Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני חדש בפורום (הודעה ראשונה) והייתי שמח לקבל קצת טיפים למספר בעיות ושאלות שיש לי.

ברשותי גולף 2000 1.6 אוט' (ממה שקראתי בפורום, השם שייצא לבעלי רכב שכזה הוא לא משהו שיש להתגאות בו,ולכן סליחה מראש). בגדול אני שומר על הרכב והוא במצב מכני טוב (אני יד שנייה, הרכב עבר 80K ומטופל רק במוסך מורשה, ואני בנוסף חולה ניקיון ככה שהוא גם נקי להפליא).

לאחרונה אני סובל ממספר בעיות (יותר נכון לומר תופעות):

1.חברתי לחיים (שתחייה) הוציאה לא מזמן רישיון, אני חייב לציין שהיא נוהגת די טוב, אך הבעיות מתחילות בחנייה, משום מה היא בוחרת להשתמש בחוש השמיעה ולא במראות כשהיא חונה ברוורס ולכן כמעט בכל יום ישנו קורבן תורן ברחוב (עץ, עמוד חשמל, המאזדה של השכנים וכו'), הפגוש האחורי שלי צועק הצילו!!! נכנסתי עם הרכב למוסך המורשה שבו אני מטפל ברכב שם הומלץ לי להרכיב פגוש תחליפי ולצבוע אותו בתמורה ל 1100 ₪, סירבתי בתוקף! נכנסתי למספר פחחי רכב שם קיבלתי הצעות מחיר בסביבות ה 450-500 לפני מע"מ. ושאלתי היא האם כדאי לתקן את הישן או באמת להרכיב תחליפי כמו שהציעו במורשה??? על מה יש לשים דגש במידה ואני מחליט לתקן???

2.התופעה השנייה שממנה אני סובל היא וונדליזם, בתוך שלושה חודשים כבר פעמיים שהורידו לי טאסה מהרכב. במפעם האשונה מצאתי אחת בפירוק אך הפעם החלטתי שאין טעם להתעסק. (הפעם הורידו 2)

חשבתי אולי להרכיב חישוקי מגנזיום, אך אני לא מבין גדול בנושא ולכן אני פונה אליכם בשביל המלצה. כרגע על הרכב מורכבים גלגלים סטנדרטיים 175/80 R14. וחשוב לציין שיש שתי צמיגים חדשים לחלוטין (נרכשו לפני חודשיים). התקציב שלי לא גדול ולכן אודה לכם עם תמליצו לי על +- על סוג החישוקים שלא יקרעו לי את הכיס והאם יש צורך בצמיגים מיוחדים בשבילם? היכן תמליצו לרכוש? (אני גר בחולון). כמה מחברי המליצו להרכיב לפחות 15 אינץ'! מה ההבדל אני שואל? אני מבין שחישוקים האם גם אביזר קוסמטי שנועד לשפר את מראה הרכב, אך אני לא חושב שיש לי טעם להשקיע כל כך (בכל זאת 1.6 אוט' יישאר 1.6 אוט' ויהי מה) אך בו בזמן אני לא נעים לי לנסוע כשחסרות לי 2 טאסות ברכב. אז 14 או 15? נראה לי שחפרתי מספיק והבנתם את הפואנטה.

פורסם

במקום ג'אנטים שלא תומים לכלום בתכלס, תשקיע במערכת PARKTRONIC (חיישני נסיעה לאחרור)

הרבה יותר זול, ויעזור לשמור על הפגוש החדש.

פורסם

לפותח השירשור נפגעתי ממך יש לך במה להתגאות גולף(מכל השנים) נמכר ומוצלח בהרבה מקומות בעולם.

לא יזיק לך לקרוא קצת חומר באינטרנט.

אין רכב מושלם.

פורסם

תתחיל בללמד את חברה שלך חניות

ורק אחרי זה תתקן את הטמבון שלך.

אחרת היא תהרוס לך אותו שוב ושוב. (לא בכוונה כמובן!)

ולגבי תיקון. תלוי מה רמת הנזק על טמבון שלך. עם הוא טיפה סרוט ועם מכות שאפשר לתקן ללא בעיות ואין חשש להתקלפות. אז לתקן. יותר זול.

