Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עד היום רכשתי מספר מוצרים דרך האינטרנט, רובם אם לא כולם מאתר אולסייל.

שבוע שעבר החלטתי לרכוש מוצר כשלהו וב-11 בבוקר ביצעתי עסקה דרך האתר אחרי מתן פרטי אשראי.

בשעה 16 אחה"צ באותו יום החלטתי מסיבות אישיות שלי לבטל את העסקה.

התקשרתי לאולסייל לשרות הלקוחות ולא ענו אז רשמתי להם לבינתיים פנייה באתר שלהם.

למחרת התקשר אלי נציג מטעמם.

הוא כמובן התחיל לקשקש דברים בדבר בעיית ביטול העסקה, הבלאגן מול היבואן (ונתן לי את הטלפון של היבואן כדי לשבור את הראש) ושאר ירקות.

אחרי שהודעתי לו במפורש שאני לא מעוניין בשום אופן במוצר וזכותי לבטל עסקה התחילה השיחה להשימע יותר הגיונית.

הסברתי לו שמלבד אישור עסקה לא נעשה דבר, לא חוייבתי באשראי והם לא שלחו עדיין שום חבילה ולכן ביקשתי ממנו לדאוג שלא יהיה חיוב על המוצר כדי שלא נגיע למצב יותר מוסבך של זיכוי על חיוב מיותר וכמובן שלא ישלחו את החבילה לדרך אלא יוודאו שהשליחה מבוטלת.

הוא הודיע לי שביטול העסקה יעלה לי 16 שקל, "קנס ביטול עסקה"- מקובל עלי!

המתנתי דקה על הקו, בינתיים שמעתי אותו מקליד במקלדת ואז הוא חוזר אלי ואומר "בסדר, בוטלה העסקה, אתה תחוייב רק בעלות 16 ש"ח של הביטול".

שמח וטוב לי, ניתקתי את הנייד ופצחתי בהכנות לחג שמחת תורה.

מיד אחרי צאת החג אני בודק את האשראי באינטרנט והופ- חיוב מלא מאולסייל על החבילה שרכשתי!!

יתרה על כך- העסקה עדיין מופיע כמאושרת באתר שלהם! מבחינתם העסקה ממשיכה כרגיל.

מאז ועד היום אני בטלפונים תקופים אליהם (המתנה של שעה עד למענה, עשרות שקלים לחשבון סלקום וטונות עצבים בכל יום שעובר).

פשוט מחרבנ%ם עלי!

אני לא מצליח לבטל את העסקה ויותר מזה- אני אאלץ לרדוף אחריהם עכשיו לקבלת הזיכוי הזה! (מה שרציתי, בעזרת הנציג שלהם, למנוע מבעוד מועד.)

מה אפשר לעשות? ניתן לבטל את העסקה דרך חברת האשראי שלי?

מישהו ניתקל במקרה דומה?

האם נמשיך להיות קורבנות של תודעת שירות זוועתית וחוסר הגנה לצרכן ישר?

תודה לעוזרים,

אמיר.

פורסם

המוצר לא אצלי.

תתפלאו, מסתבר שאפשר גם לחייב, גם לא לשלוח וברגעים אלה ממש גם לא לענות לטלפונים ולא לחזור לפניות באתר.

פורסם

שילך להם לתרופות.

אם זה מה ששווה להם לגבות תמורת לקוח ותיק אז שילכו עם זה לעזא%$ל.

עדכון- פניתי ישירות לספק שלהם, אותו אחד שכנראה מוכר להם ב-25 שקל פחות את המוצר, וביקשתי לבטל את זה ישירות מולו.

דווקא השירות של הספק היה נורמלי יותר.

עוד הופתעתי לגלות שהוא בכלל לא ידע על רצוני לבטל את העסקה שכן הוא לא קיבל שום מייל מאולסייל על בקשת ביטול!!!

הם פשוט רמאים..אין לי מילים.

אני מקווה שהסוף של הסיפור הזה קרב כי מהשיחה עם הספק אני כבר יותר אופטימי.

פורסם

אופטימי אופטימי, אבל יש אפשרות שתאלץ להגיע לתביעה.

