Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים.

לאבא של אשתי יש ניסאן אלמרה 2003 יד ראשונה במצב שמור ביותר (85000 ק"מ), והוא מאד מרוצה ממנה.

העניין הוא שהוא שמע שרכב אחרי חמש שש שנים על הכביש עלול להתחיל לעשות בעיות, ולכן חשב על רכישת רכב חדש.

אני אמרתי לו שלדעתי חבל למכור רכב כזה ובפרט שהאלמרה הוא רכב אמין במיוחד, רציתי לשאול אתכם על דעתכם המלומדת בעניין.

פורסם

אם זה עוזר, להוריי יש ניסאן אלמרה מבוגרת בשנתיים (2001), עם פי שניים קילומטרים (180000) ותקלה אחת בכל שנות הפעילות שלה.

אז אמינות בהחלט, כל עוד הרכב מטופל, אני לא רואה סיבה שזה לא יימשך לעוד הרבה קילומטרים.

פורסם

אם הרכב שמור , ומטופל לפי ההוראות ובזמן - הוא יוכיח אמינות גם בעתיד .

ההוצאות השוטפות יעלו קצת , עקב בלאי טבעי - צמיגים גומיות הגנה , רצועות מנוע ותזמון .

אבל בגדול ההוצאה השולית לתחזוקה לא תעבור את 10% מירידת הערך הצפויה של רכב חדש .

על ירידת ערך של רכב חדש בסכום 10,000 ש"ח בשנה - תחזוקת הישנה תעלה בממוצע בעוד 1000 ש"ח לשנה בלבד .

( החזקתי רכב יד ראשונה כ 8 שנים , והוצאות התחזוקה היו סבירות ביותר )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קשה לייעץ בדבר כזה.

אני חושב וטענתי לא פעם שהניסאן אלמרה היא כנראה הרכב האמין ביותר שנוסע כיום על כבישי ישראל.

לי יש ניסאן אלמרה בת כ-10 שנים (מודל 1999) ועד היום לא אירעה בה ולו תקלה אחת! לא צנרת,לא אגזוז,לא משאבה ולא חלון חשמלי כלום,כלום כלום למעט טיפולים שגרתיים,מצבר,צמיגים ופעם אחת גומיה לציריה שנקרעה ממשהו שהיה בכביש.

עד 99 וחלק קטן ממכוניות 2001 יוצרו ביפן,שאר האלמרות שיובאו לישראל יוצרו באנגליה,יחד עם זאת הדבר לא פגע באופן משמעותי באמינותן.

אני אישית,הייתי נשאר עם האלמרה כפי שאני עושה בפועל (אם כי למען ההגינות כעת אני שוקל להחליף לרכב סטיישן בן שנה עד שנתיים ומתוך ידיעה כי לא משנה מה ארכוש,לא יהיה לי את אותו שקט נפשי בנוגע לאמינות...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...