Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה מטומטם אפשר להיות?

זה מה שקורה למי שאין לו טיפה של כבוד לרכוש של עצמו.

יש לי כבוד לרכוש שלי. אני לעיתים משאיר את המנוע מותנע כאשר אני מושך כסף מכספומט. כמובן שאני תמיד זורק מבטים על הרכב.

ועוד דבר, אני לא עושה את זה תמיד, אבל כשאני עושה את זה, לפני שאני יוצא אני בודק מה מצב הסביבה.

שמוליק

אתה יכול להסביר לי למה אתה משאיר המנוע מותנע?

מה קשה לכבות ואז להתניע שוב?

זה לא בריא לרכב (או לכל דבר אחר, אפילו בחורות, לצורך העניין) לכבות אותו ולהדליק בהפרש קצר.

>

פורסם

בלאי מוגבר במנוע.

מצבר מתרוקן מהר יותר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
:lol:

יש בזה משהו. :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
כמה מטומטם אפשר להיות?

יש לי כבוד לרכוש שלי. אני לעיתים משאיר את המנוע מותנע כאשר אני מושך כסף מכספומט. כמובן שאני תמיד זורק מבטים על הרכב.

ועוד דבר, אני לא עושה את זה תמיד, אבל כשאני עושה את זה, לפני שאני יוצא אני בודק מה מצב הסביבה.

שמוליק

אתה יכול להסביר לי למה אתה משאיר המנוע מותנע?

מה קשה לכבות ואז להתניע שוב?

זה לא בריא לרכב (או לכל דבר אחר, אפילו בחורות, לצורך העניין) לכבות אותו ולהדליק בהפרש קצר.

>

אני גם כמו שמוליק, לעצירה קצרה של שניה (דקה שתים) משאיר את האוטו מונע,

במיוחד כשאני נוסע נסיעה ממש קצרה, והמנוע עדיין קר.

הכל תלוי בתפיסה מחשבתית, ובאיזה רמת פשע נמצא האיזור בו אתה עוצר,

ויותר משפיע - האיזור ממנו אתה בא.

דרך אגב, שימו לב שבמקום לרטון על כך שאדם יוצא לשניה מרכבו שלו,

ושודדים אותו באלימות, באור יום, במקום ציבורי,

אתם מלגלגים על אותו אדם שהתנהג באופן שפוי לגמרי.

באותה מידה גם אפשר להגיד שלהשאיר את האוטו ברחוב בלילה זה לא שפוי,

כי עלולים לנפץ לך שמשה. :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

כמה דברים.

להשאיר את האוטו דולק-בלאי נמוך יותר,רק חבל שיש סיכוי שיגנבו לך את האוטו.

אם כבר יש ביטוח...ממש יכול להיות שהוא לא יחזיר לך את כספך.

אם הוא כן יחזיר אז רק 85% מהשווי של האוטו,אני כבר לא מדבר על עוגמת הנפש וכל מה שמסביב.

אז כן,יש לאוטו בלאי שמכבים ומדליקים אותו אבל מה לעשות???

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לא לוקחים סיכון...

אם נשאר מישהו באוטו (חברה, אח) , סבבה שישאר מונע, חוץ משודדים כגון המקרה עם המרצדס, גנב מזדמן לא ינסה אפילו להיכנס לרכב שיושב בו אדם מבוגר.

אם אף אחד לא נשאר באוטו אני מכבה אותו, המפתח אצלי האוטו נעול ולפעמים גם הפאנל אצלי... הפלאפון בד"כ נשאר באוטו אבל זה לא קריטי... :)

שורה תחתונה - להימנע מהפאדיחה, מהדיכאון, מהעצבים (של לחשוב, "איזה אידיוט, אם רק הייתי לוקח את המפתח זה לא היה קורה") מהבירוקרטיה של חברת הביטוח (אם בכלל) ומהתיזוז של לקנות אח"כ רכב אחר... שווה להוציא את המפתח ולנעול גם אם זה עולה בעוד טיפונת (ואולי פחות) של בלאי...

פורסם
כמה מטומטם אפשר להיות?

זה רובר כבר אמרנו? :wink:

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא לוקחים סיכון...

אם נשאר מישהו באוטו (חברה, אח) , סבבה שישאר מונע, חוץ משודדים כגון המקרה עם המרצדס, גנב מזדמן לא ינסה אפילו להיכנס לרכב שיושב בו אדם מבוגר.

