Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמש אני עוצר ברמזור. לידי שתי ילדות בגיל שלי בוולבו של אבא.

מסתכלות עלי מתחילות לצחוק. צוחקות וצוחקות.

מה לעשות???

:twisted:

לבדוק במראה שלא בולט לך איזה חננה ענקית מהאף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמש אני עוצר ברמזור. לידי שתי ילדות בגיל שלי בוולבו של אבא.

מסתכלות עלי מתחילות לצחוק. צוחקות וצוחקות.

מה לעשות???

:twisted:

לבדוק במראה שלא בולט לך איזה חננה ענקית מהאף.

:roflmao:

לא לא לא!! אם היה לי הייתי שם לב.

אין לי מושג למה. נדמה לי שאם הייתי פותח את החלון הייתי מפתח איזה משהו.

למקרים כאלה צריך מצלמה באוטו. לצלם אותן ולנסוע. יהיה מצחיק לראות את הפרצוף שלהן אחרי הפלאש :hihi:

172

פורסם

נ"ב-יש לך סאנרוף?יש לך ביצים לצאת ממנו באמצע פקק? (אתה גם ככה גבוה) בפקק זה עובד פצצה אם אתה במכונית לפניה.

לי יש סאנרוף. לא בדיוק הבנתי את התוכנית שלך, אתה מוציא את עצמך מהסאן רוף, ואז? :lol:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אנעארף?

פעם נסעתי לפגישה עם 166 (ידנית!!!) וברמזור מאחורי אני קולט מיני חדשה ובמיני יושבת מורן אייזנשטיין.

כאילו...גם ככה לא ייצא לי איתה כלום (מה..באמת? חשבתי שאפשר לתקוע אותה...)

אז בשביל הסבבה קמתי בין 2 הכיסאות,הסתובבתי ואמרתי לה שהיא מדהימה .

היא נשפכה מצחוק.

(נ"ב- מקרוב היא בכלל לא מדהימה).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני גם תקוע באותה צרה, אבל עם מישהי שמעבירה לנו השתלמות בעבודה - אני אראה אותה

רק עוד פעם אחת, ואני לא יודע מה להגיד. היא גם גדולה ממני בשנתיים - מישהו יכול לעזור, משפט פתיחה, משהו? :?

זה פשוט מאוד, גש אליה אחרי השיעור , ושאל אותה שאלות לגבי ההשתלמות שעברת.

היא עלולה להציע לעזור לך במועד מאוחר יותר , אולי לחילופין טלפון לשאלות.

אחרי שיצרת קשר ראשוני כזה ולא משנה באיזה עניין, אז בשיחה הבאה , גם אם היא בנושאי עבודה, אפשר להסיט אותה מהעניין , לעניינים אחרים.

אם היא מעוניינת היא תוסט בשמחה...

בהצלחה.

תודה לכולם - אני בהחלט אחד שקצת מתבייש :oops:

אני אקח את העיצות - אנסה היום בצהריים

דרך אגב היא חולה על מכבי בכדורסל (איזו בחורה) ויש לה שם קשרים ושם ומנוי זוגי

אתם חושבים שמשפט פתיחה מוגזם זה "אפשר לבוא איתך למשחק ביום חמישי"

אני צריך עיצה דחוף כי ב - 16 זו הפעילות האחרונה שהיא מעבירה לנו

תודה רבה לכם

בקיצור, ניגשתי אליה, בקשר למכבי היא אמרה שאין סיכוי, והרבה רוצים לבוא איתה (היא הולכת עם אח שלה או משהו), ובקשר להבין את הפעילות היא נתנה לי את הטלפון - במשרד

ואמרה שהיא תשמח לקבוע פגישה בנושא. אז מה אייל נראה לך שיש סיכוי? (הטלפון במשרד?!) חוץ מזה הבנתי מי האקס שלה וזה קצת רף גבוה. אני לא יודע אם לותר או לא :?:

פורסם
אני לא יודע אם לותר או לא :?:

אל תוותר אף פעם על משהו שאתה רוצה מאוד.

זה המישפט היחידי שאני נוטה להסכים איתו... שהיה לך בהצלחה.. :D

לא מאגן ולא מגן אלא מייגן!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יא מפרק משפחות!

אתה מודע לזה שאם אשתו הטריה של כספר נכנסת לפורום ורואה שרשור כזה בדף הראשון היא עושה לו מהביצים קישוט למראה? :twisted:

פורסם

זה תלוי - אם היא לא הבחורה במתאימושש אז אישפוז צודק - אם כן... טוב על מי אני עובדת? אישפוז צודק...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יא מפרק משפחות!

אתה מודע לזה שאם אשתו הטריה של כספר נכנסת לפורום ורואה שרשור כזה בדף הראשון היא עושה לו מהביצים קישוט למראה? :twisted:

יכולת לכתוב לו פשוט כספ(ן-תעי)ר.

פורסם

תקשיב:

1.זה לא הפורום הנכון לשאול פה את השאלה הזאת למשפטי פתיחה ולמה כי רוב המשפטים פה שקיבלת הם על קרבורטורים וציפים והנמכות,אחת שתגיד לה את זה לא תבין מה אתה רוצה ותמשיך לנסוע...:lol:

הקטע שהיה לי שנעמדתי ליד SLK שחורה שבפנים שתי בנות שלא רואים דברים כאלה כל יום,אני חייכתי ושתיהן גם חייכו אבל הנהגת השאירה אותי כל כך מאחורה בדרך נמיר שברמזור הבא היא לא הייתה..:cry:

בכל מקרה עם אתה פוגש מישהי עבודה או משהו כזה פשוט תיהיה כנה איתה ואל תדבר איתה על קרבורטורים גם אם אתה שיכור...:wink:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...