Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר כל כך התאמצת להסתכל במפה ולהעלות אותה לפורם לא יכלת להסתכל כמה סנטימטרים מערבה ולראות שאכן הודו גובלת עם סין,אלא אם כן אתה מחשיב את טיבט למדינה עצמאית ואז אני מתנצל מראש.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה הומור?

סוברו ומזדה נחשבים לזבל בכל העולם חוץ מבארץ.

יונדאי יותר מכובדים מהם.

סין,יפן וקוריאה צמודות אחת לשניה(איפה שהוא על כדור הארץ).

זה כמו שבמצריים מייצרים BMW,אם היו מייצרים בארץ הם היו מתפרקים.

וכמו שאם הייתה קונה תוכנה מסוריה היא בטח הייתה מלאה בוירוסים.

זה שהם אחד ליד השני,יש להם עניים מצחיקות ושיניים עקומות וצהובות לא אומר שום דבר על המוצרים שלהם.

אמממ... סובארו נחשבת לזבל? אז מה בדיוק לא נחשב לזבל ? יונדאי? הונדה (אונדה סיביק ספורט 1.6 עם אגזוז לחץ?)

אתה כותב שטויות ברמות מטורפות!

מה שנכון זה שלרוב עם ישראל אין טעם במכוניות ואין פה ממש תרבות נהיגה ורוב האנשים פה נוסעים על "משפחתומטיות"

ופוסלים כמעט כל אפשרות אחרת . אבל לכתוב שסובארו ומאזדה זה זבל? בארץ רוב האנשים חולמים לצאת לפנסיה לפתוח כמה

קרנות נאמנות ולקנות לעצמם איזה סובארו B3 בגירסה המאובזרת ולהנות ממנה . שלא לדבר על לנסוע במאזדה 6 , סובארו B4

וכו' (משהו שרק בן אדם מבוסס יכול להרשות לעצמו לקנות כרכב חדש מהסוכנות).

אז אנא ממך אל תכתוב שטויות ואל תראה את חוסר ההבנה והידע שלך ברכבים -בטח לא בפורום רכב !

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

נו באמת, תצאו מהבועה הזאת שמאזדה וכל היפניות האחרות זה הרכב הכי טוב בעולם. כי הם לא.

בישראל יש סטיגמה כל כך מפגרת שמאזדה זה רכב כל כך טוב, למה? כי רואים מאזדה 3 על הכביש יותר מכל רכב אחר. SO? ובגלל שלא רואים מרצדס על הכביש אז זה עושה אותה פחות טובה מהמאזדה?

אם תלכו לארה"ב, אירופה ותשאלו אנשים שמבינים על מאזדה ושאר היפניות, יגידו לכם שהם בסדר. לא יותר ולא פחות.

ואת האמת, בכל מקום שקראתי ושאלתי על הקרוז הזאת, ראיתי ושמעתי רק דברים טובים על הרכב, ועל הסיכויים הגדולים שלו להיות בין מובילי הקבוצה. אז לכל חובבי המאזדה והיפניות בפרט, אם אתם חושבים שבגלל שהרכב הזה מגיע מקוריאה או מאיפה שבא לכם לחשוב שהוא מגיע הופך אותו לפחות טוב, אז אתם צריכים לדעת איפה מייצרים היום את הטויוטות וההונדות וכן, גם המאזדות האהובות עליכם.

בקיצור, אל תשללו את הרכב עד שתעלו עליו, שתרגישו אותו. רק אחרי זה תחליטו בעצמכם אם הוא שווה משהו.

פורסם
אם כבר כל כך התאמצת להסתכל במפה ולהעלות אותה לפורם לא יכלת להסתכל כמה סנטימטרים מערבה ולראות שאכן הודו גובלת עם סין,אלא אם כן אתה מחשיב את טיבט למדינה עצמאית ואז אני מתנצל מראש.

