Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מראש - סליחה על הפוסט הארוך. אז ככה: לפני שלוש שנים בערך דחפתי ברכב הליסינג שלי את הסידור הבא (אין לי את כל הפרטים המדוייקים):

• קומפוננטות קדמיות של JBL, לצערי לא זוכר דגם מדויק. עלו בסביבות ה- 1300. קלעו בול לטעם שלי.
  • אחוריים - מורל פולס, עלו בערך 700.
  • מערכת רדיודיסק MP3 בסיסית של קנווד, 1300.

סה"כ - כערך לכסף ששילמתי אז לדעתי יצא סטאפ מעולה. אני לא נוהג לשמוע בווליום חזק, החדות, הבהירות והשטיחות של הצליל חשובים לי מאד (בבית אני בד"כ מאזין עם HD25). המורל נתנו בוסט חביב לבאס כשרציתי וסה"כ הייתי מאושר עד השמיים.

עברו שלוש שנים ואת הליסינג החליפה קליאו ספורט דנדשה. מגיעים איתה קומפוננטות קדמיות מקירגיסטן (סליחה לקירגיזים אם יש כאן) ומערכת עלובה במיוחד (הספקים מעליבים, לא קוראת MP3, קופצת, וככה"נ נותנת צליל זוועה), אבל עם חיבור להגה\קונסולה וכו'.

הלכתי לחברה שנמצאים מול רנו בריב"ל שיעשו לי קצת סדר בבלאגן. דבר ראשון דחפתי מאחורה מורל זולים אך יעילים (בשבילי) בשביל הלואו-אנד. מצידי זה בסדר. באנו לשים את ה- JBL שהבאתי עמי והתגלה שברוב טיפשותי לא הוצאתי את הקרוס אוברים המקוריים מהרכב הקודם ! שאלתי את הברנש אם יש אפשרות לשים קרוס אובר אחר והוא אמר שאין בעיה ומכר לי אחד ב- 100 שקלים. בסיידר. הבחור מסיים את ההתקנה ואני מתיישב ושומע את התוצאה, מחוברת למערכת המקורית.

בקצרה: גועל נפש. הלואו אנד בסדר, המיד ... בסדר וההיי-אנד - מה שה- JBL עשו כ"כ טוב עד לפני חודשיים - נשמע מזעזע. אין מה להשוות.

וכאן סוף-סוף לשאלה: בהנחה שלא מתחשק לי להוציא יותר מדי כסף עכשיו על מערכת (הקנווד סבירה) ובהתחשב שמה שחשוב לי זה איכות בווליום נמוך ובינוני בלבד, אז האם:

1. לוודא שהקרוסאוברים הם לא מזן נחות למדי, ואולי להחליף אותם?
  2. להחליף את המערכת המקורית בקנווד, לחבר אותה להגה (עסק של 800 שקל אצל הבחור אצלו הייתי, ודורש קומבינות מסויימות בצמות) ולהתפלל שהסאונד יחזור לקדמותו?
  3. לוותר מראש, לזרוק את ה- JBL, להחליף בקומפוננטות חדשות (אני מניח שלפחות 1500 למשהו טוב?).
  4. 2+3 ?
  5. משהו אחר?

תודה לכל :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...