Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסלולרי פשוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 2 מכשירים שאני מסתובב אתם כבר שנים ואף פעם לא מאכזבים אותי:

נוקיה 7250I- מסך קטן ומקשים לא נוחים (אבל אני מאוד אוהב את העיצוב שלו).

נוקיה 6230I- פשוט סוס עבודה, הם נפלטים (יוצאים משירות) אצלי במשפחה בתקופה האחרונה ואני קונה את כולם כדי שיהיה לי מלאי ל-10 שנים הקרובות. תאמין לי לא צריך יותר ממה שיש בטלפון הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תודה על ההמלצות, רכשתי היום nokia 3120 classic חמוד ופשוט

nokia3120_black.jpg

מכשיר דור 3.5 מצוין, קל משקל

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

נוקיה 6230I- פשוט סוס עבודה, הם נפלטים (יוצאים משירות) אצלי במשפחה בתקופה האחרונה ואני קונה את כולם כדי שיהיה לי מלאי ל-10 שנים הקרובות. תאמין לי לא צריך יותר ממה שיש בטלפון הזה.

החלפתי את המכשיר שלוש פעמים, שלא באשמתי.

למכשיר יש באגים ידועים, אבל עדיין אפשר לחיות איתם.

הדבר שהכי מציק לי הוא המשקל שלו, די כבד.

פורסם

הבעיה הידועה של המכשירים האלה (נוקיות ישנות) זה שלוקח למכשיר כמה שניות להוציא שיחה.

אכן למכשיר יש לפעמים קפריזות, לפעמים לא מוכן להיכנס לספר טלפונים (כיבוי והדלקה תמיד פותרים את הבעיה) ובממוצע פעם בשנה המכשיר קורס (עושה לעצמו הפעלה מחדש), מעבר לזה אני לא משתמש בכל האופציות האחרות (מצלמה/אינטרנט/GPS וכו') אז אני לא יכול לדווח מה קורה בתחום הזה. אבל חוץ מזה אין תלונות, המכשיר פשוט סוס עבודה, עובר אצלי התעללות יומיומית ואף פעם לא מאכזב.

עוד טיפ קטן, תקנו רק פאנלים מקוריים. לפני כחצי שנה החלטתי להזמין פאנל חליפי מאתר אינטרנט, לאט לאט הקליפסים שמחזיקים אותו פשוט התחילו להתפרק (הפאנל המקורי החזיק שנתיים והוחלף בגלל מקש שנשבר).

פורסם
הבעיה הידועה של המכשירים האלה (נוקיות ישנות) זה שלוקח למכשיר כמה שניות להוציא שיחה.

אכן למכשיר יש לפעמים קפריזות, לפעמים לא מוכן להיכנס לספר טלפונים (כיבוי והדלקה תמיד פותרים את הבעיה) ובממוצע פעם בשנה המכשיר קורס (עושה לעצמו הפעלה מחדש), מעבר לזה אני לא משתמש בכל האופציות האחרות (מצלמה/אינטרנט/GPS וכו') אז אני לא יכול לדווח מה קורה בתחום הזה. אבל חוץ מזה אין תלונות, המכשיר פשוט סוס עבודה, עובר אצלי התעללות יומיומית ואף פעם לא מאכזב.

עוד טיפ קטן, תקנו רק פאנלים מקוריים. לפני כחצי שנה החלטתי להזמין פאנל חליפי מאתר אינטרנט, לאט לאט הקליפסים שמחזיקים אותו פשוט התחילו להתפרק (הפאנל המקורי החזיק שנתיים והוחלף בגלל מקש שנשבר).

לנוקיה יש מספר דגמים, חלקם סוסי עבודה (כמות באגים אפסית ובלתי מזיקה או ניתנת לאיתור) וחלקם בעלי באגים מעצבנים. כמו לכל מותג או חברה, יש דגמים טובים ויש דגמים....קצת פחות טובים.

סדרת ה 3100 שהיתה בעבר להיט סבלה ממכשירים שכשלו באופן פתאומי (הגיעו למצב של 0% קליטה) והושבתו. סדרת ה 3510 היתה כשלון גמור (מלא באגים). לעומת זאת, ה 6100 היתה אחת השדרות המוצלחות ביותר אי פעם, כמו גם ה 6120 (הישן נושן) וה 2160+2120 שהיו להיט בזמנו (והיו מכשירים טובים ואמינים).

בקיצור- כל מקרה לגופו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, לא יפה לצטט הודעה שמעלייך.

אכן שכחתי לציין גם את ה-6100 שעדיין בשימוש אצל חברה שלי (אבל גם אצלו המסך פיצי והמקשים דיי קטנים), מדובר על מכשיר בן 5 שנים.

• תוכן חדש...