Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ברבו 19K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה,

חבר המליץ לי להיכנס לפורום הזה ולהתעניין במה שאני צריך.

שלום ברשותי 19 אלף שקל וחשבתי לרכוש פיאט ברבו.

אני פונה בשאלה כוללת זאת אומרת שאני רוצה לדעת איך האוטו הזה???

העם אנ י יהיה איתו הרבה במוסך?

העם הוא חסכוני וכו'

אתם בטח כבר יודעים מה אנשים שואלים.

תודה,

טוני.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

דבר ראשון זה פיאט בראבו לא ברבו.

דבר שני, למצוא פיאט בראבו במצב שמור יהיה קשה, הרכב עובר ידיים רבות אצל נהגים צעירים חסרי ניסיון בנהיגה שמתעללים ברכב.

האם השארת כסף בצד ליישור קו (שאני מאמין שתצטרך) לביטוחים ושאר הדברים החיוניים?

עכשיו נתחיל, הבראבו מגיעה עם מנוע 1600 סמ"ק בעל 103 כ"ס (הכוונה לדגם sx ידני שהוא המומלץ ביותר), הוא מצויד בשני ח"ח, abs ו2 כריות אויר.

השנתון האחרון של הבראבו הוא 2001 והמחירון עומד על 20k אך אני סבור שלא תהיה בעיה להתמקח על 1000 ש"ח.

קח בחשבון גם את המיצובישי קולט רכב דומה מאוד.

פורסם

בצע חיפוש בפורום, הנושא טחון .. קרא והחלט

מצורפים קישורים קודמים, על הבראבו והטיפולים הנדרשים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179194 ( בתוך הדיון יש עוד קישורים )

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...40#post1519140

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה חברה,

אבל לפי מה שאני רואה גם בהודעות שאנשים אחרים רשמו בנוגע לאוטו הזה יש יותר מידי ניגודים

יש כאלה שאומרים שהוא לא טוב כאלה שאומרים שכן כדאי .

אני מתכוון גם להפוך את העולם:lol: כדי למצא אוטו שמור אני לא מתקוון לקנות אחד תחון.

אם יש עוד אנשים שיש להם את האוטו הזה או לחבר שלהם בבקשה אני מחפש עצות.

פורסם

לחבר היה בראבה אך במצב שמור מאוד והוא היה סה"כ מרוצה, ההבדל בין שביעות הרצון של האנשים זה מצב הרכב שהם החזיקו, אני ממליץ לקנות רק אם הרכב שמור ומטופל בוודאות אם לא תוותר.

פורסם
ברוך הבא לפורום.

דבר ראשון זה פיאט בראבו לא ברבו.

דבר שני, למצוא פיאט בראבו במצב שמור יהיה קשה, הרכב עובר ידיים רבות אצל נהגים צעירים חסרי ניסיון בנהיגה שמתעללים ברכב.

האם השארת כסף בצד ליישור קו (שאני מאמין שתצטרך) לביטוחים ושאר הדברים החיוניים?

עכשיו נתחיל, הבראבו מגיעה עם מנוע 1600 סמ"ק בעל 103 כ"ס (הכוונה לדגם sx ידני שהוא המומלץ ביותר), הוא מצויד בשני ח"ח, abs ו2 כריות אויר.

השנתון האחרון של הבראבו הוא 2001 והמחירון עומד על 20k אך אני סבור שלא תהיה בעיה להתמקח על 1000 ש"ח.

קח בחשבון גם את המיצובישי קולט רכב דומה מאוד.

כן השארתי כסף בצד כ4אלף יש לי בצד אני מקווה שהיא לא תשתה את הכסף הזה

פורסם
אל תתקרב לאוטו הזה מכל הכוונים קח יונדאי זה מה שאני עשיתי!
עדיף לא להגיב אם אין משהו חכם לכתוב.

לפותח השרשור, הבראבו אמינה במידה וטופלה כראוי במשך שנותיה, אם תימצא אקזמפלר שמור היא גם תשרת אותך בנאמנות. חשוב לבצע יישור קו כמו שצריך.

פורסם

לבראבו יש באמת שם רע אם כי לא תמיד בצדק. הרכב לא פחות אמין מכל איטלקייה מהשנים האלו. הבעייה היא למצוא אקזמפלר שמור באמת שלא עבר התעללות.

פורסם

בסך הכללי רכב טוב,נאה מאוד נוח יחסית וזריז

שים דגש מיוחד בבדיקה על מחשב המנוע ונגזרותיו - בעיה ידועה בדגם הנ"ל

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...