Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי קומפ'ננט של JBL והטוויטרים חותכים לי את האוזן יותר מידיי.

היום אבא שלי הביא לי איקולייזר זה יעזור במשהו?

איך אני מחבר אותו? לפי התרשים ממה שהבנתי הוא מתחבר לחוטים של הרדיו דיסק.

הקטע הוא שיש לי רדיו דיסק פשוט ואני לא יכול להחליף אותו הרדיו דיסק הוא של Panasonic 1505w

יש בו רק יציאה אחת למגבר Bass ו טרבל באלנס ופייד

DSC00703.jpg

DSC00702.jpg

DSC00704.jpg

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

וואו - עכשיו זה אולדסקול!

זה אקולייזר ישן מאוד ותחום החיתוך האחרון שלו מסתובב על נקודת ה10 קילוהרץ הבעיה היא שהתחום בו הטוויטרים האלה כואבים לך עולה גם בהרבה מעבר ל10 קילוהרץ.

א. כן זה יעזור קצת.

ב. זה יסרס כמעט את כל מה שנותר מהסאונד של הטוויטרים האלה שגם ככה הם מאוד מאוד חדים.

מציע לך לשקול אופציה חליפית של החלפת הטוויטרים של הסט הזה בטוויטרים טובים יותר ורגועים יותר נוסח MT22 של מורל או CR104 של אומגה אודיו.

אם אתה כן משתמש בהגברה - תריץ חיפוש על נושא בשם "בי-אמפינג", תקרא קצת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי אותך ואם אני יביא איקולייזר כמו זה למשל

http://www.sonicelectronix.com/item_9002_Boss+EQ1208.html#

שהחיתוך שלו עד 20 Hz זה יהיה יותר טוב?

עתיד הטוויטרים היו מורכבים על המשולש של המראות היום הם מורכבים במקום המיועד בדלת. מבחינת אסתטיקה.

יותר רחוק מהמראות הם לא יכולים למה החוטים שלהם לא יכולים לעבור בדלת.

האוטו הוא שברולט אופטרה ויש איתו שם בעיה אין פתח להעביר חוטים בדלת

אפשר קצת ידע על החברה הזאת? רשום עליו Made in Taiwan r.o.c

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

תרכיב אותם על הדש בורד כאשר הם שוכבים, כאילו פונים לשמיים היא צמוד לפינה של הקורה והשמשה, זאת אומרת פונים למעלה וכמה שיותר רחוק ממך

ותנסה, אני מאמין שאתה תחוש שיפור אדיר

פורסם

אין דבר כזה שאי אפשר להעביר חוטים בדלת. יש פשוט גומיה שצריך להעביר דרכה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

20K זה יכול להיות גם גבוה מידי למען האמת אבל נראה לי, מהיכרות עם הטוויטרים האלה, שזה התחום העליון שלהם שאכן כואב כל כך לאוזן.

העצה שקיבלת כאן לעבוד איתם בזווית אוף אקסיס חדה מאוד - אפילו תכוון אותם כלפי השמשה היא עצה מאוד טובה, גם ככה אין להם מפרט טוב אז עדיף לפחות שהם לא יצרמו לך באזניים.

תעלה תמונות, קשה מאוד להבין בצורה מילולית כאלה דברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני צריך אם כך לשמוע את הסט הזה שוב, זה או זה או שההגדרות שלי לטוויטר מפורט כבר מזמן עברו את הרף הסטנדרטי.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה עוד בעיה שיש בפורום, ככל שעולים ברמה פתאום מתייחסים בזלזול מטורף למיין סטרים וזה לא נכון, לא כל העולם כולו היי אנד אחד גדול.

פורסם

ממש לא - אתה יוצא מנקודת הנחה שגוייה.

היה לי את הרפרנס של אינפיניטי - טוויטרים זוועה ואת הסטים המקבילים של JBL שמעתי בכמה רכבים אחרים ולא מצאתי הבדל מוחשי בטוויטרים של הסטים האלה בין שתי החברות שהן כאמור אחיות וחברות בת של קונצרן הרמן (הרמן קרדון).

