Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואה מהבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל שעובד ומרוויח 3500 שקל בחודש , אני מעוניין לקחת הלוואה מהבנק של 170 אלף שקל ולפרוס את זה לתשלומים של 60 חודשים , דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שהבנק לא יתן לי הלוואה כזאת כי אני חייל והם מביאים הלוואה כזאת רק לאנשים שמרוויחים 7000+ בחודש.

אם אני מראה לבנק תדפיסים של 3 חודשים האחרונים של ההכנסות שלי הם יכולים להסתמך על זה ולתת לי את ההלוואה? אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני הולך לעשות לעצמי בושות בבנק :-)

פורסם

אין סיכוי בגלל שאני חייל צעיר או בגלל שהמשכורת פשוט נמוכה ובאמת צריך להגיע ל-6.5-7 אלף שקל כדי לקבל הלוואה כזאת ?

ד"א ההלוואה היא בשביל רכב , יש לי 80 אלף שקל במזומן ואמא שלי עוזרת לי גם אבל אני רוצה לעבוד בשביל הרכב , אין אפשרות לשעבד אותו לבנק תמורת ההלוואה?

פורסם

תלוי לאיזה מטרה אתה רוצה את הכסף.

לדוגמא אם אתה קונה דירה שהבנק יכול למשכן מן הסתם יש יותר סיכוי מאשר במקרה ותבקש כסף בכדי לקנות רכב או להקים עסק משלך.

גם אם תביא ערבים (לא בני דודים) שיסכימו לחתום לך הסיכויים עולים.

פורסם

רכב ב250 אלף בגיל 18-20, מכספך האישי? לדעתי זו טעות. אני הייתי ממשיך לחסוך, זה גיל מוקדם מידי להשתעבד לבנק, ועוד בשביל רכב...

אתה מבין שמעצם ההלוואה אתה בעצם תשלם את כל המשכורת לבנק ב5 שנים הבאות?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

Mosho - כן זה בערך התיכנון , אני יודע שזה נשמע טיפשי להרבה אנשים פה אבל בכל זאת זה דיי חלום בשבילי הרכב הזה.

פורסם

אז למה שלא תחכה 5 או אפילו 10 שנים? אם הצלחת לחסוך 80K במשכורת מינימום כחייל (למרות שעכשיו כשאני חושב על זה כנראה זה ממקור אחר, אם לא טעות שלי :)) אני בטוח שתוכל להגשים את החלום, וזה ייעלה לך רק חלק קטן מההון שלך. (לפחות הרבה מתחת ל300% ממנו)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בנק זה עסק מצחיק נותן כסף למי שיכול להראות שהוא לא זקוק לו.

ההחזר החודשי של ההלואה שלך + ריבית הוא 3050 ש"ח.

הבנק למשל במשכנתא רוצה שההחזר לא יעלה על שליש ממשכורתך דהיינו לא יותר מ 1200 ש"ח לערך

בהלוואות רגילות הוא רוצה יחס די דומה , כדי להבטיח שאכן תוכל להחזיר לו את הכסף

הבנק ישעבד את הרכב בכל מקרה אבל הוא זקוק לו לכפרות במקרה שלך לא יהיה איך לשלם.

אתה יכול להתגבר על הבעיה אם יש לך מישהו - קרוב משפחה אם משכורת גבוהה, שהרכב וההלוואה ירשמו על שמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תיקח בחשבון שרכב לא שווה את מחירו לבנק אלא רק כ 60% נחשב כערבון.

רכב מעבד ממחירו ומבחינת הבנק אינו נכס בטוח.

בנוסף מאיפה תשלם את הביטוח ודלק לאוטו שלא לדבר על טיפולים?

רכב כל כך יקר בגילך, אלא אם כן יש לך הורים עשירים לא כל כך מעשי אלא אם כן אתה עובד ומרוויח יפה או שהצלחת לחסוך לפחות 75% ממחיר הרכב לא שווה לך אפילו להתחיל עם הסיפור הזה.

אם אפשר לשאול, על איזה רכב מדובר?

פורסם

נכתבו כאן הרבה דברים נכונים, והייתי רוצה לסכמם לכדי תגובה מסודרת אחת:

1. תחת ההנחה המאוד אופטימית לפיה תקבל את ההלוואה בריבית P+1%, התשלום החודשי שלך יהיה 3054 ש"ח. זאת כמובן בהתחשב בשער הריבית הנוכחי. קח בחשבון שאם המדדים הבאים יהיו כמו זה שפורסם שלשום (סיכוי די סביר), הריבית תעלה ואתה תחויב בתשלום גבוה יותר.
  2. לצורך הדיון בלבד, נניח שהתשלום החודשי שלך יהיה 3000 עגול, מה שאומר שנשארו לך 500 ש"ח לביטוח, דלק, טיפולים ובלת"מים. מה מאלה אתה מעוניין לשלם קודם? :lol:
  3. אם לבנק יש ספק באשר ליכולתך לעמוד בתשלומי ההלוואה, הוא יסרב לתת לך אותה, גם כאשר אתה מעמיד לרשותו בטחונות טובים. במקרה שלך, מעבר לזה שסימן שאלה גדול מרחף מעל יכולת ההחזר שלך, הרכב לכשעצמו לא נחשב לבטוחה טובה במיוחד, וזאת מפני שבזמן שערך ההלוואה נותר קבוע, ערך הרכב נמצא בירידה מתמדת, וכך למעשה הבטוחה של הבנק מתמסמסת לו בין הידיים.
  4. איני יודע מה הוא אופי העבודה שלך, אבל בתור חייל, אל תשכח שלצבא תמיד יש עדיפות על פני כל דבר אחר בחייך. אם פתאום הצבא יחליט להשתמש בך באופן אינטנסיבי, אתה לא תוכל להמשיך לעבוד, מה שאומר שאתה תמשיך לחיות ממשכורת של 3500 שקל בחודש, אבל רק בתנאי שתוריד ממנה 0.

