Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא יעזור.

לא לקרצף/מצלמות שום דבר לא יעזור כל עוד אין תרבות נהיגה!

תציינו לי דבר אחד שלא טוב בתשתית ברחוב אבא חושי מפינת דניה ועד לחורב.

רחוב יחסית ישר , סלול טוב , 2 נתיבים ועדיין יש המון תאונות כל יום!

יש למישהו הסבר לזה?

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

בירידה אחרי בית בירם יש עיקול חד ימינה שמיד אחריו צומת מרומזרת. מקום די מסוכן למי שלא מכיר וצריך לקחת את הסיבוב ממש לאט.

פורסם
בירידה אחרי בית בירם יש עיקול חד ימינה שמיד אחריו צומת מרומזרת. מקום די מסוכן למי שלא מכיר וצריך לקחת את הסיבוב ממש לאט.

נכון אבל רוב התאונות מתרחושת בסמוך לבית בירם :/.

לפני כמה ימים הייתה אפילו תאונה בעליה לכייון דניה (איך אפשר לעשות תאונה עם נזק דיי רציני בעליה??).

פורסם
מעניין שלא עושים כלום לגביי פרוייד באמת .

התאונות שמה הם דבר שבשגרה ...

אולי בגלל שפרויד כבר מת... :) (ומעניין מה אמא שלו היתה אומרת על זה!)

השם הנכון הוא וינשל, ע"ש ד"ר וינשל ז"ל. רח' פרויד מסתיים ליד צומת רמת אשכול.

סתם לידיעה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
נכון אבל רוב התאונות מתרחושת בסמוך לבית בירם :/.

לפני כמה ימים הייתה אפילו תאונה בעליה לכייון דניה (איך אפשר לעשות תאונה עם נזק דיי רציני בעליה??).

כמו בירידה. חוסר תשומת לב או רברבנות, או סתם חוסר נסיון. מכונית שנוסעת בעליה תבלום טוב יותר מאשר בירידה מן הסתם, אבל אם היא נתקעת ברכב אחר האפקט זהה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש למישהו הסבר לזה?

מכיוון האוניברסיטה לכיוון חורב:

- בעיקול הראשון לפני התחנת דלק של צומת דניה יש בור במסלול השמאלי.

- באותו קטע כביש החניה היא בצמוד לכביש, תנסה לעשות חניה ברוורס בדיוק לפני סיבוב.

- ליד התחנת דלק יש 2 רמזורים, כשהראשון עומד להתחלף לאדום כולם ממהרים להשיג אותו (הכביש בירידה ככה שממש לא בעיה להאיץ) ואז מגיע הרמזור השני של הצומת הראשית 20 מטר אחריו עם רמזור אדום לפנים.

- אחרי הרמזור בקטע כביש עד לבית בירם כל המסלול השמאלי מלא במכסי ביוב בולטים.

- רמזור של בית בירם, עיקול חד לאחריו מעבר חציה.

- בסוף אותו עיקול יש אפשרות פרסה או כניסה לבית בירם מהצד השני, שטח מת יחסית.

- רמזור אחריו יש עיקול חד ביותר שיכול להפתיע את מי שלא מהאיזור.

- אחריו עוד 3 בורות בכביש.

- 2 רמזורים לפני מרכז חורב המסלול השמאלי כבר לא נותן אפשרות להמשיך ישר מה שגורם "פתאום" ל 700 מכוניות להידחף בלי לאותת למסלול הימני.

- רמזור אחד לפני צומת חורב, 20 מטר לפניו בור בצד ימין.

אתה רוצה שאני אמשיך גם לכיוון השני? כי לא חסר.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כן רק שרוב התאונות שאני הייתי עד להם לא היו קשורות לזה.

תאונות בגלל מכוניות ש"טסות" בירידה ובעליה . דרך אגב אף אחד לא עוצר במעבר חציה,

תמיד שאני מנסה לעבור מבית בירם לצד השני זה סכנת חיים (עכשיו כנראה אחרי הרבה

שנים מתקינים רמזור).

ואז כשמישהו עובר כבר או שפוגעים בו או שבולמים ואז זה שמאחורה שטס פשוט נכנס ברכב מלפנים.

חוץ מזה הייתי עד כבר לכמה תאונות דיי רציניות שנהגים/נהגות נכנסו בכל העוצמה במכוניות חונות !

ולא רק בסיבובים אלא גם בקטעים ישרים.

