Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סופר לנסר שנת 1995 שחצתה לאחרונה את קו ה-200,000 ק"מ. לאחרונה הגיר עושה בעיות. (כגון: רעשים, קפיצות, כמה שניות עד שמשלב להילוך וכו'). אשמח לשמוע את דעתכם בשאלות הבאות:

1. כמה אמור לעלות פחות או יותר לתקן/לשפץ את הגיר או להתקין גיר משופץ?

2. אשמח אם תוכלו להפנות אותי (אפילו ע"י מסר פרטי) למכון גירים מומלץ אמין ולא יקר באזור ת"א-רמת גן בני ברק.

3. ההתלבטות הבלתי נמנעת - אולי כבר עדיף למכור לקזז את מחיר התיקון משווי המכירה ולחסוך את כאב הראש - יש לי את האפשרות להחליף ולהשתדרג ואינני מאוהב ברכב הזה. מכיוון שאני מעוניין לתת גילוי נאות לכל קונה או מתעניין פוטנציאלי - כמה נהוג להוריד משווי הרכב על בעיה מעין זו?

תודה רבה לכולם

פורסם

אני אתחיל מהמובן מאליו רק כדי לוודא- בדקת שלא חסר שמן גיר? האם מוסך איבחן בעיה בגיר?

אם אתה לא מאוהב ברכב ויכול/רוצה להשתדרג זה בהחלט עדיף. גם יחסוך לך את כאב הראש שבתיקון וגם יחסוך לך את כאב הראש בבעיות הממשמשות ובאות ברכב שעבר 200M.

נהוג להוריד משווי הרכב את עלות התיקון. כדאי לקבל הצעת מחיר לתיקון ובהתאם להוריד.

פורסם

שלום,

לפני שנה וכמה חודשים הרכב היה במכון גירים (המכון רחוק ממני כעת עברתי דירה מצפון הארץ למרכזה) שם נבדק הגיר ונאמר לי שהשמן שלו כבר צמיגי ושחור ומכיוון שלא הוחלף שמן תקופה ארוכה אזי דווקא עדיף שלא להחליף שמן שכן יש סיכוי טוב שדווקא החלפת שמן במצב כזה היא שתזרז את קילקול הגיר.

עדיין ברשותכם אם משהו יוכל לתת לי עוד המלצות ומחיר לשיפוץ גיר אותו ראוי להפחית ממכיר מכירת הרכב...

עוד דבר, יצויין כי ברכב הוחף כבר פעם אחת גיר באזור ה- 100,000 ק"מ (אז הרכב לא היה ברשותי) וכן הותקן בו רדיאטור מיוחד לגיר.

• תוכן חדש...