Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש כבר די הרבה זמן סופר מיני בדגש על ג'אז אך מתעניין גם בכל שאר החברות לקטגוריה ( בעיקר יאריס, סיריון, פולו, פביה - לפי סדר עדיפות). התקציב שלי הוא 40-45 אלף ש"ח כך שהשנתונים הרלוונטים הם 2002-2006 (תלוי בדגם). למיטב הבנתי ה"תקנה הירוקה" שעומדת להכנס לתוקף בעוד כחודש וחצי אמורה להוריד את מחירם של רכבים חסכוניים חדשים בכחמשת אלפים ש"ח. מאחר ורוב הדגמים שאני מחפש נכללים בקטגוריה זו, רציתי לדעת איך אתם מעריכים שהתקנה החדשה תשפיע על מחיר המשומשות ובמידה ותשפיע, האם זה יקרה באופן מיידי או בעיכוב מסויים?

תודה מראש לכל העונים,

צביקה

פורסם

אני מאמין, כי הרכבים שיוזלו יגררו הוזלה של רכבים יד שניה מאותו הסוג.

רכבים שמחירם יעלה יגררו העלאת מחיר של היד השניה מאותו הסוג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התגובה.

יש למישהו הערכה איך ירידת המחירים תשפיע על רכבים משנתונים יותר מוקדמים? כלומר, נניח שערך הרכב החדש ירד בכ-5000 ש"ח, בכמה ירד הערך של רכב משנת 2002-3?

פורסם

שאלה שתצטרך להפנות ללוי יצחק :)

מכיוון שלוי יצחק הוא שקובע את המחירון, אז ההורדה/עליה תהיה לשיקול דעתו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...