Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנתונים שהבאת נכונים לדגם של השנים 2003-2005 למנוע עם 125 כ"ס.

משנת 2006 ואילך לאימפרזה היה 160 כ"ס ונתוני התאוצה עמדו על 11.3 שניות לאוטומט סדאן ו-8.8 שניות לידני סדאן.

יש לי פרוספט של הדגם הנ"ל עם נתוני התאוצה, בלי קשר תוכל לבדוק בCARFOLIO ולאמת את הנתונים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח אם תוכל לעלות את הנתונים מהפרוספקט ב-JPEG ..... אפשרי?

יש אתרים ישראליים עם נתוני יצרן לרכב הנ''ל?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אשמח אם תוכל לעלות את הנתונים מהפרוספקט ב-JPEG ..... אפשרי?

יש אתרים ישראליים עם נתוני יצרן לרכב הנ''ל?

אם תרצה מחר אני אסרוק לך מפרט טכני אירופאי של הדגם הנ"ל. בלי קשר מצ"ב קישור לנתונים על הדגם הנ"ל.

אגב, הנתון הוא 11.6 ולא 11.3, טעות שלי.

http://www.drivearabia.com/ultimatecarbuyerguide/carpage.php/Subaru-Impreza/2006-2007-/50

פורסם

יש לי שאלה יותר חשובה בקשר לרכב הזה,

האם בגיר האוטומתי אם למשל בחרתי לנסוע ב- 2, או 1 או 3 לא משנה, האם יש אפשרות ללחוץ גז עד הסוף ולהגיע עד 6000 סל"ד מבלי שהוא יעלה הילוך לבד, כמו גיר רגיל או שיש איזה הגבלת סל"ד בגיר ?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ובקשר לגיר, אם אני נוסע ב D ולוחץ את לחצן ה POWER/HOLD האם זה נותן משהוא ואם כן אז עד כמה סלד הוא נותן בכל הילוך,והאם צריך ללחוץ עלו רצוף או שזה נתפס אוטומתי?

פורסם

לגבי השאלה הראשונה-כן. במידה ואתה נועל את הגיר על 2,3 או 4 המהירות עולה עד לנקודת מנתק ההצתה.

הגיר המשונן עוזר לסוג נהיגה שכזה (העברת ההילוכים נעשית ללא משבת ולכל הילוך מיקום ספציפי לו) והתצוגה בלוח המחוונים עוזרת לדעת מהו ההילוך הנבחר.

לגבי השאלה השניה, לגיר האוטומט 3 מצבי נהיגה ממוחשבים, מצב רגיל, מצב POWER (הכפתור לחוץ למעלה ונורית POWER נדלקת בלוח המחוונים)- מצב זה הוא ספורטיבי יותר בו הגיר מושך הילוכים לפני העברת ההילוך מעלה.

מצב שלישי, HOLD (הכפתור לחוץ מטה וגם במקרה זה הנורית נדלקת) במצב זה תיבת ההילוכים מתחילה מהילוך שני ולא מהילוך ראשון.

פורסם

אבל רגע אחי (אם הוא אחיך, למה אתה מטריח את עצמך להתכתב איתו בפורום? דברו בטלפון), יש דבר שלא כל כך מובן לי, שאלתי פשוטה ואני רוצה תשובה פשוטה:

האם אפשר להגיע בגיר אוטומתי של 2.0R עד 6000 סל"ד?

לא מדובר על הילוך D, אלא מדובר על הילוכים1-2-3?

תודה.

פורסם

ואללה אחי (דיברנו על זה כבר, לא?) היום כמעת ואין כזה למכירה, אבל הדגם המאובזר נמכר בדרך כלל מעל המחירון והדגם הרגיל נמכר מחירון או כמה גרושים מתחת, לפי מצב האוטו.

אבל זה אוטו חבל"ז כדי מאוד. משפחתי-ספורט.

פורסם

מה זה דגם מאובזר? אין דגם מאובזר, לא קיים.

חוץ מזה יש שפע מכוניות כאלה למכירה, והן לא נסחרות במחירון.

פורסם
אבל רגע אחי (אם הוא אחיך, למה אתה מטריח את עצמך להתכתב איתו בפורום? דברו בטלפון), יש דבר שלא כל כך מובן לי, שאלתי פשוטה ואני רוצה תשובה פשוטה:

האם אפשר להגיע בגיר אוטומתי של 2.0R עד 6000 סל"ד?

לא מדובר על הילוך D, אלא מדובר על הילוכים1-2-3?

תודה.

אם תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי תראה שנסיתי להסביר לך בצורה יותר ממוקדת ורצינית את אותה תשובה.

לגבי התשובה הפשוטה, כן.

פורסם

חברים, סוף סוף תגידו מברוק, היום קניתי את האמפריזה ואני חייב להגיד לכם שזה מטוס אמיתי, יש לו כוח אדיר הגיר מתפקד טוב מאוד.

אז תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי בסדק ולכל החברים שטרחו ונתנו עצות, שוב תודה רבה לכם.

פורסם

יש למי שהוא נתונים של צריכת דלק ברכב הנ''ל?

במחירון יצחק לוי כתוב 8.5 ק''מ ל-1 ליטר!! לפי דעתי זאת טעות.

יוסי1234, ספר בבקשה עוד מהתרשמותך עם הרכב.

• תוכן חדש...