Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארה"ב - תמונות

T-Roy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG_1896.jpg

IMG_1934.jpg

מדהים איך הנהג האמריקאי שומר על גבולות החניה שהוקצו לו, לעומת הנהג הישראלי הממוצע:

IMG_2024.jpg

IMG_2033.jpg

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
The black is a spyker,a compeny from upland. (writing from my iPod).

upland?

Spyker is a company based in Holland.

www.spykercars.com

מדהים איך הנהג האמריקאי שומר על גבולות החניה שהוקצו לו, לעומת הנהג הישראלי הממוצע:

[

מדהים? לא ממש.

במיוחד לא בהתחשב בגודל גבולות החנייה המוקצים בארה"ב.

אולי בארץ יש כמה חלאות שתופסים מספר מקומות - אבל רוב הישראלים שומרים על גבולות החנייה כאשר אלו מסומנים.

חלאות שכאלו קיימים בכל מקום, בין אם זה ארה"ב, צרפת, אנגליה או -ישמור השם- גרמניה.

יותר מדהים זה לראות איך ישראלים מנסים למצוא כל שטות כדי להראות כמה הכל יותר טוב בחו"ל מאשר בארץ :|

מצ"ב דוגמא, מביקורי האחרון בפריז, של מה יקרה לרכב שלך אם תחנה באיזור הלא נכון של העיר (הרכב המצולם הינו S350 מודל 2008 ).

P1000563 (Medium).JPG

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מצטער לומר אבל מה שאתה אומר זה - בולשיט.

במהלך החודש טיול בארה"ב, להוציא את ניו-יורק,לא ראיתי עברת תנועה אחת ובטח שלא עברת חניה וזה נכון גם לגבי ניו-יורק.

זה מדהים כמה הם שומרים שם על החוקים.

לעומת זאת, בישראל חניה בסופר המקומי אשר אמורה להכיל נגיד 30 רכבים? תפוסה ע"י 15-20 מכוניות, כל אחד חושב שמגיע לו לחנות על שתי חניות.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

עם כל הכבוד לארה"ב, גם אצלנו בארץ לא חסרות מכוניות מ"זן אחר". היום לדוגמא, פרט למוסטנג שראיתי, ראיתי גם (שוב בחולון) קאררה S חדשה (כמו בתמונה שהבאת אם אני לא טועה) עוברת לי מול העיניים, וגם בה היתה נהגת. בכל מקרה, כמובן שהכמות שם הרבה יותר גדולה, אבל אנחנו ארץ קטנה (ראה שירשור מכוניות נדירות בארץ, שחלקן כבר לא נדירות כי יש הרבה (יחסי כמובן) מסוגן - כמו הקורבטים, מוסטנגים וכו').

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז אתה טוען שאני לא צריך לשתף את הפורום?:roll:

פורסם

חס וחלילה! אבל, התגובות של האנשים פה מראה כאילו בארץ אין כלל רכבים כאלה, ויש. כמובן שמבחינת הכמות והיצע האפשרויות שיש בארה"ב לעומת בארץ, אין מה להשוות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם המקומות של החנייה שם יותר רחבים, יותר נדיר לראות שם סימנים של פתיחת דלתות על המכוניות.

אני חונה תמיד את האוטו שלי ממש רחוק בחניה כי החניה הקיצונית היא רחבה יותר וצד אחד אי אפשר לפתוח עלי דלת כי זה קיר.

ובכל זאת יש לי המון סימנים של פתיחת דלתות על האוטו שפחות מחצי שנה עבר צביעה של כל הרכב.

וזה אחד הדברים הכי מדאגים שיש שפוגעים לך ברכב ובכללי בצבע.

S2000

פורסם

יש משהו בדבריך, נעבור לרכבים יותר נדירים בארצנו - אספנות:

נתחיל עם המכונית הכי "שווה" בכל הטיול, ממש יהלום הכתר:

IMG_1832.jpg

IMG_1833.jpg

IMG_1834.jpg

היה נחמד למצוא אותה בסופו של יום ארוך, בפתח מסעדה.

אני מוכרח לציין שבחיים לא ראיתי מכונית יחסית ישנה ברמת גימור כזאת איכותית, ממש כמו מהמפעל:lol:.

אוכלים עכשיו, אבל בהמשך עוד תמונות.

פורסם

כן המכוניות בתצוגה הן בבלאג'יו והשאר צולם בניו יורק, תראו את המייבך המדהימה הזאת, במציאות היא פשוט נראת כמו איזה חצי אוטובוס, פשוט רכב ענק.

• תוכן חדש...