זה ממש לא בגלל שהתרגלתי לטוויטרים הרבה יותר טובים וגם לא בגלל שבזמן האחרון יוצא לי לשבת ברכבים עם מערכות שהרכיבים בהם גורמים לי לבכות.

לדעתי, הTW1 (הישן, לא הזבל שמוכרים בטמפו\פולס בימים אלו) הרבה הרבה יותר מפורט מהם, רק פחות מדוייק.

היה לי סט קומפוננט של פירלס האחים נצרת והטוויטר היה טוב יותר... חסר פרוט אבל נעים לאוזן לפחות.

יש לי זכרון עמום של רמת הצליל של סטים ברמת המיינסטרים - הבעיה היא שאולי באמת אני צריך לרענן אותו קצת, אבל בגדול אני כתבתי את הדיעה המקורית שלי על בסיס נסיון אישי, רחוק ככל שיהיה.

Pioneer TS-X150

פורסם

דווקא לא דיברתי עליך ספציפית דיברתי על כולנו כלל אותי

שמבקשים חוות דעת אני הרבה פעמים בא להגיד נשמע זווה לא מפורט וכו' וכו' ואז אני חושב שניה, ומגלה שאני בתוך עצמי עושה לזה השוואה עם סטים שהם כמה ליגות מעל, שמוגברים ע"י מגברים מאוד איכותיים ומוזנים ע"י HUים מאוד איכותיים

פורסם

אז ככה

חיברתי את הB+ לכבל המתח של הרדיו דיסק את הBig black לGround של הרדיו דיסק

את הכתום ל+ של רמקול שמאל שמחובר גם למגבר את הלבן ל-

את החום ל+ של רמקול ימין ואת הוורד למינוס.

הדלקתי אותו שמעתי בום היה אור אדום ואז הוא התכבה.

יכול להיות שעשיתי משהו לא בסדר? אני רואה שהפיוז נשרף

לא כל כך הבנתי את החלק העליון של הרישום שאומר }radio

DSC00702.jpg

פורסם

לאקולייזר הזה יש חוטים שהם כניסה וחוטים שהם יציאה.

את הכניסות אתה אמור לחבר ליציאות של הרמקולים בHU.

ואת היציאות לרמקולים אתה אמור לחבר לרמקולים.

את חוטי החשמל אתה צריך לחבר לחוטי החשמל בהתאמה.

מה שנראה שלא חיברת זה את הכניסות של הרמקולים באקולייזר לחוטי הרמקולים בצמה של הHU.

נראה שעשית קצר ביציאות לרמקולים באקולייזר - מקווה שלא נעשה נזק לרמקולים עצמם או לאקולייזר עצמו ושזה רק פיוז שרוף.

ומי יודע מה המצב של האקולייזר הזה בכלל...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי נכון? קודם כל תודה על העזרה

המערכת אצלי מורכבת ככה :

הרמקולים מחוברים לחוטים המקוריים של האוטו ומשם עוברים לעבר הצמה של הרדיו דיסק

כבל אפור וכבל לבן לרמקולים הקדמיים ומשם מחובר כבל למגבר.

מה שעשיתי זה לקחתי את הכבל הכתום והלבן של האיקולייזר חיברתי לכבל האפור ואת הוורוד והחום חיברתי לכבל הלבן.

כמובן שעל האפור והלבן יושב הכבל שרץ למגבר.

לקחתי את הכבל מתח חיברתי אותו לכבל מתח של ה Hu ואת הכבל המינוס העבה לכבל מינוס של הרדיו דיסק

מה שאומר שנשאר 3 חוטים בודדים שלא מחוברים שזה

הSmallblack small green small grey. כי פשוט לא הבנתי לאן לחבר אותם.

את הsmall green מחברים לכבל האפור ברדיו דיסק עצמו? [אני לא מדבר על הצמה שאליה מחוברים החוטים של המגבר]

ואת הsmall grey לכבל הלבן ברדיו דיסק? ומה עושים עם הsmall ground?

• תוכן חדש...