Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את השרשור ויש לי להגיד משהו אחד :

אני טבח בצבא

אני עובד בשבוע חופש שלי כבר שנה וחצי בתיווך

לעבודה אני הולך כמו לבר מצווה, בערב אני עם חליפות של פומה או נייק וכולן לבנות ואני חולה על כובעים מגיל קטן אז גם בערב אני עם כובעים של נייקי , כי אין מה לעשות זה הכובעים הכי יפים.

לעבודה אני הולך רק עם נעלי "שפיץ" , ובערב רק עם נייק שוקס

אני שומע גם מיזרחית גם דיכאון גם רוסית גם שחורה גם טרקים וגם שלמה ארצי וגם מאיר אריאל!

אני מעשן מכיתה ז' .

אני מתקין מערכות מגיל 15 ומגיל 17 עד לפני חצי שנה הייתי נוסע על סופר לנסר

(לדעתי הכי יפה ולגנטית שיש) למרות שהיה לה ג'ינט 15 לבן .

ולא אני לא ערס !!! ...

כל אחד ישפוט לפי מה שהוא רוצה וגם ערס לא אומר שאתה בן אדם רע או להפך . כל אחד יעדיף את הסגנון לבוש שלו והמוזיקה שלו . וגם אם יש לי ( ויש לי ) שרשרת זהב טיפה עבה על הצוואר זה רחוק מלהיות החיסכון שלי .

אבל נתרום לתרד ..

אתה ערס : כ..

אתה יושב כל היום במטבח שומע דיכאון ובוכה על החיים

כשאתה הולך ברחוב אתה חושב שאתה בויינג 777 בתנועות ידיים

אתה שם סכין באוטו ומקל בייסבול ואומר שזה למקרה רחום לא בגלל שאתה ערס אלא בגלל ערסים אחרים ץ.

לדים אולטרות ובכלל צבעים כחולים באוטו זה הכי מגניב יש לך 6 חושים: חוש הראיה,המישוש,הריח ,הטעם ,שמיע וחושילינג!

תמיד שיושבים בשכונה גם עם כל הספסלים פנויים אתה תשב על המעקה או על הריצפה

אתה יוצא מהאוטו בפוזה והמוזיקה צורחת על כל הרחוב , ואתה יוצא עם כובע לבן וסיגריה ואקסל ביד או בירה .

כשחבר שלה הולך לצד עם בחורה אתה צועק על כל הרחוב " תן לה תן לה אותו!!! בלי טאקט..

ויש עוד המון המון המון...

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"קראתי את השרשור ויש לי להגיד משהו אחד :" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

אני טבח בצבא

בערב אני עם חליפות של פומה או נייק וכולן לבנות ואני חולה על כובעים מגיל קטן אז גם בערב אני עם כובעים של נייקי , כי אין מה לעשות זה הכובעים הכי יפים.

לעבודה אני הולך רק עם נעלי "שפיץ" , ובערב רק עם נייק שוקס

אני שומע גם מיזרחית גם דיכאון גם רוסית גם שחורה גם טרקים וגם שלמה ארצי וגם מאיר אריאל!

ולא אני לא ערס !!! ...

אבל נתרום לתרד ..

אתה ערס : כ..

אתה יושב כל היום במטבח שומע דיכאון ובוכה על החיים

ואתה יוצא עם כובע לבן

...

12345

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כשיש לך חליפה לבנה קומפלט בארון, כמבון טרנינג, עם נעליים וכובע תואמים, במיוחד לכבוד שישי בעיגול.

מתוך ההופעה הראשונה של שלום אסייג, על הערסים בבת ים... איפה אתם יושבים? בעיגול. איפה אתה גר? במלבן :-P

סופית - אני חצי ערס !

אני יודע מי זה יוסי עדן ואפילו הייתי בהופעה שלו, פעמיים. (אבל גם ראיתי את ביבי קינג, סטיבי וונדר, ג'ו קוקר, גאנז אנד רוזס,

אתה שומע לד זפלין. זה מבטל את כל הסעיפים הערסיים האחרים :-D

יש לך 6 חושים: חוש הראיה,המישוש,הריח ,הטעם ,שמיע וחושילינג!

שכחת חושרמוטה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נקרעתי ממך שביט, אני שם את זה בחתימה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אתה יודע שאתה ערס כש...