אם אף אחד לא נשאר באוטו אני מכבה אותו, המפתח אצלי האוטו נעול ולפעמים גם הפאנל אצלי... הפלאפון בד"כ נשאר באוטו אבל זה לא קריטי... :)

שורה תחתונה - להימנע מהפאדיחה, מהדיכאון, מהעצבים (של לחשוב, "איזה אידיוט, אם רק הייתי לוקח את המפתח זה לא היה קורה") מהבירוקרטיה של חברת הביטוח (אם בכלל) ומהתיזוז של לקנות אח"כ רכב אחר... שווה להוציא את המפתח ולנעול גם אם זה עולה בעוד טיפונת (ואולי פחות) של בלאי...

הכל טוב ויפה שאתה לוקח את הפאנל... אבל פלאפון ממוצע עולה בין 1000 ל2000 שקל... כמה עולה הHU שלך?

:roll:

פורסם

על הפלאפון שלי אני מקבל מתנה מסלקום 20 ש"ח כל חודש על זה שרכשתי אותו (3510i) והיום רק הפראיירים הולכים וקונים מכשיר ב 1000-2000 ש"ח

עם כל הדילים שאפשר לעשות עם חברות הסלולרי.

בכל מקרה זה לא קשור לת'רד אז בוא לא ניסחף.

וה HU לשאלתך עלה לי 1000 ש"ח

חוץ מזה שנכנס פה שיקול של עדיפויות. אם כבר גונבים אז כפרה הטלפון,

אבל שיוציאו לי את הרדיו דיסק במשיכה אכזרית וברוטלית, אח"כ לשבת להתקין אחד חדש לסדר את החיווט, וזה עוד יצאתי בזול והם לא שברו איזה פלסטיק...

תחשוב על זה...

פורסם
על הפלאפון שלי אני מקבל מתנה מסלקום 20 ש"ח כל חודש על זה שרכשתי אותו (3510i) והיום רק הפראיירים הולכים וקונים מכשיר ב 1000-2000 ש"ח

עם כל הדילים שאפשר לעשות עם חברות הסלולרי.

בכל מקרה זה לא קשור לת'רד אז בוא לא ניסחף.

וה HU לשאלתך עלה לי 1000 ש"ח

חוץ מזה שנכנס פה שיקול של עדיפויות. אם כבר גונבים אז כפרה הטלפון,

אבל שיוציאו לי את הרדיו דיסק במשיכה אכזרית וברוטלית, אח"כ לשבת להתקין אחד חדש לסדר את החיווט, וזה עוד יצאתי בזול והם לא שברו איזה פלסטיק...

תחשוב על זה...

סלקום משלמים לך 20 שקל לחודש, הא? זו אחת מהבדיחות הטובות ששמעתי. :roflmao:

תבדוק כמה אתה משלם לחודש, תחשב גם את ה20 שקל שאתה חייב לשלם בכל מקרה (בין אם בזמן אוויר או בתור תשלום לפלאפון), תכפיל ב 36 חודשים שאתה מחוייב אליהם (או לא מחוייב, אבל בכל מקרה התשלום מחולק ל36) - ותגיע ל 1000-2000 שקל. בדוק.

פורסם

א. כן, החשבון שלי בפועל צומצם עקב ביטול של הדמי מנוי והתשלום ההוא על הזה והתשלום הזה על ההוא..... כך למרות שאני משלם 25 לחודש על המכשיר והם מחזירים לי 15 בזמן אוויר (יוצא שאני משלם 10 ש" ל 36 חודש שזה רק 360 ש"ח) עוד צומצמו לי המון עלויות אחרות (דמי מנוי, ביטוח יותר זול ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע... כך שברמת העיקרון קניתי מכשיר והחשבון שלי קטן ב 20 ש"ח בטוטאל, עם אותו זמן אוויר שאני משתמש בו באופן קבוע.

ושוב... 25 על המכשיר פחות 15 החזר זמ"א = 10 כפול 36 חודש =360 ש"ח בלבד... נניח ולא הייתי מקבל עוד את כל ההטבות מסביב...

ובדקתי את זה 5 פעמים לפני ביצוע העסקה, עדים לכך: כל העובדים איתי במשרד (3 במספר) אבא שלי ואח שלי.

פורסם
ובדקתי את זה 5 פעמים לפני ביצוע העסקה, עדים לכך: כל העובדים איתי במשרד (3 במספר) אבא שלי ואח שלי.

אם העיסקה לא התבצעה בנוכחות עו"ד ורו"ח מוסמכים,

אז אני לא מאמין :wink:

ולעניין הת'רד- אצלנו, גנב קשר לוח מתכת מאחורי ג'יפ. בעל הג'יפ הגיע, הניע,

נסע כמה מטרים עד ששמע רעשים מאחור, וכשירד לבדוק מה קורה מאחורה,

נשאר לו רק להריח את האגזוז של הג'יפ המתרחק...

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...