Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הרבה זמן בלי הרבה בעיות (ב"ה) היה לי איזה מקרה השבוע..

במהלך נסיעה שגרתית בדרך עירונית כשאני נמצא בנתיב הפונה ימינה התפרצה לה איזו נהגת שהחליטה שהיא לא ממשיכה ישר אלא פונה ימינה ואני שבקושי הספקתי לבלום נשקתי לה מאחורה.

אני יוצא והיא מתחילה לצעוק עליי שאין לי עיניים ומה אני עושה, תפסתי את עצמי לא להשתגע עלייה וביקשתי פרטי ביטוח..הרכב שלה היה שכור מה שגם לא קרה לרכבה כלום אני חוזר כלום (סיריון 2008) אפילו לא מכה של צבע, אצלי לעומת זאת מכסה המנוע התקפל מעט והיה נראה כאילו הצבע נשבר לכל הרוחב (מה שאחרי זה הסתבר שזה מכסה מנוע שעבר תאונה בעבר ועשו לו בעבר פחחות ולכן המכה "שברה" את חומר הפחחות הזה) מבדיקה עם הביטוח אני הוא זה שאשם ולא משנה מה אני אטען מכיוון שזאת תאונה מאחורה מה שגם אין לי איך להוכיח שהיא התפרצה לי לנתיב.

השתתפות עצמית עולה לי 1950 ש"ח ומעלה לי את מחיר הפרימייה בעתיד, אני מנסה לקחת על עצמי פרויקט קטן של תיקון המכה וצביעת הפח מחדש ועוד משהו שאני מנסה להבין איך עושים זה משיכת פח חזית.

בדקתי בכמה מקומות וכולם נתנו לי הצעת מחיר של 1100 לערך כולל תיקון המכה בפח תביעת המכסה מנוע ומשיכת פח חזית (עם איזושהיא מכונה מוזרה)

אני התחלתי את הפרויקט שלי, פירקתי את כל פרונט הרכב, משכתי קצת את הפח באמצע איפה שנמצא המנעול של המכסה אבל בכל זאת כשאני סוגר את המכסה יש רווח קטן כאילו המכסה לא נסגר בדיוק.

את המכסה פירקתי גם עכשיו אני מנסה לראות איך אפשר לתקן את המכה (מאיפה קונים חומר פחחות שכזה ואיך עובדים איתו בערך) צביעה אני כבר יודע איך לעשות.

לגבי משיכת הפח חזית אני פחות לחוץ מזה או מוכן להתאמץ מדי בשביל זה אלא מנסה לתקן את מכסה המנוע שיראה במצב יותר טוב מאשר עכשיו.

צירפתי תמונות מחכה לתגובות שלכם איך אפשר לסדר את מכסה המנוע.

o1_1_2_147313_20090302120334.jpg

IMG_0088.jpg

IMG_0080.jpg

IMG_0082.jpg

IMG_0083.jpg

IMG_0084.jpg

IMG_0085.jpg

IMG_0087.jpg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

500 ש"ח כולל תיקון מכסה המנוע וצביעתו + צביעת טמבון קדמי. אך לא כולל חשבונית.

פורסם

חח לא זה לא זה...לחבר שלי הייתה Z3 שעשה איתהה טוטאלוס (התהפך איתה), הסמל נשאר לו למזכרת (קנה איזה מרצדס מכספי הביטוח)..אני "הסבתי" את הרכב שלי לBMW רק בסמלים..(למרות שמעניין להשתיל מנוע בימר אימתני מקדימה) גם מקדימה ומאחורה גם על ההגה וגם במגנזיום..(הרבה מופתעים מהדגם ה"חדש" של BMW)

פורסם

קח את האוטו לפחח, לא בטוח שהתוצאה הסופית שלך תראה כמו שצריך ובטוח שכשתרצה למכור ישר ישימו לב ולא כמו במקרה של האוטו שלך שלא שמת לב שקנית אוטו שעבר מכה.

ד"א - הסמלים של BMW זה רעיון הזוי וממש ממש לא במקום, המקוריות של האוטו הזה ומה שמייחד אותו זה הסמלים.

אם היה לי כזה SLAM PANEL כמו שיש לך על הרכב כבר הייתי עם רפליקה של MG ZR מושלמת.

אני במקומך אם כבר הכל מפורק - או שעושה מוד ומביא גריל של MG ZR או שחותך שם את כל הבלאגן ושם רשת - נקודה למחשבה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

התיקון דווקא יצא מעולה המכסה יושב בקו אחיד עם שאר הרכב, טמבון הרכב גם כן יושב כמו שצריך.

אני מחפש כבר זמן מה, היכן אני יכול למצוא קיט MG ZR לרכב שלי? בדקתי באיביי אבל המשלוח קצת בעייתי לא?

פורסם

לי כבר יש קיט שבדרכו לארץ, רק חבל להרכיב אותו עם החצאיות, האוטו כבר עכשיו מגרד לי את הרצפה, מה שחסר זה חצאיות והאוטו בכלל ייגרד כל מה שבדרך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני הבנתי שחייב להכניס אותו לארץ כחלק לרכב ולשלם עליו מכס מלא..

למישהו יש מושג מה עלות קיט MGZR ? זה בעצם רק טמבון קדמי וגריל לא?

פורסם

עלות של קיט רק חצאיות+ספליטר לקדימה ואחורה, הוא 140 פאונד.

קיט שכולל טמבונים וכו' 500 פאונד+.

יש רק בעיה אחת, למצוא מישהוא שישלח את זה לארץ.:wink:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...