Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 הסטים עם גוון סאונד טיפה שונה, ללא ספק מניסיון אישי עם ההיבריד אני יכול להגיד שזה סט מעולה, אין לי ניסון לגבי הדוטק אף על פי שבפורום יש דיעות שהוא גם מצויין.

לדעתי הייבריד ללא ספק:wink:.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

ההיבריד אוביישן הוא 160 RMS

הדוטק אוביישן הוא 140 RMS

אתה יכול לחבר אותם למגבר בגישור :idea: אם אתה לא משתמש בשאר הערוצים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
ההיבריד אוביישן הוא 160 RMS

הדוטק אוביישן הוא 140 RMS

אתה יכול לחבר אותם למגבר בגישור :idea: אם אתה לא משתמש בשאר הערוצים

שאלה שקצת לא קשורה לנושא,

חיבור אלמנט בגישור, בטווח הארוך פוגע באלמנט?

פורסם

פוגע, לא.

אך בגישור האיוז עיוות עולה, אם מדובר במגבר טוב ואיכותי סביר להניח שלא יהיה שמיע כל כך או לא נורא והפוך, אני אישית ממליץ על גישור כשאין ממש ברירה וכתוצאה מאילוצים, הכי פשוט, מגשרים, שומעים, מחליטים :wink:.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
אבל לפי הבנתי הייבוריד הם 120 אר אמ אס והקיקר מספק רק 60 ? זה לא קצת בישביל רמקול כזה?

הקיקר הזה מספק 60 RMS ב4 אוהם לערוץ - על הנייר...

בפועל הוא מוציא קרוב ל90 אם לא 90 לערוץ ב4 אוהם

מספיק חזק בשביל הדוטק ללא ספק.

אם אתה מגביר אקטיבית - מספיק חזק גם בשביל ההייבריד אוביישן.

השאלה היתה בעצם איזה סט המגבר הזה יגביר טוב יותר - בגלל שהוא אמור להיות מספק לשני הדגמים לדעתי עדיף לקחת את הסט היותר יוקרתי כי הוא פשוט ישמע יותר טוב.

אבל במקרה והוא לא היה מספיק חזק בשביל ההייבריד, הייתי לוקח מן הסתם את הדוטק כי אין טעם להשקיע בפרארי שמונעת על מנוע בנפח 1.6 ליטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שאלה שקצת לא קשורה לנושא,

חיבור אלמנט בגישור, בטווח הארוך פוגע באלמנט?

כל עוד הוא מכוון נכון אין בעיה.

פוגע, לא.

אך בגישור האיוז עיוות עולה, אם מדובר במגבר טוב ואיכותי סביר להניח שלא יהיה שמיע כל כך או לא נורא והפוך, אני אישית ממליץ על גישור כשאין ממש ברירה וכתוצאה מאילוצים, הכי פשוט, מגשרים, שומעים, מחליטים :wink:.

פגיעה פיזית אינה קשורה לעבודה בגישור או לא.

אפשר ליזוק אלמנט גם בחיבור רגיל, לכן המלצה של "כל עוד הוא מכוון נכון" היא תקפה לכל עבודה, בכל מצב ועם כל אלמנט.

בגדול, עבודה בגישור עם מגברים שאינם תומכים בתצורה של ריבוי ספקים וחלוקה שהופכת למעשה לדואל-מונו יש פגיעה באיכות הציליל שהיא גם שמיעה לחלוטין.

הפגיעה באחוזי עיוות היא לאו-דווקא הגורם לשינוי, למרות שהעיוות עולה פי 2 ויותר.

הבעיה נעוצה בדאמפינג פאקטור שלמעשה "יורד" בלמעלה מפי 2 ולכן יש פגיעה בשליטה הפיזית של המגבר באלמנט.

הדבר גורם למריחה ואי-דיוק בתדרים הנמוכים וכמובן גם זיוף ואי נאמנות למקור מבחינת פירוט ומהירות בתדרים הגבוהים והמיד-היי.

יש מגברי 4 ערוצים שמתכוננים לעבוד בתצורת דואל מונו כאשר עוברים לעבודה בגישור וכאן למעשה אין כלל פגיעה, לרוב המוחץ יש חסרון בחיבור מסוג זה -ומעט מאוד המגברים אשר פותרים את הנושא.

under construction..

פורסם

תיקח את הדוטק אל תגשר ושוב פעם אני יגיד לך אל תגשר.

לשעבר בעלים של הקיקר הזה המגבר מאוד איכותי .

אבל לא כשזה פועל בגישור הצליל נמרח, וכמו שהמפלצת אמר

זה מתחיל להישמע כאילו המגבר לא שולט אליו.

ובינינו העוצמה בקושי משתנה כי אתה תיהיה חייב להוריד את הגיין והרבה.

הגיין על שליש כשהוא לא מגושר והמגבר שולט על הסט הזה מצויין נשמע ממש טוב אם כי עמום קצת לא יודע עם זה המגבר

אבל כשהחלפתי לסאן דאון הצליל ניהיה יותר חי.

אבל הנמוכים נשמעים ממש טוב אם כיוונים נכונים.

ההיבריד סט פחות נציל מהדוטק ישמע לך פחות חזק עם כי יותר איכותי,

בכול זאת סט קצת יותר יקר ויש שאומרים שהסט הזה מאוד איכותי(יש ויש).

אני הייתי הולך על הדוטק עם הקיקר נשמע טוב(בשבילי לפחות).

פורסם

מניסיון הקיקר הזה מוציא בסביבות 70 לערוץ, לקיקר יש נטייה להיות אנדררייטד וההספק בפועל גבוה בערך ב 10%-15% מההצהרות, זה לפחות מ 5 מגברים של קיקר שנתקלתי בהם, אולי יש יוצאי מן הכלל לטובה.

• תוכן חדש...