Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב.

ברצוני להשתדרג, הסאב שיש ברשותי כרגע הוא קיקר CVR דגם 2003.

אני מעוניין לרכוש ID12, האם הוא יהיה יותר עוצמתי מהקיקר? נאמר לי שהקיקר של 2003 היה דגם ממש מוצלח, האם זה נכון?

בקיצור האם שדרוג לID12 יתן תוצאות משמעותיות?

ד"א המעבר הוא עקב חוסר התאמה בין הסאב להגברה, כרגע הסאב מוגבר על 200 RMS ואין באפשרותי להמציא :lol: הגברה חזקה יותר.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

הID יעבוד מעולה על ה200RMS.

איכותי הוא יהיה הרבה יותר מהCVR אין בכלל השוואה בין השניים, אני עם שני ID10 ברכב ומבסוט מהם עד השמיים. פאנץ' חזק והם מאוד מדוייקים, למרות שהם לא קיבלו את כל מה שהם יכולים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה רבה אמיר אפשר להגיד שזה החיזוק שציפיתי לקבל :-D.

מישהו יכול להמליץ לי על נפח תיבה לסאב? יש לי תיבה 32 ליטר האם היא תעשה את העבודה?

ד"א תתחדש על המגבר, אחלה של דבר [:

פורסם

אתה מודע לזה שאתה הולך להתבאס כאשר תחליף את המגבר למשהו יותר חזק או שהוא יהרס לך ואז תביא משהו יותר חזק

הסאב הנ"ל בסך הכול 250 שזה ממש כלום לעומת הקיקר שהוא כמעט כפול במצב הנוכחי לא הייתי מחליף סאב הייתי מחליף מגבר שהיה לו שאיפות לעתיד אם נגיד הקיקר שלך 400 תביא מגבר של 500 אתה מבין שהיא לך חשק לשדרג בעתיד ואז יש לך גם אופציה לשדרג את הסאב למשהו הרבה יותר טוב

אם אתה קונה את הID12 אתה בעצם "תוקע" את עצמך

תחשוב על זה יש בזה משהו:idea:

[הערת הנהלה: כדאי שתתחיל להשתמש בנקודה ופסיק]

פורסם

נראה לי שבסביבות ה28 ליטר ל12'.

הערה: הסאב מוצהר שיכול לקבל גם 350RMS באתר יצרן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אתה מודע לזה שאתה הולך להתבאס כאשר תחליף את המגבר למשהו יותר חזק או שהוא יהרס לך ואז תביא משהו יותר חזק

הסאב הנ"ל בסך הכול 250 שזה ממש כלום לעומת הקיקר שהוא כמעט כפול במצב הנוכחי לא הייתי מחליף סאב הייתי מחליף מגבר שהיה לו שאיפות לעתיד אם נגיד הקיקר שלך 400 תביא מגבר של 500 אתה מבין שהיא לך חשק לשדרג בעתיד ואז יש לך גם אופציה לשדרג את הסאב למשהו הרבה יותר טוב

אם אתה קונה את הID12 אתה בעצם "תוקע" את עצמך

תחשוב על זה יש בזה משהו:idea:

אתה צודק ב100%, פשוט חשבתי כשיבוא הזמן לשדרג, עוד הרבה זמן, אז אני כבר יעשה את זה כמו שצריך.

עד אז לפחות שאני יהנה מרכיבים שמותאמים אחד לשני, כמו כן התקציב נמוך וחשבתי לקנות ID12 מיד שניה.

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם מאוד עזרתם לי, כנראה שאני ילך על ID12.

הדיוק מאוד חסר כמו כן ההגברה לא מתאימה, ושוב תודה לכולם.

• תוכן חדש...