Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא הבנתי, ה"טיפות הקופצות" הן מהמדיד עצמו כאשר מוציאים אותו החוצה או יותר מאזור המנוע עצמו?

אני מסכים ולא מסכים עם מרק.

זה בהחלט לא טוב לקנות רכב בלחץ של זמן, אויר, כסף וכו'.

אני ממליץ להריץ חיפוש של המילים "תוצאות בדיקה" וכו' כדי להבין איזה הערות הן כסת"ח ולאיזה כדאי להתייחס ברצינות.

זה קל להגיד מהצד, "חפש גולף עם ק"מ נמוך", גולף כלשעצמו רכב מבוקש, אז 2 ליטר עם ק"מ נמוך תיחטף תוך שעות.

ולפותח השירשור, תבדוק לעומק את עניין השמן כי זה לא תקין להוסיף שמן כל חודש. חוץ מזה האוטו נראה (עד כמה שניתן לראות מהתיאור שלך) בסדר

פורסם
אני עדיין לא הבנתי, ה"טיפות הקופצות" הן מהמדיד עצמו כאשר מוציאים אותו החוצה או יותר מאזור המנוע עצמו?

אני מסכים ולא מסכים עם מרק.

זה בהחלט לא טוב לקנות רכב בלחץ של זמן, אויר, כסף וכו'.

אני ממליץ להריץ חיפוש של המילים "תוצאות בדיקה" וכו' כדי להבין איזה הערות הן כסת"ח ולאיזה כדאי להתייחס ברצינות.

זה קל להגיד מהצד, "חפש גולף עם ק"מ נמוך", גולף כלשעצמו רכב מבוקש, אז 2 ליטר עם ק"מ נמוך תיחטף תוך שעות.

ולפותח השירשור, תבדוק לעומק את עניין השמן כי זה לא תקין להוסיף שמן כל חודש. חוץ מזה האוטו נראה (עד כמה שניתן לראות מהתיאור שלך) בסדר

לאון תודה על העזרה.

בקשר ל"טיפות הקופצות" אז זה הולך ככה

שמנו לב (אנחנו לא יודעים עם זה קורה כל הזמן) שכאשר מוציאים את המדיד שהמנוע עובד והכל, אז מדי פעם קופצות טיפות ממש קטנות של שמן שלמעשה קופצות על המכסה של המנוע.

רצינו לדעת האם זאת בעייה רצינית שמסמלת לבאות או שזאת סתם בעייה.

דבר שני כיצד בודקים לעומק את עניין השמן שהוא מוסיף מדי חודש?

מה לעשות? האם זה מציין על בעיוות מסוימות.

בתודה,

דורון.

פורסם

קצת סדר.

שמן לא בודקים כאשר במנוע עובד כי לא מתקבלת תוצאה נכונה בכלל.

אם קופצות טיפות שמן מהמוביל של מדיד השמן זה בסדר כי הזמן כל הזמן זז שם ויתכן מאוד שטיפות ישפריצו החוצה.

לפי מה שקראתי ומה שאנשים אמרו לך , הרכב במצב דיי טוב ואפילו יצא 97% בבדיקה.

הרי אתה בעצמך אמרת שההורים שלך לא ממש מבינים ברכב , אז למה לדעתם השמן שקופץ לא נראה להם תקין?

פורסם

סתם מסקרנות, למה הוצאתם את מדיד השמן בזמן שהרכב מונע?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
קצת סדר.

שמן לא בודקים כאשר במנוע עובד כי לא מתקבלת תוצאה נכונה בכלל.

אם קופצות טיפות שמן מהמוביל של מדיד השמן זה בסדר כי הזמן כל הזמן זז שם ויתכן מאוד שטיפות ישפריצו החוצה.

לפי מה שקראתי ומה שאנשים אמרו לך , הרכב במצב דיי טוב ואפילו יצא 97% בבדיקה.

הרי אתה בעצמך אמרת שההורים שלך לא ממש מבינים ברכב , אז למה לדעתם השמן שקופץ לא נראה להם תקין?

סתם מסקרנות, למה הוצאתם את מדיד השמן בזמן שהרכב מונע?

אני ממש שמח מתוגבתך elctro לא ידענו שאסור להוציא את מדיד השמן כאשר המנוע עובד

והדבר הזה ממש הדאיג את ההורים שלי, ככה שעכשיו אני יותר רגוע שזה משהוא תקין ולא מציין על בעייה כלשהיא.

WOLF הוציאו את מדיד השמן בזמן שהרכב מונע לראות משהוא ואז שזה טיפה השפריץ

ההורים שלי דאגו והתחילו לחשוב שזה אומר שיש בעיות עם הרבה והכל.

לאחר שאת הבעייה הזאת לפי מה שאתם אומרים שהשמן קופץ כביכול זה תקין

אז רציתי לדעת רק על הנזילות האלה שצוינו בבדיקה שכתבתי בתחילת האשכול זה משהוא רציני? או שאין מה לדאוג ואפשר לקנות את הרכב ללא חשש.

תודה .

פורסם

יש מנועים שבמצב בו המנוע פועל ותוציא את המדיד טיפות שמן יקפצו החוצה הסיבה לכך אם אני לא טועה נתונה לקאמשפט,

וזה דבר טבעי ורגיל, כמובן שאין צורך להוציא את המדיד כאשר הרכב פועל אלא במצב כבוי.

הנזילות שרשמו לכם בטופס הבדיקה הן כיסוי תחת של המכון לבעיה משפטית שאולי תהיה בתקופת האחריות על הבדיקה, אני מתכוון לכך שבמידה ותהיה איזושהי תקלה במנוע ואתם תתבעו את המכון ( הרי קיבלתם אחריות על הבדיקה) אז המכון יטען שרשמו לכם נזילות ואתם לא טיפלתם והזנחתם את הנזילות ולכן נוצרה בעיה במנוע, בגדול כל רכב אפילו חדש ביותר שתכניס לבדיקה ירשמו בתופס נזילות ורעשים במנוע שוב בשביל כיסוי התחת של המכון.

אם הייתה אפשרות לבוא למכון בדיקה ולחתום להם על ויתור אחריות מצידם על כל מכלולי הרכב להוציא שילדה ופח (שזה הכי חשוב מבחינתי ורק לשם כך אני נכנס לבדיקה) אבל שיתנו לך אינדיקציה אמיתית וכנה רוב הסיכויים שלא היו רושמים לך נזילות פה ושם

ולי לא היו רושמים רעשים במנוע, הבנת?

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...