אכן לא החשבתי את טיבט, כפי שכל שאר העולם החופשי לא מחשיב אותה כחלק מסין. כמו כן למיטב ידיעתי אין לסין גבול עם תאילנד... (אלא אם הסינים כבשו את לאוס לאחרונה!)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
זה שיש איים שמקיפים את יפן דוגמת אוקינווה ושיקוקו

זה עדיין איים

ולעלות מפה כל אחד בן 4 יודע לעשות

ושבאמת תדע משהו על יפן או שתגור שם למעלה מ19 שנה

אני מאמין שאני יקשיב לך יותר

ויש צורה גם להעיר לאנשים אבל נו מה אני מצפה מאחד כמוך

שהיה לך שבת שלום ילד חמוד:lol:

ראשית אני לא ילד. אני משער שאני בגילך, אם לא יותר.

שנית, יתכן שבאמת נהגתי בלשון מעט מתרעמת, אבל בסופו של יום תודה שיפן היא לא אי אחד, וגם לא 4 (יש את אוקינאווה ואיים קטנים נוספים). אם היית מתכוון לכך שהאי המרכזי הוא החשוב ביותר היית צודק כמובן, אבל לשאר האיים חלק נכבד ביפן ומקומם בכלכלה וכו' אינו בטל בשישים. בכל מקרה העניין חסר משמעות כי רוב הישראלים חושבים שיפן זה מעבר לגלקסיה רחוקה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קצת סטיתם מהנושא לא? :wink:

בכל אופן יום שישי הקרוב יש לי נסיעת מבחן על הרכב, נראה אך הרכב מרגיש על הכביש.

פורסם
נו באמת, תצאו מהבועה הזאת שמאזדה וכל היפניות האחרות זה הרכב הכי טוב בעולם. כי הם לא.

בישראל יש סטיגמה כל כך מפגרת שמאזדה זה רכב כל כך טוב, למה? כי רואים מאזדה 3 על הכביש יותר מכל רכב אחר. SO? ובגלל שלא רואים מרצדס על הכביש אז זה עושה אותה פחות טובה מהמאזדה?

אם תלכו לארה"ב, אירופה ותשאלו אנשים שמבינים על מאזדה ושאר היפניות, יגידו לכם שהם בסדר. לא יותר ולא פחות.

ואת האמת, בכל מקום שקראתי ושאלתי על הקרוז הזאת, ראיתי ושמעתי רק דברים טובים על הרכב, ועל הסיכויים הגדולים שלו להיות בין מובילי הקבוצה. אז לכל חובבי המאזדה והיפניות בפרט, אם אתם חושבים שבגלל שהרכב הזה מגיע מקוריאה או מאיפה שבא לכם לחשוב שהוא מגיע הופך אותו לפחות טוב, אז אתם צריכים לדעת איפה מייצרים היום את הטויוטות וההונדות וכן, גם המאזדות האהובות עליכם.

בקיצור, אל תשללו את הרכב עד שתעלו עליו, שתרגישו אותו. רק אחרי זה תחליטו בעצמכם אם הוא שווה משהו.

לשים את ארה"ב ואירופה באותה שורה זה מצחיק.

ממתי אמריקאים נחשבים למומחי רכב?

עם כל האהבה שלי למכוניות שרירים אמריקאיות ישנות ,

בתכלס ארה"ב מייצרת רכבים דיי מיושנים ומנותקים וממש אבל ממש לא הייתי

מתייעץ עם אמריקאים (הכללה כן ?) לפני קניית רכב חדש .

הם אוהבים מכוניות ענקיות , רכות , מנותקות לחלוטין מהכביש וכו וכו'.

לצורך העניין ללא ספק הייתי מעדיף מאזדה 6 / הונדה אקורד ולא איזה אימפלה

או מאליבו (חוץ מהמאליבו החדשה שבהחלט עלתה ברמה אולי אפילו בשתיים).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

תראה ברור שיש מכוניות יפניות שהייתי קונה לפני שהייתי בוחר באמריקאית.

