Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת הנ"ל.

באתי לנסוע עם הרכב, שמתי ברוורס הרכב נסע 2 מטר ונכבה כי המנוע היה קר כנראה.

הנעתי שוב, שמתי ברוורס, האוטו נותן גז אבל כמו בניוטרל, טורים עולים אך הוא לא זז מילימטר.

כמו כן גם ב"דרייב".

בדקתי שמן גיר ושמן מנוע, הכל פיקס.

יכול להיות שאלו הפחמים של הגיר הבעייתי?

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם
כמו שרשום בכותרת הנ"ל.

באתי לנסוע עם הרכב, שמתי ברוורס הרכב נסע 2 מטר ונכבה כי המנוע היה קר כנראה.

הנעתי שוב, שמתי ברוורס, האוטו נותן גז אבל כמו בניוטרל, טורים עולים אך הוא לא זז מילימטר.

כמו כן גם ב"דרייב".

בדקתי שמן גיר ושמן מנוע, הכל פיקס.

יכול להיות שאלו הפחמים של הגיר הבעייתי?

נשמע שהגיר מחליק אני חושב שצריך שיפוץ גיר :cry:

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

שלום רב !

אכן גיר בעייתי, נחשב עקב אכילס של גאסטי 1.2 אוטומטי, ברוב המקרים השקעה בתיבת ההלוכים האוטומטית, גבוה, ועולה על הרכב, ולכן אינה משתלמת, ולרוב הרכב מושבת או מוסב לגיר ידני, פרוצודרה יקרה ומסובכת לכשעצמה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ניסן חברי שלום רב !

מכיוון שאתה חדש בפורום, עדיין לא ניתקלת בתופעת ה"מדוזות"= פעילי קיץ, שעם הכרזת תחילת הקיץ והלחות, פותחים שרשורי סרק, שמתברר שאחרי הכותב, מסתתר "טרול", או משתמש משועמם, שנמצא בתחילת החופש הגדול, וזאת הזדמנות שלו להרגיש מבוגר וחשוב, ופותח שרשורי סרק, מבלי לספק פרטים מינימלים על סוג הרכב שנת היצור(לא במקרה הזה), ובלי לספק פרטים מינימלים, על מה שקדם, לתקלה הנוכחית, ומה בוצע ברכב אם בכלל, שמאז הרכב לא מתפקד , ונוצרה הבעייה הנוכחית.

בנוסף לכך, כמו במקרה הזה, הכותב מתמצת את בעייתו, וקובע גם דיאגנוזה, שהקשר שלה לעיניין, זה כמו הקשר בין מדונה לסדאם חוסיין.

ישנה בידי האפשרות לתקן להתפלסף, ולהעיר מהרהורי ליבי, אך במקרה זה אני מעדיף להתעלם, ולהמשיך לכותב הבא, מבלי לכעוס להתעצבן ולהזיע, בעיקר כאשר אני אחרי יום עבודה, לפני מקלחת וארוחת ערב, וגם בגלל שהכותב לא מוכר ולא ידוע לי ,

ההסטורייה שלו, ולכן אני מעדיף להשאר פסיבי.

בתור משתמש חדש, אתה עלול להווכח , שהשאלות שנשאלות בקיץ, יגרמו לך להזיע הרבה !

החופש החופש החופש הגדול, כבר אמרתי?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...