Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שואל בשביל אבא שלי,

החברה מציעה לו אוטו מליסינג בקבוצה 2

לפי מה שהבנתי יש ג'טה בדרגה הזאת.

כרגע יש לו ג'טה והוא מרוצה ממנה לגמרי (בקבוצה 3 מוסיף כסף על מיסים)

עכשיו ג'טה רמה 2 מה שונה מרמה 3 ?עזבו נוחיות,יותר חשוב לי אם הורידו משו מהביטחות או משו כזה

ומה אתם ממליצים?

בקבוצה 2

הבנתי שיש

1.מזדה 3

2.פוקוס

3.ג'טה

4.שברולט קרוז (אנחנו די נגד שברולט ת'אמת אבל ..)

תודה מראש

דור.

פורסם

כמה שאני יודע, הןנדה אינסייט גם נכנסת בקבוצה 3. מדובר על רכב היברידי שאמור להיות חסכוני יותר מבנזין 1.6 "רגיל".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למרות שג'טה ו308 בקבוצה 2, הן לא זמינות בכל החברות, ובמקרים רבים התשלום החודשי עליהן גבוה בכמה מאות שקלים מאשר מאזדה 3 / פוקוס וכו'.

פורסם

היי

כמו שהבנתי הג'טה ירדה מהפרק.

כרגע אנחנו מתלבטים בין הפוקוס לבין המאזדה 3.

השאלה שלי היא

האם **רק** בספטמבר נוכל לקבל את המאזדה 3 בליסינג מהעבודה?

כי כרגע כביכול הציעו לנו פוקוס\מאזדה

ולקחת מאזדה מהדגמים הישנים- אין סיכוי.

בכל מקרה השאלה שלי היא

מה אתם ממליצים לליסינג מהעבודה שדרושת נסיעות,

אבא שלי מחפש בעיקר נוחות נסיעה ובטיחות.

פורסם

בקשר ל 3 ולפוקוס - הזמינות זו נקדת מפתח, בקשר לפוקוס זה גם קשור לחברות הליסינג אבל אני חושב שזמן ההספקה הוא כמה חודשים טובים. בקשר ל 3 החדשה בדרגה 2, הזמנות ניתן יהיה לבצע מחודש הבא הספקה בעוד חודשים.

Tubes Rule

פורסם

אני ממליץ לכם לא לפסול את הקרוז רק בגלל המוניטין של שברולט, מדובר בשיפור ניכר באיכות, ברמת הבטיחות גבוהה ושיפור ניכר גם בעיצוב8) תבדקו אם היא נוחה לכם לצרכים שלכם כי את הבטיחות כבר יש לה והיא יותר זריזה מהפוקוס לפי הביקורות ואולי האספקה גם תהיה יותר מהירה, מה גם שמול הפוקוס וה3 הישנה הקרוז יותר מודרנית.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הקרוז בשום מקום לא יותר זריזה מהפוקוס, יש לה מנוע חלש ורועש והגיר לא מוסיף לחגיגה עם יותר מידי יחסי העברה.

קרוז אולי רכב נחמד אבל היא לא מתקרבת לאיכות של הפוקוס, במיוחד לנוחות שלה.

פורסם

שלום רב, הייתי ממליץ להישאר עם הנוסחה המנצחת וללכת על הג'טה, ההבדל בין קבוצה 3 ל 2 היא שלג'טה בקבוצה 2 הרדיו לא מקורי והיא מגיעה רק בצבע שחור או לבן,

אחרת הייתי הולך על הקרוז.

עדי :).

פורסם
הקרוז בשום מקום לא יותר זריזה מהפוקוס, יש לה מנוע חלש ורועש והגיר לא מוסיף לחגיגה עם יותר מידי יחסי העברה.

קרוז אולי רכב נחמד אבל היא לא מתקרבת לאיכות של הפוקוס, במיוחד לנוחות שלה.

מסכים

Tubes Rule

• תוכן חדש...