Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי רוצה לברר איפה ניתן להשיג תושבות רמקולים להונדה סיויק 2008, המרקולים שם מוחזקים בצורה מיוחדת, ולא כרגיל ב 4 ברגים אלה אם בורג 1.

מישהו יודע איפה ניתן להשיג ומה מחירן?

וגם אני מחפש מתאם מיוחד לרמקולים מחיבור של הונדה לסטנדרטי.

 

פשוט אני לא רוצה לעשות חורים בפח של האוטו והייתי מעדיף תושבת.

 

תודה לכל העוזרים

פורסם

לא חושב שקיים כזה דבר, וחוץ מזה גם אם קיים זה עשוי מפלסטיק, שזה ממש לא האידיאל. חור של בורג באיזור הזה לא פוגם באיכות הרכב מה גם שהתושבת תהייה מעץ שזה כבר הרבה יותר עדיף.

פורסם

ראיתי ש ב EBAY יש השאלה אם זה נמכר בארץ.

אני מודע לזה שזה קיים מלפסטיק, אבל מצד שני גם המערכת ב אוטו היא מובנת ולא מי יודע מה טובה, אז להחליף רמקולים לדעתי יהיה מספק אבל אני ממש לא רוצה לעשות חורים בגוף הרכב לשם זה.

×
×
  • תוכן חדש...