אבא שלך מלווה אותך לבית ספר, כי אתם לומדים באותה כיתה

אבא שלך מעודד אותך לעזוב את בית הספר בכיתה ח', כי התפנתה משרה בחנות ירקות של ששון

ג'נטים, ספויילר, ואוסף קלטות יוסי עדן שלך שווים יותר מהאוטו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם כבר הוקפץ:

אתה לא מבדיל בין "דוד" לבין "בן דוד".

לא רק שאתה לא מבדיל, אתה גם לא משתמש במלים האלה- "אבא שלי, אז הבן של האח שלו..."

אתה בן 28 ויש לך דוד בן 15.

אתה רושם פה רשימה באורך הגלות של כל הדברים שאתה עושה, מה אתה לובש, מה אתה שומע ובמה אתה נוהג, ומסכם ב3 מלים- "ואני לא ערס".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם יש לך על האוטו ג'נטים מגנזיום, ספויילר וחצאיות על האוטו, הם עוברים גם לאוטו הבא, בלי קשר לצבע, דגם, ויצרן הרכב.

יש לך קרובי משפחה גם במשטרה וגם במשפחות פשע.

כיאה לאישה מוסלמית, אתה אף פעם לא הולך עם ראש לא מכוסה - אם זה לא כובע, אז זה קפוצ'ון. בעצם, עצם העובדה שקיימים טי שרטים עם קפוצ'ון, זה רק בגלל אנשים כמוך.

אתה מגלח על הראש את הסמל של נייק. המהדרין גם עושים קעקוע של זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המקום הקבוע של קופסת הסיגריות+ארנק+פלאפון הוא יד שמאל. (צריך להשאיר את ימין פנויה לתקשורת עם החברה הסובבת)

המפתחות אגב, תלויות על האצבע הקטנה.

מתחדשת*

פורסם

כשפריט הלבוש הכי מזוהה איתך הוא הגופיה של nikee שקנית בדוכן בטורקיה (אחרי שהתמקחת עם המוכר שהסכים להוריד לך דולר) עם שערות החזה שנמצאות עליה גם לאחר 1000 כביסות.

כאשר שערות החזה שלך מגיעות לגרון בכל תמונה שאתה מצולם בה, ועוטפות את שרשרת ה"חי" מזהב טהור כבולם זעזועים.

כאשר אתה עובר ברחוב ובעלי הקיוסקים צועקים לך "יוסי, הבאתי אחלה גרעיני חמניה משהו בסט, בוא תטעם!".

כאשר עוצרת לידך עונדה סיביק (:wink: ) עם מדבקות no fear יותר גדולות משלך, ואתה פשוט חייב ללחוץ על הגז ולהגביר את משה פרץ, קובי פרץ, אבי פרץ ושיראאללל במערכות הסטריאו הדנדשה שקנית (שווה למשכן כלייה בשבילה, מה לא?) כדי להראות לבחור שם מי באמת בעל הבית.

כאשר אתה מוציא את הראש מהחלון ומסתבר שהבחור בסעיף הקודם יאכיל אותך אבק כי יש לו טורבו צארג'ר ולך יש "רק" פורק לחץ של פורג'-ואתה עדיין לוחץ על הגז.

כאשר אתה מגיע לעירוני לוד ועל הקיר תלויה תמונת מחזור שלך 3 שנים רצוף בכיתה ט'.

כשבית"ר ירושלים מפסידה משחק ואתה הולך להוציא את העצבים על האוהדים של הפועל/מכבי (ולמען הסר ספק-אני לא אוהד של אף קבוצה ואני ש-ו-נ-א לראות בטלויזיה ספורט מכל סוג שהוא).

כששלום אסייג צוחק עליך באולם סטנדאפ.

כאשר ארץ נהדרת צוחקים עליך במערכון ואתה מרגיש פגוע.

פורסם

...כשחברה שלך מעלה תמונות שלה בפייסבוק (בעברית, כמובן) בתנוחות שנועדו להחזיק את הקיר שלא ייפול.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתה ערס רציני כש:

-אתה מחליט שהיום הליסינג של אבאל'ה הוא פרארי ואתה במקרה שומאכר, אז באמת שלעקוף מימין שיירה של משאית, רכב פרטי וטרקטור (על השוליים) זה הגיוני, כי אתה תגיע לפני חבר שלך לצומת.

-אתה כל כך חשוב שהרי אסור שיראו מה יש בתוך האוטו אז אתה קודח חורים בפיאט אונו שלך ומבריג יריעות קשיחות שחורות על כל החלונות.