אבל למשל הפורד מונדאו, המליבו, והשברולט קרוז, החדשה הייתי מביא לפני שהייתי מביא הונדה סיוויק או מאזדה אטנזה,

(מה שאני משאר שזה מה שציינת המאזדה6)

שלא תבין אותי לא נכון ליפניים יש מגוון רכבים עצום וחלק מהרכבים שלהם עולים על מכוניות פאר כגון מרסדס ובמוו.

אבל הרוב ממה שאני זוכר המשפחתיות שמגיעות לארץ הם משפחתיות ברמה סבירה ללא יתרון בולט על פני הרכבים האחרים.

פורסם

הכול תלוי ביבואן, עד כמה הוא קשוב לשוק בארץ ועד כמה הוא מצליח ללחוץ את היצרן לכך.

דלק מוטורס חיים מעולה על נושא הליסיג ורק לאחרונה היבואנים של רכבים מאירפה (אולי בגלל המיתון) נכנסים לכך - ראו 308 וג'טה ירדו לקטגורית מס 2 ולתחום האטרקטיבי של הליסניג.

היבואן הוא גם זה שאחראי על כך שרכב מסוים שמגיע לארץ יקבל את הטיפול המתאים ושלא יהיו לו בעיות תחזוקה - כך מספר יבואנים גורמים לרכבים מסוימים לקבל תדמית של דגם לא אמין (לפעמים לא בצדק)

ראו איך יונדאי נחשבת רכב אמין ויש לך יופי של מכירות - זה יופי של עבודה של היבואן.

Tubes Rule

פורסם

קראתי היום על קרוז בכמה מקורות באינטרנט.

ממה שהבנתי, מנועי 1.6 (113 סוסים) ו-1.8 (140 סוסים) הם של אופל. דיזל גם הוא של אופל, יש לו 150 סוסים, צפוי להתווסף אותו מנוע עם 125 סוסים. גירים זמינים הם ידני 5 הילוכים ואוטומט 6 הילוכים.

על פלטפורמה של רכב הזה צפוי להיות מבוסס אופל אסטרה הבא, יצרן מבטיח שבמבחן ריסוק יהיו 5 כוכבים.

מבחינת עיצוב חוץ, רובו נעשה בקוריאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אה ברור, והרי ידוע שהאירופאים הם פראיירים רציניים ולכן האסטרה היא אחד הרכבים הפופולרים בחבל הארץ הקטנטן ההוא.

הרי לא הגיוני שהאסטרה לא נמכרת בארץ בגלל שUMI קברו את המותג ומתמחרים את האסטרה הבסיסית ב137000 ש"ח.

למה קברו? המוצר הזה אמור להתחרות בגולף לא?

המחירים של הגולף עדיין יותר יקרים ועדיין המוצר לא קבור אלא ההפך....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת שכל הדיון הפך להיות קצת אישי ומשעמם!:?

לגבי השאלה הראשונית אני יכול לספר שלא הייתי באירוע ההשקה אבל כבר הספקת לבצע נסיעת מבחן על הקרוז.

רכב מדהים!!! פייר לא ציפיתי

אני נוסע כבר שנים על טויוטה והאמת שחיפשתי משהו חדש, מאוד התלהבתי מהרדיו שיש בקרוז לא להאמין כמה דברים אפשר לתכנת שם בקונפיגורציה של הרכב.

הנסיעה לא הייתה מדהימה מאיץ רגיל לגמרי, ציפיתי למשהו יותר ספורטיבי, אבל הפנים של הרכב קנה אותי !

פורסם

בעיניין הרכב שמגיע באמריקה ויפן

זה השברולט 1.4 עם מגדש טורבו

ובאירופה זה אותם דגמים שאתם הזכרתם כאן

הדגמים האירופיים דווקא נורא מוצלחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...