Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 16:15 אני נוסע לכיוון האוניברסיטה, מולי רכב כסוף, מימינו טויוטה קורולה לבנה נהוגה ע"י אישה מבוגרת.

הנהגת החליטה שהיא פונה למסלול השמאלי.

עכשיו אני אעצור שניה, רק כדי להבהיר לכם שכדי לא לראות את הרכב הכסוף שהיה לפני, מתוך מושב הנהגת, צריך להיות עיוור.

לאט לאט היא עוברת לשמאלי עד ה"בום" דוחפת את הרכב הכסוף הצידה ופשוט ממשיכה על השמאלי :shock:, אני נוסע מאחוריה.

הרכב הכסוף נתן גז כדי לחזור למסלול השמאלי (הוא עכשיו במסלול שמאלי אחר שפונה לאן שהוא) עוקף אותה, עובר ימינה הנהג מסתכל עליה ועוצר בתחנת אוטובוס שהיתה ליד, היא מסתכלת עליו חזרה ו ? נותנת גז, כאילו כלום :shock:.

אני ממשיך אחריה, רושם את מספר הרכב שלה, אין לי איפה לעצור ולתפוס את בעל הרכב הפגוע, האמת חשבתי שהוא יתחיל לרדוף אחריה ואני אצפצף לו, כנראה שהוא היה בהלם.

המשכתי אחריה עד הפניה לאוניברסיטה, מסתבר שגם היא נסעה לשם, אני מתסכל עליה באוטו, יושבת לה אישה בסביבות גיל ה 50-60 "נורמטיבית" כמו שאוהבים לקרוא לזה, יש מצב שהיא אפילו איזה מרצה באוניברסיטה.

 

חשבתי להתקשר למשטרה אבל מה אני אעשה בלי איזה שהוא פרט של הרכב שהיא פגעה בו?

בכל אופן אני שונא אנשים כאלה, אנסה את מזלי ואולי בעל הרכב הכסוף שהיא פגעה בו גולש כאן, אז מדובר בטויוטה קורולה לבנה, מהדגם של 2003, מספר רישוי 17-583-62.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מתמצא בטויוטה יותר מדי, יכול להיות יותר חדש.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

גם לי יצא לראות משהו די דומה בכביש, נוסע באיזור השרון רגוע עם חברה שלי ברכב, לפנינו באופק (150-200 מטר קדימה) נוסעות מאזדה 3 ופיאט אונו.. (האונו עוברת את המאזדה) ותו"כ ניסיון מטומטם לחלוטין למעבר נתיב פוגעת בדלת הנהג(!!) של המאזדה, ומתחילה בדהירה. נהג המאזדה ההמום נעצר בצד הדרך בהלם, אני נותן קצת בגזייה כדי להבין מי הוא אותו אידיוט מוחלט שעושה כזה דבר, מגיע אליו, רושם מספר ונעצר מאחוריו ברמזור, הוא? בשלו. עובר באדום כאילו כלום וממשיך לדהור..

את נהג המאזדה ההמום לא ראיתי יותר מעולם, אבל התקשרתי למשטרה לדווח שראיתי תאונת פגע וברח, מסרתי מס' רכב ומאז מעולם לא יצא לי לשמוע מאף אחד.

 

עצוב שזו ההתנהגות הברברית במדינה שלנו, אם המשטרה לא עושה את עבודתה גם האזרחים מעגלים פינות ולא לוקחים אחריות על המעשים שלהם.

 

אבי.

פורסם

אני עבדתי במד"א חיפה עד לפני כמה חודשים, אני אנסה למצוא פרטים על התאונה דרך המחשב במוקד ו\או דרך משל"ט צפון.

 

כל הכבוד על האכפתיות, אני אשמח אם תשלח לי את פרטיך בהודעה פרטית כדי שאוכל להעביר אותם הלאה.

פורסם

אף אחד לא יודע לנהוג בכרמל זאת עובדה.

כל יום יש שם תאונה או 2 ליד הבית ספר שלי (שיושב על רחוב אבא חושי),

כל יום יש תאונה במעבר חצייה או אחריו.

חוסר כשרון מוחלט.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

ביג פפה - ממליץ לך לעבור לשנה לאזור המרכז ולסבול את הנהגים והפקקים של איילון, ז'בוטינסקי וכו'. תאמין לי שתרצה לחזור לאופוריה (היחסית) של הכרמל מאד מהר. :)

 

לפותח השרשור - כה לחי על היוזמה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא יודע בקשר לתאונות באבא חושי אבל בפרוייד כל יום כימעט יש תאונה. זה פשוט מגוחך...היום זה היה פרייביט שהתנגש באוטובוס, שלשום זאת הייתה לאנסר לבנה שהתהפכה על הגג...לפחות 3-4 תאונות בשבוע אני רואה במקום הזה.

אני עובר שם כמה פעמים ביום על הקטנוע ב100 קמ"ש +- ואנשים לא מפסיקים לעקוף אותי ביותר מזה...כביש עירוני של 60 או 70 קמ"ש עם פיתולים די רציניים. אני לא מופתע שיש שם בלי סוף תאונות...

פורסם

הבעיה בפרויד היא שאנשים חסרי נסיון מאיצים שם ל80+ ואז מגיעים הפיתולים..:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בדיוק. פרויד מסוכן בירידה בגלל הפיתלוים שמגיעים בהפתעה. אנשים נכנסים במעקה בטיחות בצד שמאל ואז עפים למדרכה מימין (ר"ע לנסר). לא צריך להזכיר תאונות יותר מחרידות שהיו שם לאורך השנים...

פורסם

מעניין שלא עושים כלום לגביי פרוייד באמת .

התאונות שמה הם דבר שבשגרה ...

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

מה אפשר לעשות שם? בדרך כלל אפשר להאשים את התשתית אבל במקרה הזה זה בסך הכל כי אנשים טסים שם. לא פעם שעוקפת אותי איזה סוזוקי סוויפט שנת 94 במעל 100 שם אני מסתקל על הרכב והוא עוד שניה נזרק כי הוא כל כך לא יציב אבל אנשים ממשיכים להאיץ. אם היו נוסעים שם רגוע לא היה תאונות.

פורסם
מה אפשר לעשות שם? בדרך כלל אפשר להאשים את התשתית אבל במקרה הזה זה בסך הכל כי אנשים טסים שם. לא פעם שעוקפת אותי איזה סוזוקי סוויפט שנת 94 במעל 100 שם אני מסתקל על הרכב והוא עוד שניה נזרק כי הוא כל כך לא יציב אבל אנשים ממשיכים להאיץ. אם היו נוסעים שם רגוע לא היה תאונות.

 

או קיי מה אפשר לעשות אז אפשר לשים מצלמות מהירות (כן כן אני יודע גם אני שונא אותם אבל במצב כמו שאמרת סוזוקי סוויפט שזה לא פחות מקופסת נעליים עם כסאות בית ספר כמו שאומר חבר שלי לגביי מכוניות כאלה הם פשוט בית קברות על גלגלים במהירויות כאלה) במקום עם כל כך הרבה תאונות זה מפליא אותי שלא עושים דבר בנידון.

 

אהה סליחה שחכתי אתה צודק אנחנו חיים בישראל לא ממש אכפת להם שמה למעלה. :roll:

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אפשר לעשות משהו. למשל לשים פסי האטה כל 5 מטר. נכון שזה פוגע ברכב ופסים האלה מאוד מעצבנים, אבל מה לעשות אם אנשים שלא יודעים לרסן את עצמם? עוד אופצייה לעשות כל 20 מטר רמזור עם מצלמות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים


×
×
  • תוכן חדש...