תסלח לי אבל זאת לא אשמת התשתית^^.

פורסם

אולי היא נהגת טנק?

ברגע שיש תאונה אחת במקום, אפשר להגיד שנהג אשם, שני תאונות תרבות נהיגה וכד', אבל ברגע שיש תאונות באופן סדרתי, זה כבר ללא כל ספק תשתית. כדי למנוע תאונות, לפי תיאור המקום, ניראה שצריך להגביל מהירות ברמת תשתית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה לא יעזור.

לא לקרצף/מצלמות שום דבר לא יעזור כל עוד אין תרבות נהיגה!

יש למישהו הסבר לזה?

אני מזמין אותך לסיבוב בקטע הזה עם הרכב שלי ותראה שאי אפשר לנסוע בנתיב הימני מכיוון חורב עד דניה כי הוא כולו בורות. זאת אומרת אפשר אבל אני אשאיר את הקארטר והפגוש הקידמי בדרך...

פורסם
אף אחד לא יודע לנהוג בכרמל זאת עובדה.

כל יום יש שם תאונה או 2 ליד הבית ספר שלי (שיושב על רחוב אבא חושי),

כל יום יש תאונה במעבר חצייה או אחריו.

חוסר כשרון מוחלט.

אתה לומד בבית בירם ?!

חשבתי שאני היחיד פה :lol:

למען האמת בנוגע לפרויד. מאוד קל "להגזים" בכביש הזה, יש תחושה (אולי בגלל הרוחב שלו במיוחד איפה ששיפרו לא מזמן) של ביטחון. מי שמכיר, צריך מאוד להיזהר בכניסה התחתונה של רמת אשכול במסלול השמאלי. יש שם פניה מהירה עם מכסי ביוב שקועים וזה מסוכן מאוד. אפשר בקלילות לאבד שם אחיזה.

פורסם

הבעיה היחידה בקטע דרך הזה היא כמובן מספר הרב של הבורות.

אבל מי שמכיר צריך כבר לדעת להתחמק מהם ;)

מוזר שאני נוסע שם אינסוף פעמים בשבוע ולא ראיתי תאונה בשנה האחרונה.

אני לא אומר שאין תאונות, אבל להגיד שיש שם מלא זה קצת מוגזם. בפרויד אכן יש הרבה.

פורסם
הבעיה היחידה בקטע דרך הזה היא כמובן מספר הרב של הבורות.

אבל מי שמכיר צריך כבר לדעת להתחמק מהם ;)

בעיית הבורות היא כל חיפה , אתה לא יכול להגיד לי שאחרי שאתה עובר את הצומת לכיוון מרכז הכרמל אין בורות .

אני אישית הרבה מאוד בכבישים האלה כמעט מדי יום ואני כבר לא יודע איזה נתיב לבחור. :shock:

נ.ב -אני בדרך כלל נוסע הבזיגזג (לא במהירות גבוהה) עד שבא אליי שוטר ועוצר אותי בצד על נהיגה רשלנית (כן כן זאת הייתה הטענה שלו).:x ואני רק רוצה לשמור טיפה על הרכב שלי.

מוזר שאני נוסע שם אינסוף פעמים בשבוע ולא ראיתי תאונה בשנה האחרונה.

אני לא אומר שאין תאונות, אבל להגיד שיש שם מלא זה קצת מוגזם. בפרויד אכן יש הרבה.

גם לי לא יצא עדיין לראות שמה תאונות אבל מה שאני יכול להגיד שראיתי שמה אנשים שפשוט לא יודעים מה הם עושים ומאוד מסוכן לנסוע לידם, עוברים נתיבים בלי קשר לכלום, נוסעים במהירות מרגיזה (מהירות כזאת שאתה לא יודע עם לעקוף או להישאר מאחוריו) וכ'ו .

לגביי פרוייד כל מילה נוספת מיותרת .:-)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

זה נכון. באמת יש בורות בכל חיפה. גם בכביש החדש בצומת חורב, יש 3 בורות ממש עמוקים שפשוט אסור להכנס אליהם.

אז בוא נעזוב רגע כבישים ישנים, אבל בחייאת רבק, כביש חדש! איך יש בו בורות ביוב כ"כ עמוקים?

באמת בעיקול שמאלה שיש לפני בית בירם רוב האנשים בנתיב הימני גונבים לשמאלי.

אבל דברים כאלה אתה מכיר ומתאים את עצמך :) עוקפים לפני או אחרי...

• תוכן חדש...