Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהם אותן טעויות .

הוא יהיה חייל ככל החיילים ביחידה ואם הוא מיודד איתך הוא מן הסתם יזמין אותך לביתו ויצא איתך לבילויים כפי שעושה כל חייל בין חבריו ביחידה.

טעות לדוגמה יכולה להיות שבמקרה תראה אותו מגיע למקמצ"ר או למצ"ח. כדי שטעות כזאת לא תתרחש, הוא לא יגיע לשם ומפעיליו יפגשו אותו במקומות נייטרליים.

טעות יכולה להיות אם תראה אותו נוסע ברכב של מ.צ.

טעות יכולה להיות אם אחד ממפעיליו הוא במקרה שכן/חבר שלך ואתה יודע שהוא במ.צ. ותראה אותם נפגשים והחבר שלך לא ידע להסביר מאיפה הוא מכיר אותו או בטעות יפלוט משהו לא במקום.

טעות יכולה להיות אם השתול היה מעורב באירוע חריג וחמור ביחידה ובמקום לתת את הדין, יצא מזה בלי כלום. מצד שני, חייל טוב מאוד יכול לצאת בלי כלום עקב קרדיט רב שעומד לזכותו.

טעות יכולה להיות אם חייל חדש הגיע אחרי שעזב יחידה אחרת וגם השתול הגיע מאותה יחידה אחרי שביצע שם משימה שבסופה נאלץ להחשף או שהקשר הדברים מצביע עליו ועל העלמותו המסתורית סמוך לתפיסה כלשהי.

רשימה חלקית ודמיונית לחלוטין.

בא נגיד שאתה צריך יותר מזל משכל בכדי לדעת עם חברך ליחידה הוא שתול או לא.

לענין העברת חבילה - היום לא צריך לפתוח חבילה בכדי לדעת מה בתוכה, יש שיקוף, כלבים, כימיקלים וכו'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רגע, בוא נגיד שהוא הכניס אותי אליו הביתה.

ובו זמנית "הפיל" אותי על משהו.

הוא לא פוחד לסכן את ההורים/משפחה שלו? הרי לך תדע אולי אני מטורף? רודף נקמה!

פורסם

אני מניח שאת התשובות לכל אלה כבר מצאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234008

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=224213

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201765

ועכשיו מגיע האתגר הבא: איך לזהות שוטר סמוי? ובכן, בהצלחה.

מה שזה לא יהיה ש(לא) עשית הפעם, מקווה שתתוגמל בהתאם.

פורסם

בא נגיד שאתה צריך יותר מזל משכל בכדי לדעת עם חברך ליחידה הוא שתול או לא.

לענין העברת חבילה - היום לא צריך לפתוח חבילה בכדי לדעת מה בתוכה, יש שיקוף, כלבים, כימיקלים וכו'.

.

שמים דיסקט (כן זה של פעם) חופשי בחבילה - אם המידע עליו לא קריא כשאתה מקבל אותה - היא עברה שיקוף ..

פורסם
הוא יהיה חייל ככל החיילים ביחידה ואם הוא מיודד איתך הוא מן הסתם יזמין אותך לביתו ויצא איתך לבילויים כפי שעושה כל חייל בין חבריו ביחידה.

טעות לדוגמה יכולה להיות שבמקרה תראה אותו מגיע למקמצ"ר או למצ"ח. כדי שטעות כזאת לא תתרחש, הוא לא יגיע לשם ומפעיליו יפגשו אותו במקומות נייטרליים.

טעות יכולה להיות אם תראה אותו נוסע ברכב של מ.צ.

טעות יכולה להיות אם אחד ממפעיליו הוא במקרה שכן/חבר שלך ואתה יודע שהוא במ.צ. ותראה אותם נפגשים והחבר שלך לא ידע להסביר מאיפה הוא מכיר אותו או בטעות יפלוט משהו לא במקום.

.

סוכן סמוי אף פעם לא יגיע למצ"ח/מקמצ"ר כדי לדווח. זה לא ה"נתיב" עבודה שלו. ומן הסתם שהוא אף פעם לא יסע ברכב של מ"צ.

דבר שני, אם מישהו הוא מפעיל סוכנים אז אף אחד לא אמור לדעת את זה.

