Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרונה אני מתחיל לחשוב יותר ויותר לכיוון שדרוג מע' הסטריאו שלי.

מה יש היום:

רכב: מזדה 3

HU: פיוניר DEH-7700MP

גבר: לא זוכר במדוייק, חושב שזה crunch, אבל בטוח שהוא 4 ערוצים.

קומפוננט קדמי: לאנזר VB51 (שמחים להזקן כבר, בני 6 שנים עוד מעט)

מקול אחורי: מקורי של מזדה. לא מוגבר.

סאב: בזוקה 6".

למה להחליף:

בגדול, אני מרוצה +-, אבל מרגיש שהחלק הקדמי מתחיל לעשות צרות (הצליל כבר לא אותו הצליל), וגם אחד הטוויטרים נפל (הדבק התנתק), קיבל מכה, והרשת התעקמה ולוחצת קצת על הרמקול עצמו (מה שמעוות קצת את הצליל).

מה רוצה:

HU

החלום הוא מכשירי "הכל כלול" (double din). אבל עדיין יקרים מדי (אין לי חשק להשקיע סדר גודל של 4K על מכשיר)

ואם לרדת לאדמה:

- תומך MP3 (ברור)

- תומך ב USB כמקור שמע

- תומך ב AUX (מה שנקרא just in case)

- כאן מדיע ההגבלה האמיתית: כפתור העברת השיר בדיסק והעברת תחנת הרדיו, הנמצא על השלט (לא אכפת לי איך זה על ה HU עצמו) - חייב להיות אותו הכפתור. כנראה שזה גורם לרוב ה pioneerים ליפול מהרשימה (וחבל). אבל זו דרישה שהיא must. (כל זה, לטובת שליטה על הרדיו מההגה)

קומפוננט:

משהו שישדרג את הקיימים. אולי לעלות ל 6"...

אחורי.

חושב על החלפת הרמקולים בקומפונט הישן (הפעם ללא הגברה).

מגבר/סאב

לא מתכוון להחליף את המגבר / סאב.

תקציב:

לא יותר מ 2K. רצוי פחות. (העבודה עלי)

יש המלצות?

תודה מראש, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

קודם כל אם הרשת התעקמה והיא נוגעת ברמקול ואתה לא מתקן את זה - רצוי שהעבודה, לא תהיה עליך.

תקן קודם כל את ההדבקה של הטוויטר ותדאג שהרשת לא תפריע לרמקול לזוז - אולי הסאונד פתאום, יחזור לעצמו אני לא יודע למה אני אומר את זה... מעניין מאוד (אני ציני כמובן).

אם אתה לא מעוניין להשתדרג בסאב, אז זה ירד מהפרק.

הייתי מציע לך כרגע להשאר עם הHU ולשדרג סט קדמי מהר ככל האפשר למשהו טוב יותר.

אם אהבת את הלאנזר אז אני מציע לך בחום לבדוק סטים של חברות כמו פוקל, ETON, ריינבואו

אחרי זה תחליף מגבר למגבר יותר איכותי, סאן דאון אודיו, JBL סדרת הפאוור סיריס, קיקר ZX (מה שמופיע אצלי בחתימה) היו המלצות מועדפות אבל ציינת תקציב 2K סה"כ

אז כרגע - תשדרג אך ורק את הסט הקדמי משום שזהו השינוי שיתן לך את התמורה הכי משמעותית במערכת שלך, יותר מאוחר תשדרג מגבר ולאחר מכן תשדרג HU - אחוריים, תעזוב את הקיימים בשקט.

תנסה למצוא פוקל K2P יד שניה, לאחר מכן תמכור את המגבר ואת הסט הקדמי הקיימים ואם תצליח לגרד עוד קצת, תבדוק לגבי מגברים (גם כאן - יד 2 מומלץ בחום).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למן האמת - ניסיתי לקן את הרשת.

בינתיים ללא הצלחה. פירקטי את הטוויטר עד הרמה המקסימללית האפשרית, ונראה שהלאה הוא כבר פשוט מולחם. והרשת בפנים.

בקיצור, ע"מ לתקן את זה - צריך לפרק את הטוויטר, מה שלא נראה לי אפשרי (ךפרק אותו ממש עד לרמה של הרמקול עצמו, להוציא מכל הכיסויים. צריך להתחיל לחתוך את הלפסטיק?)

אחת ממטרות השידרוג היא דרוג ה HU לכזה שניתן ייה בקלות (יחסית) להתקין לו שליטה מההגה. לנוכחי (וכנראה לכל pioneer זה לא ממש אפשרי).

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

יש לך דרישות שאין לך תקציב אליהן.

אתה צריך להכיר במציאות. תתחיל במה שהכי בוער לך, תשדרג הלאה כשיהיה לך תקציב נוסף.

ולגבי הטוויטר והרשת - תעלה תמונות ברורות, אולי עוד יש תקווה לעשות משהו בנידון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלום לכולם.

........................

- כאן מדיע ההגבלה האמיתית: כפתור העברת השיר בדיסק והעברת תחנת הרדיו, הנמצא על השלט (לא אכפת לי איך זה על ה HU עצמו) - חייב להיות אותו הכפתור. כנראה שזה גורם לרוב ה pioneerים ליפול מהרשימה (וחבל). אבל זו דרישה שהיא must. (כל זה, לטובת שליטה על הרדיו מההגה)

.......................

שלום שלום

מצטער על ההתעלקות לנושא, רציתי לשאול אם אז התנאי היחיד וההכרחי (יחיד, ואחרי זה גם הכרחי) לשליטה מההגה (כשמחליפים בילד-אין מהיבואן)??

תודה, yellow

• תוכן חדש...