Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב נוח ואמין ויש לי אופציה לרכוש ניסן אלמרה מקרוב משפחה.

הנתונים : 1999 אוטומטית מנוע 1600

120,000 ק"מ יד שלישית. 30,000 ש"ח

מה אתם חושבים על האוטו הזה? מבחינת אמינות ,נוחות נסיעה, מחירי טיפולים וצריכת דלק וכו'

תודה רבה למשיבים!

:-)

פורסם

האלמרה נחשבת לאמינה בקבוצתה, בדגמים המתקדמים היא נחשבת לאמינה אפילו יותר. מבחינת דלק: לדעתי לא תצליח להוציא יותר טוב מ-12:1 בבין עירוני - וגם זה עם עודף אופטימיות. בעיני היא לא הכי נוחה, אבל זה נתון לך לקבוע - בצע נסיעת מבחן.

לגבי מחיר טיפולים - רכב בן 10 כבר לא צריך להיות מטופל במוסך מורשה. משמע - ניתן לחסוך עד כ-40% במחירון המוסך אם תמצא אחד אמין שאיננו מורשה.

בסופו של דבר נראה כאילו אתה צריך לבצע נסיעת מבחן באקזמפלר הנ"ל ואם תהיה מרוצה קח אותו לבדיקה לפני קניה וחזור עם תוצאות ורשמים.

פורסם

אני במקומך הייתי עולה לשנתון של 2001 ומקבל רכב עם 4 כוכבי בטיחות במקום 1 כמו בדגם שאתה רוצה וצורה יפה יותר. חוץ מזה רכב יפני טיפוסי אם אמינות טובה מהממוצע היפני.

פורסם

מניסיון של כמעט 10 שנים עם אלמרה 1999 אותה רכשנו חדשה (ושנמכרה בצער השבוע...) אני יכול להעיד מכלי ראשון שמדובר ברכב אמין ביותר, האמין ביותר הקיים כיום...

חשוב להקפיד על החלפות שמן בזמן ובסוג שמן מתאים.

היות ואין תקלות..לא הייתי חוסך כמה גרושים ומקפיד לבצע טיפולים במוסך מורשה ואמין,השקעה קטנה שתחזיר את עצמה בגדול.

צריכת הדלק ממוצעת לקטיגוריה,כ-8-9 ק"מ לליטר בעיר וכ-11-14 מחוצה לה,תלוי בצורת הנהיגה,עומס,מזגן וכיו"ב.

טיפולים זולים יחסית,אין רצועת טיימינג מגומי הדורשת החלפה וגם הביטוח זול יחסית למתחרות.

סביבת נהג ונוסעים נעימה יחסית ליפניות אחרות בנות אותה תקופה,בולמי זעזועים חלשים ונוחות נסיעה יפנית טיפוסית כלומר,ראינו טובות ממנה.

סה"כ רכב מצויין שאם טופל נכון יתן לך שירות אמין ויעיל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...