Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כשאני מלטף על הברקסים מתחיל לרעוד ההגה די חזק..

הרכב קרוב לזמן הטיפול שלו, אבל השאלה היא האם זה רק הרפידות גמורות או שמשהו יותר מזה?

אני חשבתי שאולי הדיסקים התעוותו (כתוצאה מחום או משהו) ולכן יש רעידות...

למישהו יש מושג מה זה בדיוק?

פורסם

אני חשבתי שאולי הדיסקים התעוותו (כתוצאה מחום או משהו) ולכן יש רעידות...

רוב הסיכויים שההבחנה שלך נכונה.

פורסם

נממ יש משהו בינוני? אני צריך פשוט לתכנן תקציב לטיפול הקרוב.. אולי מחיר בקירוב למעשה בינוני \ טוב?

פורסם

א. שמישהו כבר יתקן את הכותרת המעצבנת הזו. (חשבתי בהתחלה שזה אני בגלל השעה.. :-) )

לא ציינת את סוג הרכב ושנה כך שיכול להיות שהרבה יודעים ולא אומרים לך כי לא נתחיל כולנו להעלות את מחירי הצלחות והרפידות של הרכבים שקנינו להם בעבר..

יש רכבים שזה מסתכם ב 250 ש"ח ויש כאלו ב 600 ש"ח הכל לפי הרכב וסוג הבלמים שלו. המחירים לא כוללים עבודה.

פורסם

יוני, יכול להיות זה לא השעה אלא אתה פשוט עיוור \ לא בעל הבחנה דקה במיוחד...

בכל מקרה, הרכב מפורט (אפילו עד כמה דלתות יש לו) בחתימה

פורסם
יוני, יכול להיות זה לא השעה אלא אתה פשוט עיוור \ לא בעל הבחנה דקה במיוחד...

בכל מקרה, הרכב מפורט (אפילו עד כמה דלתות יש לו) בחתימה

לשואל הנחמד.

כותרת הנושא שכתבת היתה "בעניין: רעידות הגה חזקות בעתליטף בלמים - הלכו דיסקים?"

ה"בעיה" שלי היתה עם המלה החדשה שהומצאה לה, ואני מאמין בטעות, "בעתליטף".האמת? אני לא חושב שיש מילה כזו אף בשפות אחרות וההערה שניתנה היתה בצחוק.

בכל אופן, לגבי הערותיך מניסיונך - האישי יש להניח - כרופא עיניים או נוירולוג, אני לא עיוור והאבחנות שלי בדרך כלל דקות כשאני רוצה והנה אבחנה דקה, בתחילת הפורום מצוי לו נושא שהוא כללי כתיבה בפורום. בתוך נושא רחב זה ישנו סעיף מס' 2 הקובע כללים לכתיבת כותרת ואני מצטט:

"2. כותרת לשרשור, או, מדריך: "איך לרשום כותרת":

• הכותרת צריכה להכיל:
    • מהות הבעיה- או מהות העניין.
    • סוג הבקשה- או ההצעה/המלצה וכו .
    • סוג הרכב הנדון +דגם (למשל, פיאט פונטו)- גם שנתון-למשל 1998 ירשם כ98 . "

ולא איכפת לי, ממש לא, אבל לפי מה שכתוב פה הכותרת צריכה להכיל את הנתונים של הרכב ולא החתימה.

אז נראה לי שהאבחנה שלי יכולה להיות מידי פעם דקה.

בהצלחה עם הדרמים והרפידות.

פורסם

"2. כותרת לשרשור, או, מדריך: "איך לרשום כותרת":

• הכותרת צריכה להכיל:
    • מהות הבעיה- או מהות העניין.
    • סוג הבקשה- או ההצעה/המלצה וכו .
    • סוג הרכב הנדון +דגם (למשל, פיאט פונטו)- גם שנתון-למשל 1998 ירשם כ98 . "

ובזה ננעל השרשור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...