Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארה"ב - תמונות

T-Roy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן המכוניות בתצוגה הן בבלאג'יו .

התצוגה הנ"ל הינה במלון הסיזרס פאלאס ולא בבילג'יו.

בנוסף, במלון האימפריאל פאלאס(מלון ישן ולא זוהר במיוחד) שוכנת תצוגת רכבי אספנות מהנדירים והיקרים בעולם (למשל מרצדס ssk משנת 1928 בשווי של כ4.8 מליון דולר)

יש לי כ400 תמונות אבל אסתפק באיזכור השרשור שפירסמתי לפני כשנה וחצי .. לא היו עליו יותר מדי תגובות לכן רוב התמונות נשארו אצלי הנה השרשור(כולל גם תמונה מהתצוגה שאתה ביקרת בה בסיזרס פאלאס)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=174698&highlight=%D7%9C%D7%90+%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%AA%D7%99+%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94+%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%99

בנוסף, ברחובות לאס וגאס ניתן לצפות במכוניות אקזוטיות עם שלטי "להשכרה" ממש מראה מלבב :-)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אתעלק על השרשור ואוסיף כמה תמונות שאני צילמתי בארה"ב במלון בילאג'יו בלאס ווגאס:

(תגיבו בבקשה)

נו מה נסגר?:evil:

פתחת מלחמה?:evil:

אוקי, נעשה עצירה עם אספנות ונעבור לנשק כבד יותר::twisted:

IMG_2796.jpg

IMG_2795.jpg

IMG_2613.jpg

IMG_2614.jpg

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

IMG_2621.jpg

IMG_2624.jpg

IMG_2235.jpg

IMG_2234.jpg

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
נו מה נסגר?:evil:

פתחת מלחמה?:evil:

אוקי, נעשה עצירה עם אספנות ונעבור לנשק כבד יותר::twisted:

[ATTACH]138125[/ATTACH]

[ATTACH]138126[/ATTACH]

[ATTACH]138127[/ATTACH]

[ATTACH]138128[/ATTACH]

אל תגרום לי להוציא את הדיסק החיצוני עם התמונות מג'נבה 2008.. אני צריך ללמוד למבחן בדיני עונשין..:shock::-):-o

פורסם

שמתי לב שמכעט כל בעל רודסאטר , קבריולה בארצות הברית משאיר את המכונית עומדת בחניה עם הגג פתוח...

איך הם לא מפחדים עליה :roll:

פורסם

זאת ניו-יורק חביבי:lol:, לאן הוא יברח איתה ומה הוא יעשה איתה?

הוא לא יספיק לזוז 5 מטר לפני שבעל המכונית יחזור, וגם אם הוא יברח רוב ניו-יורק היא מוניות צהובות, יהיה קל למצוא פרארי אדומה בגל של צהוב.

מחר עוד תמונות.

פורסם
אני מצטער לומר אבל מה שאתה אומר זה - בולשיט.

במהלך החודש טיול בארה"ב, להוציא את ניו-יורק,לא ראיתי עברת תנועה אחת ובטח שלא עברת חניה וזה נכון גם לגבי ניו-יורק.

זה מדהים כמה הם שומרים שם על החוקים.

לעומת זאת, בישראל חניה בסופר המקומי אשר אמורה להכיל נגיד 30 רכבים? תפוסה ע"י 15-20 מכוניות, כל אחד חושב שמגיע לו לחנות על שתי חניות.

מצטער לומר על מה שאתה אומר על מה שאני אומר - אבל זה בולשיט.

להיות באתרי תיירות ולפי זה לקבוע על כלל צורת ההתנהגות של האוכלוסייה זאת בדיחה.

צודק, בארה"ב לא עושים עבירות תנועה ו/או חנייה. הם מעסיקים שם שוטרים לאכיפת חוקי התנועה ופקחים לאכיפת חוקי החנייה סתם. בלי שום ייעוד או עבודה אמיתית. רק בשביל לספק עבודה לתושבים.

אני לא יודע איפה אתה גר, שחנייה של 30 מקומות תפוסה ע"י 15-20 מקומות, אבל כשאני הולך לקניון יותר מ90% מהמכוניות חונות בתוך הגבולות על חנייה אחת בלבד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שמתי לב שמכעט כל בעל רודסאטר , קבריולה בארצות הברית משאיר את המכונית עומדת בחניה עם הגג פתוח...

איך הם לא מפחדים עליה :roll:

רודסטר בעצם הגדרתה היא מכונית חסרת גג, לכן גם בעת חניה היא תוכננה להשאר ללא הגג- בבית או כאשר הנהג נמצא בסמוך או סתם ככה. ולראיה- באזעקות המקוריות במכוניות אלו החישנים מוחלשים\חשני התנועה בלבד פועלים כאשר הגג פתוח.

פורסם

[ATTACH]138134[/ATTACH]

[ATTACH]138135[/ATTACH]

את ה-DBS צילמת ב-Niagara on the Lake, נכון?

עריכה: כן, רואים בכיתוב על הבית ברקע.

מגניב, צילמתי אותה ב-ד-י-ו-ק שם לפני כחודשיים (5.10)

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

תמונות מדהימות כולם,תודה רבה לכם. הדשא של השכן תמיד ירוק יותר. מה שיש אצלנו במדינה,אין באף מדינה אחרת תהיו בטוחים. :) (או שבעצם מה שיש אצל כולם,אין אצלנו?)

פורסם
מצטער לומר על מה שאתה אומר על מה שאני אומר - אבל זה בולשיט.

להיות באתרי תיירות ולפי זה לקבוע על כלל צורת ההתנהגות של האוכלוסייה זאת בדיחה.

צודק, בארה"ב לא עושים עבירות תנועה ו/או חנייה. הם מעסיקים שם שוטרים לאכיפת חוקי התנועה ופקחים לאכיפת חוקי החנייה סתם. בלי שום ייעוד או עבודה אמיתית. רק בשביל לספק עבודה לתושבים.

אני לא יודע איפה אתה גר, שחנייה של 30 מקומות תפוסה ע"י 15-20 מקומות, אבל כשאני הולך לקניון יותר מ90% מהמכוניות חונות בתוך הגבולות על חנייה אחת בלבד.

אתה זורק דברים לאוויר בלי לחשוב, ללא כל ביסוס אתה קובע שטיילתי רק במקומות התירותיים.

שנית, אני מעולם לא התיימרתי לדעת את הסיבה שהאמריקאים שומרים על החוק, ייתכן בגלל הפחד מפני רשויות החוק.

לא אמרתי שבארצות אחרות המצב יותר טוב מאצלנו, ערכתי השוואה בין ארה"ב לישראל בלבד.

לסיכום עד כמה שתחושת הפטריוטיות חזקה אצלי לפעמים צריך להבין שלפעמים הדשא של השכן כן ירוק יותר.

:wink:I rest my case

• תוכן חדש...