רגע, בוא נגיד שהוא הכניס אותי אליו הביתה.

ובו זמנית "הפיל" אותי על משהו.

הוא לא פוחד לסכן את ההורים/משפחה שלו? הרי לך תדע אולי אני מטורף? רודף נקמה!

את הסמויים נחשפים ראית?

זה על אותו עיקרון, אין לך שום דרך לדעת שהוא סוכן סמוי. אלא אם כן תתחיל לחקור אודות כל חייל וחייל שמגיע ליחידה, ואז אולי יש לך סיכוי קטן.

דבר שני, מן הסתם שהוא לא פועל תחת אותו השם, ומן הסתם שהוא לא גר בדירה ה"אמיתית" שלו.

דבר אחרון, סוכנים נחשפים לפעמים לאחר שהם פיצחו/הפילו את מי או את מה שצריך, ואם במקרה תחשוב לנקום באותו סוכן אז תדע שאתה הולך לבלות הרבה זמן מאחורי הסורגים אם תעשה לו משהו.

פורסם
האם יש מצב שהוא מזמין אותי אפילו אליו הביתה?

לא יקרה. סמוי לא מעוניין לחשוף את חייו האזרחיים. בין היתר כי אתם עוד יכולים למצוא מכרים משותפים, שיכולים להביא לחשיפתו. גם אם תתיידד איתו, תהיה חבר ממש טוב שלו ותרצה לבוא אליו/להזמין אותו שליך, הוא ינסה להתחמק מזה בכל דרך.

כפי שנאמר כאן, סמוי יכול "לעבור מיחידה אחרת" ליחידתך בדרך מסתורית. במקרה כזה כדאי באמת לעשות הצלבות בינו לבין חייל אחר שעבר מאותה יחידה לפני כן וצבר מספיק קרדיט כדי לסמוך עליו. "מועבר" שכזה יכול גם להיעלם בדרך מסתורית.

סמוי יכול להיות גם "עולה חדש" או "מתנדב מחו"ל", שאומנם מדבר עברית במבטא כבד אבל פה ושם יכולים לצוץ ביטויים שרק מי שחי כמה וכמה שנים בארץ יכול לדעת. במיוחד קל לזהות כזה אם אתה או מישהו מחבריך דובר את שפת האם שלו. הוא יכול גם להיחשף ע"י כך שייתפס מדבר עברית שותפת עם חבריו/מפקדיו. גם אחד כזה יכול להיעלם מהיחידה שלך בדרך מסתורית לאחר זמן מה.

עוד נקודה, סמוי לא חייב להיות יותר מדי זמן בקרבתך. זה יכול להיות חייל תמים לכאורה שהתיישב לידך באוטובוס ופתאום מתחיל איתך שיחה, קודם על נושא סתמי ("איזה מניאק הרס"ר שלך, הא?"), ויכול לנסות לכוון את השיחה לנושא שהוא צריך כדי לדלות ממך מידע בנושאים כאלה ואחרים ("בואנה, איזה סטלנים יש לי בבסיס, תפסו אחד בשמירה עם ג'וינט, ומה איתך, יש אצלכם כאלה?"). אם נתפסת על החכה שלו ואתה זורם איתו בשיחה, הוא יכול להציע לך ללכת לעשן ולהוביל אותך היישר למארב מצ"ח.

עכשיו יש "סמוי" ויש "משת"פ". סמוי זה מישהו שבא מבחוץ ואז נעלם. משת"פ יכול להיות גם מישהו שמשרת איתך מהבקו"ם, שבאיזשהו שלב נתפס ע"י מ"צ על עבירה חמורה כזו או אחרת, ו"מכר את נשמתו לשטן", כלומר במקום להיענש ולקבל תיק פלילי שיילך איתו באזרחות הסכים למסור לשוטרי מצ"ח מידע על אחרים. אגב, גם הוא יכול להיעלם מיחידתך בהמשך בדרך מסתורית, כי לצה"ל יש מערכת להגנת "עדי מדינה" משלו.

