Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רשמת מאיזו שנה הרכב.

החלפת רדיאטורים זה דבר הגיוני. צלחות ורפידות לא נחשב - אחזקה שוטפת.

רדיאטור ובגללו התחממות מנוע ואטם ראש - הגיוני ביותר.

אחרי זה להגיד שלבומר יש בעיות אמינות לא מוצדק. אם רכב שלך היה מאמצע שנות ה-90', והקילומטרים שאותה זקנה שאתה מדבר עליה, רובם היו בעיר ועוד כניראה כל הזמן עם מזגן, אין מה להתפלא.

בומר צריך לקנות רק איש כזה, שבלי בעייה ברגע שיש תקלה, הוא מוכן להוציא סכום שיידרש. זה לא מכונית לתפרנים.

גם בומר קטן זה רכב מנהלים - SMALL EXECUTIVE CAR, שלא לדבר על בומר סדרה 5 שזה כבר EXECUTIVE וסדרה 7 LUXURY.

תיקון אחד - אומרים "בימר" ולא בומר...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
סיפורי הזוועות שרצים פה מציירים תמונה שהיא לגמרי לא נכונה.

רשימה כלכך ארוכה של תיקונים נובעת מתיחזוק לקוי במהלך השנים ולא מפגם אמינות כלשהו.

אני מחזיק בבמוו כבר 5 שנים וזה המכונית הכי אמינה שהיתה לי.

שמעתי דברים מאוד קיצוניים לשני הכוונים. עכשיו הדברים מסתדרים לי טוב בראש.

הבדיקה שהעלתה פה נראית סבירה, אין דברים יותר מדי משמעותיים, יותר חשוב איך נראה הרכב באופן כללי, אין הוא נראה מבפנים ואיך ההרגשה הכללית שלו.

30000 שקל לרכב כזה עם כמעט 200 כ"ס, הנעה אחורית ושילדה שקרובה לשלמות זה גרושים.

הרכב נראה סביר בהחלט לשנתון לטעמי.

הרכב נתן תחושה טובה בנסיעה הקצרה שעשיתי.

תודה.

car-01.jpg

Ex: Mazda 323, Mazda 3, Mazda 3 Spirit 2.0

פורסם
תיקון אחד - אומרים "בימר" ולא בומר...

תיקון שתיים. ברוסית במוו זה בומר, מרצדס זה מרין. מעבר לזה, יותר מוצא חן בעיני לכנות במוו בומר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פוצ'ימוי גרשון... :D

דווקא הרכב נראה לי מאוד מאוד מעניין. כמעט רכשתי אחד כזה לפני מספר שנים.

הייתי בתור התחלה לוקח אותו לבדיקה משל עצמי , לאחר מכן מנסה לכמת את ההשקעה הנדרשת

ואז מנסה להסתדר על המחיר עם הבעלים (אם יש לו בדיקה אז מישהו כבר בדק וירד מהרכב והוא עלול להיות לחוץ).

הדבר הכי חשוב לבדוק הוא השילדה, כי על פי הבדיקה לא ברור בדיוק מה היה.

הדבר השני : הייתי מברר עלות מחשב ABS של BMW.

נשמע כמו הרבה אוטו בקצת כסף. (המחיר הזה מעל או מתחת למחירון?)

הסיכוי למצוא ידניות אפסי.

כמה ק"מ עשה הרכב?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כפי שאייל הסביר - קח את הרכב לבדיקה במכון שאתה בוחר ואז תוכל לקבל חוו"ד יותר מקצועית.

מעבר לנאמר ע"י שאר החברים:

לחיצות בגג - אם זה מכת ברד? אזי הרכב קבל ירידת ערך ע"כ ואתה זכאי לקבל את התשלום מבעל הרכב או לחילופין תיקון הגג על חשבונו.

נורית כרית אויר דולקת - לבדוק היטב את מהותה, האם זה כרית? מחשב? שניהם?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...