אני לא נכנס לך לכיס או למערכת קבלת ההחלטות שלך, אבל אני כן יכול לומר לך שבעברי הרחוק גם אני הייתי בגילך וחלמתי על היום שבו יהיה לי רכב משלי. בעיני רוחי כבר ראיתי איך את כל חסכונותיי אני שורף על רכב חלומותיי. מאז קצת גדלתי, והבנתי שחוץ מרכב, יש עוד כמה דברים שצריך לדאוג להם בחיים. דוגמה: רכב יביא אותך ממקום למקום. לימודים, לעומת זאת, יביאו אותך לעבודה שבעזרתה תוכל לרכוש את רכב חלומותיך שיביא אותך ממקום למקום, ואחרי שימאס לך ממנו, כנראה שיהיה לך די כסף כדי לקנות משהו אחר. עכשיו תגיד לי אתה - מה עדיף?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לי בעיה של כסף , כתבתי כבר מקודם שאמא שלי יכולה לעזור לי עם הרכב אני פשוט רוצה לעבוד ולהרגיש איך זה בעצמי בלי אמא שלי.

בגדול כל מה שאמרתם לי כבר שמעתי מאמא שלי וחברים אבל אני עדיין איכשהו לא מוכן לרדת מזה גם בכלל שאיכשהו המחיר של המכונית ממש קורץ לי :?

מדובר ב- SLK200 שנת 2009 מייבוא אישי

פורסם

אוי, זה רעה מאוד בלי אמא!

מיותר להרגיש את זה כאשר יש אמא.

אם היא רוצה לעזור לך, ואתה רוצה לרכוש את הרכב מכספך (ע"ח משכורות עתידיות),

תיקח הלוואה מאמא ותחזיר לה כל חודש 3000 ש"ח.

זה לא כזה תענוג להתעסק עם הבנק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סתם שאלה, אמא שלך בעלת ממון? כי אם כן ואתה סתם רוצה לנסות להרוויח ולשלם לבד כסף על זה אז סבבה, כי במקרה של מחסור בכסף היא תוכל לשלם על הנזק שלך ואתה בסה"כ תלמד לקח.

מה שכן, להחזיק כזה רכב זה מטורף בגיל כזה במיוחד עם המשכורת שלך. אל תשכח שיש לך גם ביטוח לשלם שאני מאמין שיגיע לאיזור ה20 אלף, אולי קצת פחות לכיוון ה15 אבל עדיין, לא חושב שאתה תוכל להרשות לעצמך את זה.

בנוסף, נניח ואמא שלך לא עשירה אבל יש לה את היכולת לעזור לך עם העניין, אתה באמת היית רוצה לגרום לאמא שלך לעשות כזה דבר רק בשביל "רכב חלומותייך" ?

תשמע חבוב, זה אחל'ה רכב(למרות שאם כבר, תחשוב על משהו אחר כי הדגם הוא הדגם הכי פשוט וחבל סתם לבזבז בוכטה כסף על כזה דבר) אבל כזה רכב קונים כשיש לך את היכולת לקנות אותו ולהחזיק אותו.

אתה בסה"כ חייל ואתה כבר רוצה לקחת הלוואה שהיא יותר מכפליים מהסכום שיש לך. זה ניראה לך הגיוני?

כשתסיים צבא, מה אז? אתה תרצה ללמוד או לעשות משהו בחיים. הרכב כבר שווה פחות כסף, אתה הרי לא תיתקע איתו לנצח, נכון? אתה תרצה להשתדרג. אתה חשוב שיהיה לך מספיק כסף לרכב אחר ברמה כזאת? אל תשכח שאתה עדיין תהיה חייב לבנק כסף. נניח ובמצב טוב, כבר לא תהיה חייב לבנק כלום. אתה תרצה להיכנס לסרט הזה עוד פעם?

מה עם לימודים? קריירה? עתיד כלשהו? אם אתה משעבד את עצמך לרכב אתה בעצם חיי בשביל הרכב. רק שאותו הרכב,

יעבור זמנו אבל אתה עדיין תהיה תקוע באותו מקום בגלל הבזבוזים שעשית בעבר.

אני חושב שאתה מבין עד כמה זה לא הגיוני וטיפשי לעשות משהו כזה והדבר היחיד שמסנוור אותך וגורם לך בכלל לחשוב על זה

זה העובדה שזה חלום ופתאום הוא נהיה יחסית ריאלי בשבילך.

אני אומר תוותר חבר. החיים לפנייך, אל תיתן לעצמך להרוס אותם או לעכב אותם או בכלל לפגוע בהם בצורה כלשהי רק בגלל חלום.

מקס', בעוד מס' שנים, תוכל לקנות את אותו הרכב(אולי אפילו דגם יותר טוב).

• תוכן חדש...