אבל בשביל להיות מבוקש במצ"ח לא חייב להוריד ראשים באוהל/לסחור בנשק צבאי/לגנוב/לרצוח/לאנוס. מצ"ח יכולים לשלוח סמויים כדי לתפוס חיילים על עבירות יותר קלות. לדוגמא, ביחידה של מכר שלי הסתובב זמן מה סמוי שתפס חבורה של עולי חבר העמים שנהגו באופן קבוע להבריח שתיה חריפה לבסיס ולהשתכר עדלאידע. או שהיה בזמן השירות שלי (02-05) מבצע נרחב בפיקוד צפון על תפיסת חיילים שנוסעים בטרמפים.

נ.ב. למשתמטים/צעירים/מלש"בים שביננו, מצ"ח (משטרה צבאית חוקרת) היא גוף במשטרה צבאית שתפקידה מקביל לבילוש במשטרת ישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד נקודה, סמוי לא חייב להיות יותר מדי זמן בקרבתך. זה יכול להיות חייל תמים לכאורה שהתיישב לידך באוטובוס ופתאום מתחיל איתך שיחה, קודם על נושא סתמי ("איזה מניאק הרס"ר שלך, הא?"), ויכול לנסות לכוון את השיחה לנושא שהוא צריך כדי לדלות ממך מידע בנושאים כאלה ואחרים ("בואנה, איזה סטלנים יש לי בבסיס, תפסו אחד בשמירה עם ג'וינט, ומה איתך, יש אצלכם כאלה?"). אם נתפסת על החכה שלו ואתה זורם איתו בשיחה, הוא יכול להציע לך ללכת לעשן ולהוביל אותך היישר למארב מצ"ח.

לא קורים דברים כאלו. אסור "לשדל" חייל לבצע עבירה כלשהי.

וחוץ מזה מצ"ח לא עושים דברים כאלו.

אבל בשביל להיות מבוקש במצ"ח לא חייב להוריד ראשים באוהל/לסחור בנשק צבאי/לגנוב/לרצוח/לאנוס. מצ"ח יכולים לשלוח סמויים כדי לתפוס חיילים על עבירות יותר קלות. לדוגמא, ביחידה של מכר שלי הסתובב זמן מה סמוי שתפס חבורה של עולי חבר העמים שנהגו באופן קבוע להבריח שתיה חריפה לבסיס ולהשתכר עדלאידע. או שהיה בזמן השירות שלי (02-05) מבצע נרחב בפיקוד צפון על תפיסת חיילים שנוסעים בטרמפים.

אין כל כך הרבה סמויים בשביל להתעסק בעבירות קלות יחסית. אם סמוי פועל ביחידה אז כנראה שקורה שם משהו רציני.

ותפיסת חיילים שנוסעים בטרמפים זה מבצעים של שיטור ולא של מצ"ח.

נ.ב. למשתמטים/צעירים/מלש"בים שביננו, מצ"ח (משטרה צבאית חוקרת) היא גוף במשטרה צבאית שתפקידה מקביל לבילוש במשטרת ישראל.

.....

פורסם
אני מניח שאת התשובות לכל אלה כבר מצאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234008

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=224213

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201765

ועכשיו מגיע האתגר הבא: איך לזהות שוטר סמוי? ובכן, בהצלחה.

מה שזה לא יהיה ש(לא) עשית הפעם, מקווה שתתוגמל בהתאם.

פששש תותח אתה, לפחות אני שואל ולא משחק אותם תמים ואומר דברים שאני לא בהכרח מאמין בהם העיקר שחבורת חבר'ה וירטואליים יחשבו שאני אחלה גבר.

אתה גם מאחל לי תגמול בהתאם? יפה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165358

דו פרצופי שכמוך שמנסה להמנע משמירות, בגלל שהוא גיבש רושם שלילי על הצבא ועל "הפיקוד" בצבא.

כן,סחרתי בנשק מכרתי לא מזמן 3 M16 מקוצרים עם פלאט-טופ וכוונת ריג'יקון ב11,600 ש"ח כל אחד מזומן!

פורסם

איזה יקרן!

:shock:

אני העפתי 10 כאלה ב-8K ליחידה :-P

ב-50K יכולת לקנות אצלי בט"שית מזוודת שמוכנה לצאת לסיור, ובשלל צבעים לבחירת הלקוח. צבע מטאלי וגלגלי מגנזיום בתוספת 5K. 8)

100K יקנו לך טיל חץ עם הובלה לבית הלקוח און דה האוס :twisted:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...