Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטנובה בכביש 6 דרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערב יום רביעי, בסביבות השעה 19:00, זיהיתי ניידת מצויידת במולטנובה בכביש 6 לכיוון דרום (לפני-כן ראיתי מס' הבזקים כך שהאטתי; נסעתי לכיוון צפון למזלי). הניידת התגלגלה באיטיות מן הירידה שבמחלף באקה לשולי הכביש עצמו.

זאת היא הפעם הראשונה שאני רואה ניידות סמויות על 6, אחרי כמעט שנתיים שאני נוסע בו כל יום.

האם מישהו נתקל בתופעה או שהיה זה מבצע אכיפה חד-פעמי?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

עוד לא נתקלתי, שמת לב איזה רכב זה היה ?

אני יודע שיש ג'טה עם דבורה שמסתובבת בכביש 6.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

"התגלגלה באיטיות"?

מולטנובה מופעלת כאשר הניידת עומדת במקום, במקביל לכביש. לא בנסיעה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הניידת לא צילמה במהלך הנסיעה -- ראיתי את הפלאשים מרחוק. כנראה שהם שיפרו עמדות לפנים.

הרכב בוודאות היה מצוייד במולטנובה. מכסה המנוע היה מורם קלות (פעם הם היו מפשילים את לוחית הרישוי, לא?).

פורסם

ראיתי לפני כמה ימים, ניידת (לא סמויה), עומדת ק"מ ספורים אחרי מחלף ניצני עוז, במפרץ שמיועד לפרסה לרכבי בטחון.

יכול גם שהיא סתם עמדה שם. לא שמתי לב אם היה מותקן עליה משהו.

פורסם
זאת היא הפעם הראשונה שאני רואה ניידות סמויות על 6, אחרי כמעט שנתיים שאני נוסע בו כל יום.

יש מארבי משטרה על כביש 6 ולא מעט.

נתקלתי במולטנובות בעיקר במקטע קאסם-נחשונים ונחשונים-בן-שמן

וגם במארבי לייזר במקטעים הצפוניים לכיוון דרום.

MCS 2008

פורסם
יש מארבי משטרה על כביש 6 ולא מעט.

נתקלתי במולטנובות בעיקר במקטע קאסם-נחשונים ונחשונים-בן-שמן

וגם במארבי לייזר במקטעים הצפוניים לכיוון דרום.

באילו שעות?

פורסם

עוד לא יצא לי להתקל בניידות בכביש 6, דווקא אתמול נסעתי בכביש קטע ארוך מבאר שבע עד לכפ"ס וקצב התנועה היה יפה מאוד נגדיר זאת כך, חשוב לציין שאני נסעתי במהירות החוקית 99 קמ"ש :roll:

אבי.

• תוכן חדש...