Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך מבין למה אתה קורא מגבר אם הרמקולים מחוברים ישירות לרדיו דיסק.

תשים לב שיש לך שם התפצלות של החוטים באקולייזר לשלושה - חוטי מתח זה הראשון - נשמע שחיברת נכון.

חוטים שיוצאים לרמקולים שזה הכתום, החום והמינוסים שלהם בהתאמה שזה הורוד והלבן.

החוטים האלה מתחברים במקום הצמה של הרדיו דיסק - לרמקולים.

אתה מנתק את הרמקולים מהצמה של הרדיו דיסק ומחבר אותם במקום - לחוטים הנ"ל באקולייזר.

ואז יש לך באקולייזר שלושה חוטים שנשארו לא מחוברים שזה בעצם החוטים שצריכים להתחבר לצמה ברדיו דיסק - במקום הרמקולים.

אתה יוצר נתק בין הרמקולים לצמה של הרדיו דיסק ע"י הכנסת האקולייזר בינם.

ואם תשים לב האקולייזר הזה שולט רק על זוג רמקולים בודד ולא יותר - לא על כל הארבעה (כלומר קדמיים ואחוריים).

אז ככה שאתה אמור לחבר אותו או לקדמיים או לאחרוריים בצמה של הרדיו דיסק - זה מכשיר, מאוד, מאוד ישן.

לא בטוח שהמכשיר תקין ואחרי הפיוז ששרפת אני מקווה שרק המכשיר, לא תקין.

תעצור כאן - גש למתקין לפני שהנזק יגדל, לטובתך.

עריכה - תיקון קטן, אחרי התבוננות נוספת במדבקה

האקולייזר הזה מקבל כניסה סה"כ של ימין ושמאל בודדים אבל הוא מפצל את הצליל לארבעה רמקולים ולא לשניים (קדמי ואחורי) כאשר המינוסים משותפים.

תשים לב שלשלושה חוטים שנשארו לך מנותקים במדבקה רשום TO RADIO כלומר הם מתחברים - במקום הרמקולים לצמה של הרדיו דיסק.

אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יותר ברור בהרבה

הרמקולים עצמם לא מחוברים לרדיו דיסק, פשוט המתקין חתך את החוטים של הצמה וחיבר אותם לאפור וללבן

מה שאומר שחיברתי נכון לפי מה שאתה מסביר. החוטים הכתום החום הוורוד והלבן היו מחוברים בעצם לרמקולים

small green small black small grey מה שלא חיברתי זה החוטים

זה לא מינוס ו+ שאני יכול לחבר לכבל האפור והלבן ברדיו דיסק עצמו

זה פשוט כבל ירוק לבד אז מה לחבר אותו גם לכבל + וגם לכבל - של הרדיו דיסק

ככה גם האפור

את השחור הקטן לאן אני מחבר

הוספתי שירטוט קטן

Untitled-1.jpg

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

החוטים צריכים להיות ככה

שחור גדול ואדום גדול - למצבר\חוטי חשמל בצמה של הHU - נראה שחובר נכון.

חוטים שהולכים לרמקולים (מדגיש, לרמקולים) -

חום - זהו ה+ לרמקול ימין קדמי

סגול - זהו ה+ לרמקול ימין אחורי

וורוד - מינוס משותף לחום ולסגול.

-------

כתום - זהו ה+ לרמקול שמאלי קדמי

צהוב - זהו ה+ לרמקול שמאלי אחורי

לבן - זהו המינוס המשותף לכתום ולצהוב

חוטים שהולכים ליציאות הרמקולים של הרדיו דיסק (מדגיש ליציאות לרמקולים ברדיו דיסק עצמו)

שחור קטן - מינוס משותף ליציאות של הרמקולים מהHU\כניסת רמקולים לאקולייזר

ירוק קטן - זהו ה+ לרמקולים השמאליים - כניסה לאקולייזר\יציאה מהHU

אפור קטן - זהו ה+ לרמקולים הימניים - כניסה לאקולייזר\יציאה מה HU.

בצמה של הHU צריך לחבר את השחור,ירוק,אפור (רק לאחד משני הערוצים אם לHU יש יציאה ל4 רמקולים - או לקדמיים או לאחוריים) זה אקולייזר ישן שמיועד כנראה ליחידות ראש שהיו להן יציאות לשני רמקולים בלבד או שהפיצול לכל ארבעת הרמקולים מתבצע דרכו.

מהצמה של הHU או הקונקטור צריך לנתק את הכבלים של הרמקולים ולחבר אותם בהתאמה לחום,סגול וורוד ולכתום, צהוב, לבן.

מצטער - יותר ברור מזה אני לא יכול להיות.

בהצלחה.

ואם זה לא עובד, תשמע, הגיע הזמן להשתדרג (ולהחליף מתקין אולי אם הוא לא מצליח להסתדר עם כזה ציוד ישן או לקבוע שהוא לא תקין).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...