כמו שקרנל אמר, פנה לחברת האשראי, בד"כ השירות שלהם בסדר גמור והם מסכימים לעזור, בו זמנית אני ממליץ להבא וגם למקרה הנ"ל במידה ולא יסתיים: הכנס 10 דולר לחשבון הסקייפ, הורד תוכנה שמאפשרת לך להקליט שיחות והשתמש בה לכל שיחה עם נציג שירות כזה או אחר. אף פעם לא מזיק - בטח ובטח כשמדובר במשהו שירותי.

תוכנה לא מפורסמת שעושה עבודה טובה:

http://www.tapur.com/en/

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הכי טוב לפנות לחברת האשראי ולהגיד שמבחינתך ביטלת את העיסקה ולא תחוייב בכרטיס האשראי.

אחר כך אם אולסייל ירצו אם יתבעו אותך על אי תשלום ודברים כאלה, אבל לפחות ככה יתיחסו אליך.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
[אגב, לגבי ה-16 שקלים, 30 שניות של צעקות מקנות לך 100% הנחה]

צעקות עושות נפלאות בכל הקשור להתמודדות מול גורמים גדולים ומושחתים שכאלה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לי בעבר, היה חיוב למרות ביטול מיידי, וזיכוי כעבור חודש, לא מעט שיחות טלפון, עצבים ועגמת נפש. אם זה היה אל מול אולסייל או מישהו אחר גדול, אני לא זוכר בוודאות, אבל המקרה זכור, ולא קל לבטל, גם אם החוק לטובתך.

גם הביטול, כאמור, לעיתים, מגיע כזיכוי חודש לאחר החיוב.

אולי כדאי לשלוח מכתב רשום בגין הביטול לאולסייל, לספק, והעתק לחברת כרטיסי האשראי, והכל דרך דואר רשום/ אישור מסירה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדיוק מה שדני מתאר.

אני מנסה להימנע משליחת מכתבים רבתי לכל העולם והנוגעים בדבר.

כרגע הרחבתי את הפעילות ופניתי ישירות לספק (לא אולסייל).

לא נותר אלא לחכות עוד כמה ימים ולראות איפה אני עומד.

בכל מקרה, את עניין הביטול באשראי אני כן מעוניין לנסות, כי לא מתחשק לי להיות מחוייב עכשיו ולראות זיכוי חזרה בעוד שנתיים.

פשוט להתקשר לחברת האשראי ולספר להם את הסיפור?

פורסם

תתקשר לחברת האשראי, אתה צריך לציין שביקשת לבטל את העסקה לאחר כמה שעות (החוק מחייב אותם לבטל את העסקה תוך 24 שעות ללא שום קנס) בנוסף תציין שהם חייבו אותך בכל זאת למרות שאת המוצר אפילו לא קיבלת.

במקרה כזה הם מטפלים בזה בצורה מאוד מהירה, תתפלא לדעת כמה:).

under construction..

פורסם

כמגישים בקשה לביטול עיסקה לחברת האשראי,

בד"כ יום למחרת יוצרים איתך קשר ומבקשים ממך לשלוח פקס המווה תצהיר,

בו אתה מסביר את סיבת הביטול[לא קיבלתי מוצר, מוצר פגום, עשקו אותי, פשטתי רגל או הכלב אכל לי את השיעורים],

לאחר כמה ימים מתקבל בדואר מכתב האומר כי הינך מקבל זמנית את סכום החיוב מחברת האשראי עד לבירור החיוב באופן סופי[גם בבנק זה מופיע].

לאחר שבוע/חודש/שנה/256 חודשים, אתה מקבל דואר סופי עם התוצאה.

----

פורסם

רגע, ישנו חוק שאומר שמותר לי לבטל את הקניה תוך 24 שעות ללא תשלום קנס? כי בלינק שקיבלתי לא רשום את זה.

במצבי כרגע, שהעסקה מופיעה כבר באתר שלהם כמבוטלת (מה שאומר שסופסוף זה בטיפול ביטול) האם עדיין כדאי לפנות לחברת האשראי?

• תוכן חדש...