Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת אני טס עם עוד חבר לשבוע בטורקיה. אני רוצה לקנות 2 בקבוקים של משקה אלכוהולי, אבי ביקש ממני להביא לו 2 פקטים של מרלבורו, והחבר מתכנן לקנות מצלמה.

האם יש בעיה כלשהי במחינת מכס? את הסיגריות והאלכוהול משאירים בארץ ואוספים בחזרה (אם כבר- ניצול: איך בדיוק זה עובד)ואת המצלמה לוקחים איתנו לטיול.

מה מותר ומה אסור מבחינת המכס? ומה קורה אם נתפסים?

בברכה,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לפי מה שאני יודע מותר לכל בנאדם(שמעל לגיל 18!) להביא שני בקבוקי משקה ועד 4/5 פקטים של סיגריות(לא זוכר בידיוק)

ככה שלפחות מבחינת זה אתה בסדר.בקשר לציוד אלקטרוני אני לא בטוח.

to finish first first you have to finish

פורסם

נדמה לי שאמרו לך כבר 65363 פעמים

1 ליטר משקה אלכוהול לאדם מעל 18 + 2 פאקטים של סיגריות.

חשמל עד 200 דולר, לא ניתן לקנות מוצר ב400 דולר ולומר שהוא על שניכם.

אם החבר לא מעשן ולא מעוניין באלכוהול אז אין לכם בעיה.

את הטובין שרכשת בדיוטי, אתה אוסף בדיוק לפני המכס.

בעיות ? יש מסלול ירוק, יש מוכסים, אתה יכול לעצור מיוזמתך, אתה יכול לצאת החוצה ואו שיעצרו אותך או שיצאת.

אני בעבר יצאתי עם 1000 דולר של חשמל, מערכת אודיו לרכב, פשוט לא עצרתי במסלול.

כל אחד עושה מה שטוב לו ולוקח את הסיכונים שלו.

סע תהנה תבלה, תחשוב טוב גם על מה שאתה הולך לקנות בדיוטי, כי לא כל דבר משתלם שם, אלא אם אתה קונה גרייגוס או וואן גוך או ויסקי כלשהו יקר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נשמע על פניו שאין בעיה.

2 פאקטים סיגריות לאדם זה מותר.

אלכוהול:

לאדם מותר עד 1 ליטר משקאות חריפים (וויסקי וודקה וכאלה) ובנוסף עד 2 ליטר יין.

לגבי המצלמה - שיקח אותה לטיול, יצלם תמונות, ייפטר בחו"ל מכל האריזות שלה ויגיע איתה בתיק הגב שלו כאילו זו המצלמה שלו כבר שנתיים.

לא רושמים מצלמות ביציאה מהארץ כך שאין סיבה שיחשבו שקניתם אותה דווקא בדיוטי או בחו"ל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצלמה, היא שווה ערך לפלאפון,

זרוק אותה בכיס.

לגבי אלכוהול,

פעם אחרונה ששמעתי על איזה חבר מסתורי שטס לטורקיה[לפני חודשיים] ופעם הבאה שהוא יהיה בכריתים[עוד יומיים], הוא קונה 6 בקבוקים בערך[4 אנשים, כל אחד קונה 6 בקבוקים -> 24 בקבוקים], אחרי שבוע סוער מאוד הם שמים את השאריות בתיק,

הם סיפרו לי שהטריק הוא להיצמד כמה שיותר למוכסים במסלול הירוק,

ולך תדע, יש להם כמויות עצומות של אלכוהול אחרי כל טיסה =]

----

פורסם
נשמע על פניו שאין בעיה.

2 פאקטים סיגריות לאדם זה מותר.

אלכוהול:

לאדם מותר עד 1 ליטר משקאות חריפים (וויסקי וודקה וכאלה) ובנוסף עד 2 ליטר יין.

לגבי המצלמה - שיקח אותה לטיול, יצלם תמונות, ייפטר בחו"ל מכל האריזות שלה ויגיע איתה בתיק הגב שלו כאילו זו המצלמה שלו כבר שנתיים.

לא רושמים מצלמות ביציאה מהארץ כך שאין סיבה שיחשבו שקניתם אותה דווקא בדיוטי או בחו"ל.

מחשבים ניידים כן רושמים נכון ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אז סגור שאין לי מה לדאוג?

2 פקטים של מרלבורו ו2 בקבוקי ברנ-ייגר אני יכול לעבור בלי חשש.

תודה!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אמרו לך מה החוק, אמרו לך מה קרה לאחרים.

כל השאר זה שיקול דעת שלך.

כבר קרה שהיתה שביתה והמכס החליט לבדוק את כולם. לך תדע מה יהיה ביום שתחזור.

אולי כשתעבור בירוק, בדיוק המוכס יחליט לדגום אותך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שאלה תיאורטית, מה קורה כשאני שוכח לקחת בחזור את הדברים שקניתי. קבלות הקנייה נשארות אצלי בכיס, ואני נזכר בכך יום למחרת.

למי פונים, איך המוצרים מגיעים אליך וכו'. ?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
מחשבים ניידים כן רושמים נכון ?

לא מצהירים על מחשבים ביציאה מהארץ.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

שאלה קצת לא קשורה לנושא,הביאו לי 2 בלוקים של סיגריות מהדיוטי פרי אך טעו בסגיריות,יש אפשרות כולשהי להחליף?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

Murik,

לא מקבלים. פונים להנהלת הדיוטי-פרי ותקבל זיכוי בכסף.

דני,

בדיוטי-פרי אי אפשר, אולי במכולת השוכונתית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...