Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אמור לקנות במשך השבוע ( או חדש או יד שניה אם אני ימצא ) מערכת של חברת

פיונר דגם 750 MP3 פרימייר ורציתי לדעת כמה זה כדי

וכמה שיותר פרטים אם אתם יכולים כמו רמת האיכות האמינות ביצועים כול דבר שאתם יכולים להגיד כי אני לא ממש מבין בזה ואני לא רוצה לזרוק כולכך הרבה כסף סתם

תודה מתן

נ.ב

אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר ( למרות שלפי מה שהבנתי אין ) אז אני אשמח לשמוע

ומה ההבדל בין הפרימייר לרגיל ?

שוב תודה מתן

פורסם

שמע מתן זאת מערכת קטלנית היא טובה מאוד לך עליה גם אני מחפש כזאת היא מערכת יפה ואמינה שמוציאה עם אני לא טועה 6 וולט למגבר שזה הספק מכובד היא נותנת 27 RMS לכול יציאה מהמערכת עצמה.

בקיצור לפי דעתי כול מילה מיותרת השאלה היא בכמה אתה משיג אותה ועם תוכל להשיג לי גם זה יהיה ממש טוב על יד שנייה בערך 1500 אמור להיות המחיר ואפילו פחות זו דעתי ועל מערכת חדשה בערך בסביבות 2300 שקל.

שלומי.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תודה לעונים מעוניין לשמוע עוד דעות

בקשר למחיר אני מסיג במחיר של 1900 לחדש אם אתה מעניין דבר איתי אני אתן לך את המספר של הבנאדם....

איסי קיו ( שלי ) 165250705 דבר איתי

תודה

מתן

• תוכן חדש...