Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה מוכרים גם מכוניות אחרות, כמו לנד-קרוזר ו-RAV4 (שבשנתיים-שלוש האחרונות משלוחים שלמים היו מכורים חודשיים-שלושה לפני שהאוניה הגיעה לארץ).

טויוטה מוכרים גם קאמרי (שבשנה+- האחרונה אני רואה יותר ויותר בליסינג), פריוס שנמכרת בכמויות יפות ואפילו טנדר (עדיין נקרא HILUX?).

מכירות של כל הדגמים שציינת הם במספרים זניחים לאומת קורולה. מדובר על מכירות של יחידות בודדות מכל דגם שהוא שהזכרת לאומת עשרות יחידות של קורולה כל חודש לכל סוכנות טויוטה ממוצעת בארץ. לנד קרוזר נמכרת ביחס לקורולה בערך 1 ל-30 או 1 ל-50.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש לא 1 ל 50.

בחודשים ינואר - אוקטובר 2008 טויוטה מסרה 14800 מכוניות פרטיות (קורולה, אוריס, יאריס, קאמרי, פריאוס ואוונסיס). אני מניח, שקורולה לבדה אחראית ל 10000 יחידות בלבד.

באותה תקופה נמסרו 2300 רכבי 4X4 של טויוטה, מתוכם בערך 1600 לנדקרוזרים.

כך שהיחס הוא 1 ל 6 ולא 1 ל 50.

פורסם

אני כמובן יכול להיות טועה, אבל ההשערה שלי לגבי הסיבה שבגינה טויוטה ביקשה להחדיר לשוק הרכב הישראלי את הגיר הרובוטי היא שטויוטה רואה בישראל חלק מהחטיבה האירופאית שלה (התקינה האירופאית מיושמת בארץ בתור התחלה, כמו גם העובדה שאנו מקבלים את הדגמים ה"אירופאיים") או לכל הפחות רואה את אוכלוסיית ישראל כבעלת "מנטליות צרכנית" אירופאית; באירופה, כידוע, תבות הגיר הידניות נפוצות מאד ותרבות הצריכה שמה דגש על חסכנות ועלות אחזקה נמוכה שתבות כאלו התברכו בהן לעומת המקבילות האוטומטיות שלהן,כך שעל הנייר הגיר הרובוטי אמור לתת את הטוב שבשני העולמות. לעומת זאת, השוק האמריקאי שונה לחלוטין ואני משוכנע שטויוטה מודעת להבדל המובחן בין תרבות הצריכה המוטורית האירופאית לזו האמריקאית כאשר זו האחרונה שמה בסדר עדיפות גבוה יותר שיקולי נוחות ונינוחות, גם אם זה בסופו של דבר זה מורגש יותר בכיס. טויוטה הייתה צריכה לראות את ישראל כבעלת תרבות צריכה מוטורית כשל האמריקאים (ואני אומר זאת בצער) ונדמה שעכשיו, לאחר שלב ההפנמה, הלקוח הישראלי יקבל את שהוא מבקש. עובדה היא שטויוטה לא העזה לשווק את הגיר הרובוטי בצפון אמריקה... זה מתקבל על הדעת, בהתחשב ברצונותיו של הלקוח האמריקאי.

:idea:
פורסם
טויוטה הייתה צריכה לראות את ישראל כבעלת תרבות צריכה מוטורית כשל האמריקאים (ואני אומר זאת בצער) ונדמה שעכשיו, לאחר שלב ההפנמה, הלקוח הישראלי יקבל את שהוא מבקש. עובדה היא שטויוטה לא העזה לשווק את הגיר הרובוטי בצפון אמריקה... זה מתקבל על הדעת, בהתחשב ברצונותיו של הלקוח האמריקאי.

כתבת דברים נכונים ובכל זאת:

בין גיר רגיל לאוטומטי קונבנציונאלי תהייה לי התלבטות עם עדיפות לגיר אוטומטי שבכל זאת מתאים יותר לפקקים היום יומיים.

הגיר הרובוטי לא בא בחשבון לא ביחס לידני ובוודאי שלא ביחס לאוטומטי רגיל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ועכשיו גם יוניון מוטורס מאשרים: הטויוטה האוטומטית תגיע במרץ. לפי הכתבה אני בספק אם יצליחו להכניס אותה לקבוצת שימוש 2, וגם אם כן המפרט הבטיחותי יישאר 4 כ"א וללא ESP.

http://www.auto.co.il/כתבה-22171-טויוטה-קורולה-תיבה-אוטומטית-במרץ.aspx

פורסם

באמת הגיע הזמן. אני חושב שמעטים יהיו אלה שיעדיפו את הרובוטית כשהאוטומטית תתחיל להמכר, אבל לפחות היא תהיה זולה יותר. מעניין איך העניין ישפיע על סחירות וירידת הערך של הקורולה הרובוטית.

פורסם
ועכשיו גם יוניון מוטורס מאשרים: הטויוטה האוטומטית תגיע במרץ. לפי הכתבה אני בספק אם יצליחו להכניס אותה לקבוצת שימוש 2, וגם אם כן המפרט הבטיחותי יישאר 4 כ"א וללא ESP.

http://www.auto.co.il/כתבה-22171-טויוטה-קורולה-תיבה-אוטומטית-במרץ.aspx

4כ"א וללא ESP, אך אל דאגה העדר ימשיך לקנות את השם, טויוטה בטוחים שהם יכולים להמשיך ולזלזל בלקוחות שלהם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ועכשיו לשאלה היותר מעניינת האם יש אפשרות להזמין COROLLA\AURIS ידנית?

מקס.

אפשר להזמין קורולה ידנית כבר מלפני מס' חודשים.

בקשר ל-AURIS - אינני יודע.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תראו טויוטה קורולה עם הגיר הרובוטי הייתה יכולה להיות הצלחה מסחררת בארץ,אבל משום מה טויוטה החליטו לשים לה תיבה רובוטית עם מצמד אחד.בשאר החברות ואין קשר למותג והמחיר לא כזה משמעותי כמו בפולואגן,ב.מ.וו מרצדס ועוד יש גם תיבות רובוטיות אבל עם שני מצמדים.זה אומר שכאשר נכנס הילווך מצמד אחד פועל והשני הודף את הראשון ומכין את התיבה להילוך הבא.ככה לא מקבלים שום בעיטה ברכב ולא מרגישים שעבר הילוך.ואתם יכולים לקרוא על זה בכל מקום כמעט שמדברים על הקורולה הרובוטית.

בכל מקרה כשהיא תגיע עם תיבה אוטומטית היא גם תקבל מנוע 1.8 שכאן היא תצטרך להתמודד מאוד קשה מול הסיויק והלנסר.

פורסם

רובוטי או לא,דבר אחד בטוח.

מהלך השיווק הגרסה האוטומטית הרגילה,יקבור סופית

את השוק של הגרסה הרובוטית.

ויגרום לכך שמעבר לעובדה שערכה יצנח פלאים.

רמת הסחירות שלה תשאף לאפס.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

+1 על דבריו המלומדים של DJ-JACK.

ולאור המצב הכלכלי, עכשיו אני באמת מרחם על חברות הליסינג :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...