ובנוסף אופציה נחמדה. חיישני רווורס. היום זה מוצר זול ! (בין 200-ל400 שקל ולפעמים כולל התקנה!)

ולגבי הטסות.

לעבור למגנזיום זה לפחות 1,000 שקל. במקרה הטוב.

ולעלות מידה לR15. זה עוד יותר כסף. לפחות 3,000 שקל להערכתי. (1500 לצמיגים. ו1500 לגאנטים.)

אז אני הייתי מחפש רבעית טסות חדשה. ויש קבל פלדה שסוגרים על אחד הברגים. ומונע 90% מהגנבות של הטסות.

אגב אופציה נוספת. (פתרון של חבר) תצבע את הטסה בצבע אחר. (לבן. קנט שחור וכו) ואז מי יחשוב לקחת. לא יקח כי זה לא יתאים לסט שאצלו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בוקר טוב

אם מדובר ברכב בעל תיבה אוטומטית מומלץ לבקר ב-"מוסך רון" ולהתקין מצנן חיצוני לתיבה לפני הקיץ הבא עלינו לטובה...

פורסם

לא הייתי מתקן את הפגוש לפני התקנת חיישני רוורס, בנוגע לג'נטים, חכה בסבלנות שיופיעו למכירה ג'נטים מקוריים 15 או 16 אינץ' במחיר סביר, ואל תתקין ג'נטים סיניים בשני שקל.

יש לך אחלה רכב ועם נתונים יפים, בפורום הזה אם הרכב לא הורכב בידי זולל צפרדעים, אז הוא סוג של מצורע, אבל אתה תתרגל לזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עזוב את השם שיצא לבעלי הגולף בפורום. הכל זה איך שאתה מרגיש.

מנסיון של 8 שנים על רכב דומה לשלך (רק מודל 2001) - דאג לטפל בזמן (טיפולים שוטפים) ולתחזק כראוי (למשל - להשתמש בנוזל קירור מקורי) - והרכב ישרת אותך נאמנה (לא כל תקלה שאומרים שמופיעה בגולף - חייבת להיות ברכב שלך, למרות שתמיד ישנם חריגים).

גם גולף יכולה להיות אמינה.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

לכל מי ש"נפגע", כנראה לא הבנתם אותי נכון. אני מאוד אוהב את הרכב שלי ונהנה ממנו מאוד. פשוט ממה שקראתי כאן, לכל ילד בן 16 יש כזה רכב והוא מנסה להפוך אותו ללמבורגיני מארסיאלגו אז פשוט רציתי להבהיר שאני לא!

לגבי הצביעה של הפגוש, הבנתי תודה!

אייל.

כתבת להמתין שייצא מקורי 15 או 16? איפה ניתן לבדוק מתי יוצא ומה בדיוק יוצא? ולמה בכלל שייצא, הרי זה רכב לא חדש??? אם תוכל לפרט קצת יותר....

פורסם

לגבי הג'אנטים במקומך הייתי נשאר עם הברזל ונפטר מהטאסות לגמרי.

לגבי מעבר לג'אנטים זה איזה כמה אלפים וצריך עוד איזה 1500 מינימום לצמיגים.

לגבי החנייה מחזק את הגישה של ללמד את החברה לחנות.

בכללי לא הייתי חושב על להתקרב לצמפיון.

אם תלך לפחח רכב שיודע לצבוע טוב אתה בחיים לא תדע שהייתה עליו שריטה.

מחזק גם את הקטע של קולר גיר חיצוני- אני התקנתי לפני חודשיים בערך.

ובכללי ליישורי קו לך לרון ממוסך רון שבת"א שהוא גם חבר בפורום זה.

הבן אדם בעל מקצוע ולא שוחט את הכיס בכסף.

מאוד ממליץ לא לדרוך בצ'מפיון, למרות שיכול להיות עדיין איזה מוסך טוב שלא שמעתי עליו עדיין

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

מצנן חיצוני לתיבה? מה זה בכלל ולמה זה טוב? כבר שנתיים שהרכב אצלי ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות?

תוכלו להסביר בבקשה

(מתנצל מראש על השאלות הדביליות, אני פשוט באמת לא מבין גדול ברכבים)

• תוכן חדש...