Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בס"ד

קודם כל המון בהצלחה סע לשלום בזהירות

לגבי התקלה -אני אישית הייתי מנסה להכיר את הרכב ושוכח מהתקלה וכמובן לא מסתמך על פעילות כרית האויר!

בשורות טובות

ואני אם הייתי מנהל הפורום הייתי מוחק את הודעתך.

איזה כייף לי :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשמתי באחד התגובות לגבי זה שקנינו 3 רכבים השנה המשפחה.

אז באמת שאני כמו רוב האנשים לא מבין גדול במכוניות והעסק הזה די מסובך ומתיש.

אז לקחנו שכן שזה העבודה שלו הוא לוקח כסף (באיזור ה1200 ש"ח לרכב) והוא מחפש, מדבר עם האנשים, בודק הכל

והוא זה שגם סוגר את העסקה ,

זה מדהים לראות אותו בפעולה אני כל פעם נדהם באיזה קלות אפשר ליפול בפח על כל רכב.

ובאמת שעוד לא יצא לי לשמוע על מישהו שנפל באיזה רכב אצלו וכולם מרוצים (והמלצתי להרבה חברים ושכנים).

וזה שווה כל שקל כי הוא גם מוריד לתהליך הקניה מחיר מהמוכר על כל מיני פגמים שאתה בכלל לא היית חושב .

ובאמת במקרה הזה כמו שרשמתי החתמנו את המוכר שהרכב נכנס לתיקון בחברה עצמה ולא יוצא עד שזה מתוקן עם קבלות והכל על חשבונו,ובמקרה של ביטול העסקה הצד המבטל ישלם 5000 ש"ח לצד השני .

אז גם אם זה יעלה לו 10000 אנחנו נרוויח או תיקון או כסף .

ברור לי שהכל יכול לקרות ויכול להיות שיתקנו וזה יחזור אני מקווה לטוב בכל מקרה לא נתפשר על בטיחות.

הרכב עכשיו ביינתיים בחברה בתיקון .

אשמח לעדכן בהמשך מה נסגר.

מרק10 אשמח לשמוע חוות דעתך על המצב המכני מהבדיקות במכון במצורפות.

ותכלס' ברכב הכל מזל אז נקווה לטוב.

פורסם
גם לדעתי הבדיקה נקיה מדי, ודאי לרכב 2001.

האם אתה בחרת את מכון הבדיקה?

כן ברור שאנחנו בחרנו .

סתם ככה הבחור שהיה איתי שכבר מכיר את כל הדברים הכין אותי לפני לא להתרגש מכל הבעיות שנמצא בבדיקה(מניסיון שלו),

הוא אומר שהמכונים תמיד יגזימו וישמו כל דבר כדי לכסות את התחת שלהם אחר כך שלא יבואו אליהם בתלונות.

(את האמת קצת הזכיר לי את הרופאים בצבא שיתנו ג' כדי לכסות את עצמם)

אבל באמת כמו שרשמתי הבחור שעשה את הבדיקה עשה את הכל ביסודיות ומקצועיות ובדק שוב ושוב ולא חיפף

(פשוט נראה לי שהוא רשם מה שצריך ולא מעבר)

בדק בערך 50 ד' ועוד ישב והסביר במשרד שלו 10 ד'.

• תוכן חדש...