-אתה מהלך עם כובע, חובה סמל נייקי, במשך כל שעות היום- בלי קשר אם השעה היא 1 לפנות בוקר.

-אתה מגיע למסעדה, ובסוף הארוחה אתה רוצה קינוח- אז אתה ממציא יום הולדת למישהו מהאנשים שאיתך.

-אתה לא טורח לשאול/להקשיב מה יש במנות שהזמנת, אבל בהחלט משקיע בלהוציא את חמתך על המלצרית המסכנה.

-המלצר שעומד מולך במקרה גם עובד עם מט"ח, אז אתה משאיר לו שטר של דולר- כי גם זה כסף.

-החולצות שלך עוצבו בתחילה עם סמל המותג ורק אחר כך שאר החולצה.

-אתה חושב שזה מגניב להשתכר ואז לשבת על השמשה האחורית של רכב שלא שלך, גם אחריות על שבירת השמשה דואג לא לקחת.

-פק"ל חובה בכל נסיעה עירונית-בין עירונית באמצעות תחבורה ציבורית היא השמעת מוזיקה שאינה עיניינו של אף אחד אחר מלבדך בפול ווליום דרך הטלפון הנייד.

יש עוד הרבה...

ערב טוב,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כשאתה רואה הונדה סיוויק 94 עם חצאיות וטמבונים ולידה מרצדס SLS AMG, ואתה תתלהב מההונדה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• חברי המעגל הראשון
פורסם

- כשאתה מדבר בח' וע' גם במשפטים שהאותיות האלה לא קיימות בהם.

- כשאתה מתלהב ממשהו זה חייב לבוא על חשבון אמא של זה שאתה מתלהב בפניו (תראה באימשך').

- כשאתה מסרב פקודה בצבא אתה בא למפקד שלך עם הידים מושטות קדימה (לאזיקים) ואומר "קחו אותי עכשיו יא מנייק".

- יש לך הבעה תמידית של כאילו את הולך לעבוד על מישהו / טמטום על הפנים.

- אתה שואל כאן בפורום "כמה סוגרת סיביק 95" ומצפה לתשובה.

- אתה גזעני ושונא את כל הערבים, אבל מתגאה בחזות המזרחית שלך ושונא את כל "האשכנזים הלבנים".

- השכנים שלך כבר יודעים בעל פה את כל השירים האהובים עליך.

- מכסה מנוע/ בגאז' של רכב זה בשבילך ספסל רחוב.

- 50% מהרכב שלך זה תוספות פלסטיקים נדבקות תוצרת סין.

- ערס דתי: הולך לבית כנסת רק כדי לצעוק כשהחזן טועה בקריאה/ לריב עם הוועד שלא קיבל עליה לתורה.

- ערס דתי 2: משוכנע ומאמין שיש מצווה בתורה לזרוק אבנים על מכוניות נוסעות ביום כיפור.

- בספר טלפונים בפלאפון שלך השם של החברה שלך תמיד מופיע עם כינוי חיבה מטומטם.

- לוקח לך חצי שעה לסדר את הקוצים בשיער מול המראה, וישר אחרי זה אתה חובש כובע.

- יש לך קרטונים בכמויות מסריות של "חוחובה ג'ל" בארון השרותים.

- כשסתם מכר שלך פוגש אותך ברחוב אתה מחבק אותו כאילו הוא חזר מהשבי הסורי.

- לחברה שלך יש שרשרת זהב עם השם שלה באנגלית.

- בשבילך המציאו את הפייסבוק בעברית, ואתה עדיין לא מבין מה הולך שם.

- אתה חי בסרט שאתה עבריין כבד והמשטרה פוחדת ממך, כשבפועל הפשע היחיד שעשית בחיים זה לגנוב ביסלי מהמכולת וגם אז תפס אותך המוכר והוריד לך כפה.

- כשאשתך צועקת על הילדים כל הבניין יודע.

- בחיים, אבל בחיים, לא תהייה ביחסים טובים עם ועד הבית שלך, גם אם הוא ערס כמוך.

- יש לך ברכב אריזה של "חוחובה ג'ל" ספייר לכל צרה שלא תבוא.

- אתה לא הולך לקולנוע כדי לראות סרט, אלא כדי לשבת עם חברים בכורסאות נוחות ולעשות שמח.

- אתה קורא כל מה שכתוב כאן וחושב "וואלק חסרי חיים יש פה" ואז אתה יורד לסיביק שלך לשמוע יוסי עדן בסיבובי פוזה בשכונה.

:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...