כביש החוף/נמיר, אותו רכב כמובן עוצר בנתיב השמאלי ומתחיל לנסוע רוורס כדי לחזור לכביש השני.

אני עוד לא מספיק להתאושש מאותו אירוע וממשיך לכיוון הסיבוב לאיילון, כמה מטרים לפני הסיבוב אני שם לב לרכב בשוליים הימניים (חצי בנתיב הימני) נוסע רוורס כדי לחזור לכיון איילון דרום להרצליה.

מה עובר על הנהגים בארץ, החיים שלהם פחות חשובים מאותם 5 דקות שהם יפסידו אילו ימשיכו בדרך ויעשו פרסה במקום מותר :?:

פשוט לא להאמין

מה שהכי נורא שיש סיכוי שאני אעקוף נהג כזה באמצע הלילה באיילון על מהירות של 120 קמ"ש והוא יגיד לאישתו/חברתו/אמא/סבתא וכו, איזה משוגע זה עם הגולף, לאן הוא ממהר :?:

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אתמול בלילה אני נוסע לתומי לתל אביב לסעוד עם חברים במטרופוליס, אני נוסע על מהירות של 100 קמ"ש דרך כביש חמש לכיוון איילון דרום, מחלף גלילות

אני בנתיב השמאלי מתוך שני נתיבים ולפניי רכב שמחליט לבלום עד עצירה מלאה בדיוק ברגע האחרון כדי לעבור לנתיב שממשיך לכיון כביש החוף/נמיר, אותו רכב כמובן עוצר בנתיב השמאלי ומתחיל לנסוע רוורס כדי לחזור לכביש השני.

אני עוד לא מספיק להתאושש מאותו אירוע וממשיך לכיוון הסיבוב לאיילון, כמה מטרים לפני הסיבוב אני שם לב לרכב בשוליים הימניים (חצי בנתיב הימני) נוסע רוורס כדי לחזור לכיון איילון דרום להרצליה.

מה עובר על הנהגים בארץ, החיים שלהם פחות חשובים מאותם 5 דקות שהם יפסידו אילו ימשיכו בדרך ויעשו פרסה במקום מותר :?:

פשוט לא להאמין

מה שהכי נורא שיש סיכוי שאני אעקוף נהג כזה באמצע הלילה באיילון על מהירות של 120 קמ"ש והוא יגיד לאישתו/חברתו/אמא/סבתא וכו, איזה משוגע זה עם הגולף, לאן הוא ממהר :?:

שי

ידוע ומוכר!!

אינספור פעמים ראיתי שברמזור של רק ישר!!

ולכייון הנגדי גם רק ישר אנשים עושים פרסה!!!-זה סכנת נפשות!!

תאר לך אתה נוסע 60 \70 והכביש רק ישר ואין פניות ופתאום איזה חמור מפרסס :mad:

אבל אל דאגה אם תסע 120 במקום 90 כבר יתפסו את הרוצח :mad:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

פשוט לא להאמין

שי

ידוע ומוכר!!

וואלה הזכרת לי מקרה שקרה לי ביום ראשון, זה קורה כל כך הרבה שאנחנו מתרגלים

עצרתי ברמזור מתחת למחלף מורשה כדי לפנות לכיון כפר סבא/רעננה וראיתי נהג שמגיע מכיוון רמת גן בנתיב שעולה לכביש חמש מערב עוצר באמצע הצומת שיש לו ירוק ומבצע פניית פרסה שבנתיב הנגדי נהגים טסים על 100+ קמ"ש

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

פשוט לא להאמין

שי

ידוע ומוכר!!

או!!! טוב שהזכרת את זה.

זה אחד הדברים הכי מטומטמים ומכעיסים שאני רואה הרבה בכבישים.

פעם אחת פשוט עצרתי ליד עבריין כזה ושאלתי למה הוא עושה דבר כזה מסוכן (במציאות הייתי פחות עדין).

משום מה הוא היה בטוח שכל עוד אין תמרור שאוסר במפורש פנית פרסה....אז מותר לעשות פרסה. אנשים לא מבינים שאם יש רמזור עם חץ "ישר" מעליו זה אומר שאסור לפנות שמאלה, גם לא שמאלה שמאלה (פרסה).

אני גם כמעט בטוח שחץ צבוע על הכביש שמראה "ישר" אוסר פנית פרסה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ועוד דוגמה טרייה מאתמול בערב :

רחוב משכית בהרצליה הוא חד סיטרי.

לעומת זאת, הבחורה הנחמדה בלאנטיס אתמול בלילה החליטה שהיא נוסעת נגד הכיוון ופונה שמאלה ממשכית לכיוון היציאה מהרצליה, למרות שאין שם בכלל לשמאלה...

ולא היה לה מושג שהיא עשתה משהו לא בסדר...

מפחיד. :roll:

:-)

פורסם
ועוד דוגמה טרייה מאתמול בערב :

רחוב משכית בהרצליה הוא חד סיטרי.

לעומת זאת, הבחורה הנחמדה בלאנטיס אתמול בלילה החליטה שהיא נוסעת נגד הכיוון ופונה שמאלה ממשכית לכיוון היציאה מהרצליה, למרות שאין שם בכלל לשמאלה...

ולא היה לה מושג שהיא עשתה משהו לא בסדר...

מפחיד. :roll:

בטח יצאה מה"סטיל" והברמן "תידלק" אותה טוב טוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מכירים את אלה שעל כביש 2 קצת צפונה לחדרה נוסעים על הכביש לכיוון צפון ומחליטים שבא להם לנסוע דווקא דרומה?

מכירים את אלה שלא יכולים לחכות למחלף?

מכירים את הפתחים בגדר ההפרדה (בכביש, לא הבטחונית/פוליטית) בשביל רכב בטחון?

אני לא הכרתי את השילוב של 3 הגורמים וכשאני נוסע על 110 בערך בנתיב השמאלי (הייתי באמצע עקיפה) בכיוון דרום מישהו מהכיוון הנגדי החליט שבא לו להחליף. עשה פרסה במקום הזה כאשר הכביש יחסית עמוס (אני הייתי במרחק מסויים ממנו שדרש ממני ברקס יחסית חזק), עבר את 2 הנתיבים של הכביש לדרום וחנה על השוליים.

כמעט הוריד 2 מכוניות ישירות ולך תדע כמה בשרשרת (בארץ לא שומרים כ"כ על מרחק כידוע).

אי אפשר היה לראות אותו כי הוא היה מוסתר ע"י הגדר והוא גם לא חיכה לרגע מתאים במיוחד מבחינת תנועה.

פורסם

פשוט מפחיד כל הסיפורים האלו.

הפרסה בכביש החוף במיוחד.

והרוורס בצומת גלילות :shock:

אני משער שאנשים פשוט לא מודעים לחומרת הסיכון שהם נוטלים בפעולות האלו, הרי מי שמבין את הסיכון לא יעלה על דעתו לנהוג כך כאשר האלטרנטיבה היא נסיעה עד המחלף הקרוב וחזרה, סיפור של אולי 5-8 דקות בכבישים בארץ, שבד"כ יש מחלף כל כמה ק"מ אם לא כמה מאות מטרים (איילון). וכל הסיפורים האלו בלילה כשאין שום פקקים ושום עומס.

את האדיוט שאני ראיתי לפני די הרבה זמן כבר קיללתי פה בפורום, מדובר באחד שעלה בטעות על איילון דרום במחלף רוקח, והחליט שבעצם יותר עדיף היה להמשיך ישר לכביש שמאחורי האוניברסיטה, אז הוא לקח את העיקול החד (ומתהדק בסופו) ברוורס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...