Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבתי על נושא חיווט לדלתות לא מעט. הכבלים ברכב לא מיועדים למערכת עם הגברה. זה הסנדרט בהתקנות בארצנו לא להכניס חיווט לדלתות כי זה יותר קל וחוסך הרבה עבודה, ומזה נגזר גם מחיר זול יותר. ישנם רכבים שלהכניס חיווט בדלת זה סיפור לא קטן ולכן לא מעט מתקינים פוסחים על זה.

אנשים משקיעים הרבה כסף בחיווט(כמו RCA) ובחיווט הכי חשוב במערכת חוסכים או שפשוט לא מודעים לעניין הכנסת חיווט לדלת. החיווט המקורי לא מסוגל להעביר את ההספק שמוציא המגבר לרמקול. כתוצאה מכך איכות השמע יורדת. לא מספיק להעביר חיווט עד הקונקטור צריך להעביר חיווט עד האלמנט עצמו.

אלכס תעשה ניסיון עם חיווט מקורי ואחר כך עם חיווט מתאים ותיראה את ההבדלים. שמיע ומורגש ולא איזה וואדו.

פורסם

כן, מסכים לחלוטין איתך, ארזה. אבל אני חייב לציין שכל התגובות שהיו בת'רד הזה ענייניות ושימושיות.

אז תודה רבה שוב לכולם! :-P

פורסם

כולה להעביר חוט אחד {שמין הסתם המתקין שלך יעשה את זה}תגיד תודה שאתה לא צריך להעביר 4\5 חוטים בכל דלת :roll:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה באמת לא קל להעביר כבלים לדלתות , אני זוכר איך כשיוסי(אלפין) עשה זאת אצלי ברכב , זה לקח המון זמן , הרבה כלים , קידוחים שיופים חתכים.. והגישה שם כמעט ואפסית בגלל הדלת.

פורסם
טאו-מוריד בפניך את הכובע.רכיבים מעולים!! אז על אחת כמה וכמה מומלץ להחליף את החיוט שיוצא מהמגבר ההי אנד שלך לסט הקידמי.שים חיוט בעובי של 2.5 ממ ובכלל אין ספק שתרגיש בהבדל!

ולגבי חלוקת הזמן-ברוך הבא למועדון...:lol::wink:

זה המועדון הכי טוב בעיר !!!

איך תמליצו לעשות את זה ברכב עם קונקטורים ולא עם מעברים ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני יכול לשתף אותך במקרה שקרה לי לפני שנה בערך.

הלכתי למתקין שהייה לו שם טוב בשוק הוא לקח לי יקר מאוד על ההתקנה כי רציתי מתקין איכותי(ידעתי את המשמעות של ההתקנה )לכן לא חסכתי.

מי שהתקין לי עזוב שעשה עבודה גרועה בלשון המעטה.

הוא לא העביר לי את החוטים עד האלמנט עצמו.

שתבין קניתי כבל הכי טוב שהייה לו בחנות באותו זמן מטר כבל עלה לי 50 ש"ח.

כבל לרמקול כמובן)

אחרי ההתקנה הזו הלכתי ליוסי אלפיין כדי לעשות התקנה מחדש.

יוסי כמובן העביר לי את הכבל בתוך הדלת כמו שצריך.

אותו הציוד בדיוק אפילו עם כבלים זולים יחסית(של אומגה אודיו)

שמעו פי 50 יותר טוב.

וזה למה???

אני מאמין התקנה נכונה והעברה של הכבל לדלת.

תחשוב על זה.

פורסם

אצלי ברכב (מאזדה 626) היתה אותה הבעיה ,שרק לפני חודשיים עליתי עליה

שעשיתי איטום לדלתות .

גם אצלי המתקין היתעצל להעביר כבלים לתוך הדלת (העביר רק עד לדלת) ,והישתמש

בחוטים העלובים של הרכב .

אחרי שביצעתי איטום בדלתות (וראיתי את ה-"טעות") ,לא ידעתי איך להעביר כבל כפול של 1.5 מ"מ.

לבסוף מחוסר ברירה ,קדחתי חורים בקונקטור (כמעט והרסתי כמה פינים :-D) והעברתי כבל של 1.5 מ"מ.

אני רק מרחם עליך ,על מה שאתה אמור לעבור עכשיו כדיי להעביר כבל של 2.5 מ"מ ! :-D

שיהיה לך בהצלחה .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אני יודע שיש גם את האופציה של לעשות קדחים שלמים בדלת ובשלדה ואז להוסיף עוד צינור יפה כזה באלגנט ...

מישהו יודע אם ניתן להשיג צינור עם כמו גומיות אטימה כאלו ככה שזה יראה כאילו זה סטוק של הרכב ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

המתקין התעצל?!:evil: רגע רגע רגע אתם רציניים ? מה חשבת שלהעביר כבל ככה זה דברים בגו,אם זה כזה פשוט למה שאתם לא תעשו את זה לבד?

סילחו לי על זה שאני מתעצבן פשוט אתם מצפים שהמתקין ישבור את הידיים במשך שעה אם לא יותר בשביל כלום.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אצלי בקונקטור יוסי העביר כבל 12 גייג' [2 מ"מ] שטוח של סטינגר. תמונות מצורפות.

עדיף שלא לבצע את הקדחים המדוברים. מתכון לחלודה, חדירת מים ונתקים.

עריכה:

זה לא מובן מאליו, ולא דבר של מה בכך, העברת כבלים דרך קונקטור למשל. בהתקנה סטנדרתית, אם אינך מבקש זאת מפורשות ומשלם על כך תוספת, המתקין לא יבצע זאת.

יש מתקינים שלא יבצעו התקנה בלי לבצע העברת חוטים שכזו. ענין של סטנדרטים אישיים. וכן, לכן זה עולה אולי קצת יותר, אבל שווה הרבה יותר, וכמאמרו של האדמו"ר שמר שליט"א:

"זול וזוגלובק, שניהם מתחילים בזין ובשניהם אתה מקבל נקניקיה.."

DSC02902 (Large).JPG

DSCN0060 (Large).JPG

פורסם

רוני-אני לא מסכים איתך.המתקין לוקח כסף עבור עבודתו.חייב להיות אמון בסיסי בין מזמין העבודה לבין המבצע.ישנה אפשרות שהמתקין יסביר שיש שתי אפשרויות עם עלות עבודה שונה.אפשרות של חיוט מהיוניט ועד האלמנט עם חיוט חיצוני שנקנה או אפשרות שניה של חיוט מהיוניט ועד הפתח של הדלת או הקונקטור ומשם שימוש בחיוט המקורי של הרכב.להסביר ללקוח את ההשלכות של סוגי ההתקנה וישאיר את הבחירה ללקוח.רבים מנצלים את חוסר הידע של הלקוחות וגובים כסף רב ומבצעים עבודה גרועה במקרה הטוב...ואז במקרה אחרי שמחכימים עם הזמן עולה הלקוח על איכות העבודה והולך שוב למתקין טוב של הפורום לבצע התקנה מחדש וכמובן שגם הוצאה כספית שהיתה נמנעת מלכתחילה.

פורסם
כולה להעביר חוט אחד {שמין הסתם המתקין שלך יעשה את זה}תגיד תודה שאתה לא צריך להעביר 4\5 חוטים בכל דלת :roll:

כן אתה עשית את זה דרך דלת נוספת בתוך הדלת...:wink:

רק בכדי העביר את החוטים אצל ישראל הביאו את חברת חשמל.

החשיבות לחיווט הינה חשיבות על, זה כמו עורקים של המערכת.

חיווט טוב = בריאות הסאונד

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...