Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחה"צ טובים לכולם,

מקרה שקרה היום - אבא שלי נסע לאחור ופגע ברכב חונה. הרכב שלנו נכנס למוסך ליומיים שלושה.

קיבלנו רכב חילופי מחברת השכרה. השאלה שלי היא האם מותר לי לנהוג ברכב החילופי? כמובן שאני רשום בפוליסה.

תודה, אלכס.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

בעקרון לא. אני באותו מקרה כמו שלך מבוטח ברכב ליסינג ( נהג חדש ) וברכב חלופי זה 24+ , אבא שלי עשה כמה באלגנים ונסעתי בסוף וקיבלתי ביטוח. אבל את זה אתה חייב לבדוק עם החברה השכרה

פורסם

לא הבנתי איפה בדיוק המקרה שלך דומה לשלי אבל שיהיה.

כעצתכם פניתי לחברת הביטוח ודיברתי עם אחד הפקידים - ממצאי השיחה:

דבר ראשון הוא נשמע ממש מבוהל.

הטיעון שלי היה שאיך זה יתכן שאנחנו מקבלים רכב חילופי ולא כל מי שרשום בפוליסה יכול לנהוג על הרכב?! הרי אין פה שום הגיון, יכול להיות שהרכב מבוטח על שם אבי ומי שנוסע בו יותר זה אני..

הפקיד הסביר ואמר שזה לא תלוי בחברה אלא במוסך שעובד עם חברות השכרה מסויימות.

חברת ההשכרה שם אבי קיבל את הרכב היא "מאל - מור" ומה שנאמר לו זה שהוא היחיד שיכול לנהוג ברכב. :roll:. נשמע מאוד תמוה. על סמך מה הוא אומר דבר כזה? נראה לי חאפרי בלי לבדוק בכלל מי רשום בפוליסה ומי מבוטח.

בסופו של דבר אני והפקיד הגענו להסכם שמחר הוא ידבר עם החברת השכרה ואם תהיה בעיה נחליף את הרכב ונקח רכב אחר מאלדן או AVIS. כל זה תלוי בגיל וותק. אני בן 22 ומעל 5 שנים מחזיק ברשיון, מקווה שלא תהיה בעיה( כן מכיר את ה-24).

סה"כ יחס באמת טוב, AIG היא החברת ביטוח למי שהתעניין.

פורסם

סה"כ יחס באמת טוב, AIG היא החברת ביטוח למי שהתעניין.

ממה שהבנתי מצבם הכלכלי מחמיר, וממשלת ארה"ב לא מוכנה לתמוך בה ולהציל את החברה.

אם נגיד עשיתי ביטוח ב AIG, והחברה פשטה רגל, איפה אני עומד בתור לקוח?

כפסי מוחזר אליי?

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

הפוליסה שלך מכסה נהגים על רכב בעל מספר רישוי ספציפי. הפוליסה הזו אינה מכסה על מספר רישוי אחר (רכב חליפי).

אם בפוליסה המקורית שלכם, לא כתוב שהביטוח לרכב חלופי יהא זהה לביטוח ברכב שלכם, אזי הנושא פתוח לפרשנויות, התחמקויות והתחכמיות מטעם חברת הביטוח ומטעם חברת ההשכרה, מה שאומר שאל תתפלא אם יבקשו בחברת ההשכרה תוספת עבור ביטוח נוסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ממה שהבנתי מצבם הכלכלי מחמיר, וממשלת ארה"ב לא מוכנה לתמוך בה ולהציל את החברה.

אם נגיד עשיתי ביטוח ב AIG, והחברה פשטה רגל, איפה אני עומד בתור לקוח?

כפסי מוחזר אליי?

רק 50 אחוז מAIG הישראלית בבעלות של AIG האמריקאית.

לפי מה שאמרו היום לתקשורת המנכ"לית ובעלי המניות האחרים - אין סכנה קיומית לחברה בארץ.

http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000382630&fid=2173

במקרה הכי גרוע, ה50% מניות שבבעלות AIG-אמריקה יועברו לאחד מהאנשים שAIG-אמריקה חייבת להם כסף.

למרות שאתמול מדינת ניו-יורק נרתמה לסייע לAIG ונתנה לה הלוואה של ~20 מיליארד דולר (מתוך 40 מיליארד שהם צריכים, לטענתם).

ונראה כי ה"פד" האמריקאית ירתם גם לסייע לAIG לצלוח את המשבר הנוכחי -

http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000382748&fid=2973

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בטח ציפית שהמנכ"לית תצא לעיתונות ותגיד בפאניקה "הצילו, אנחנו טובעים, אני ממליצה בחום לכל המבוטחים שלנו לבוא למשרדי AIG ולדרוש את כספם בחזרה במזומן לפני שהכסף שהם שילמו ילך לעזאזל ביחד עם החברה הזאת" :wink:

תכלס, שום דבר לא יעזור ל AIG (לא 20 לא 40 וגם לא 60 מיליארד) אם תתרחש בריחה המונית של מחזיקי מניות.

הכל נע סביב חרושת שמועות וכתבות וככה גם נראית התנודה של המניה הזאת אתמול עם פתיחת מסחר וירידה של 65% בערכה ואז עם כל ידיעה (פד, מדינת ניו יורק, פיצוץ השיחות עם הפד, פתיחת השיחות מחדש, הורדת דירוג האשראי) המניה היתה ביו יו מטורף שנסגר על ירידה של 20%.

ידיעה אחת רעה והחברה נסגרת וכל מי שבקיא במשבר המשכנתאות בארה"ב ויודע עד כמה רוע ,רשע ותאוות בצע הובילו למצב הזה, הלוואי ותיסגר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזו סכנה קיומית יש לחברה בארץ?

במקרה הכי גרוע ה50% הללו ימכרו למישהו אחר..

בדיוק כמו החטיבה של להמן-בראדרס שנמכרה לברקלייס ב2 מיליארד דולר.

הרי החברה פושטת רגל כיוון שהיא חייבת כסף - מי שהיא חייבת לו כסף, יקבל את האחזקות שלה בחברות אחרות, כולל חברת הביטוח בארץ.

במקרה הכי גרוע, היא תשנה את השם שלה מAIG לשם של חברה אחרת. no big deal.

פורסם

אתה מנסה לשוות לקריסה של 50% מהחברה והוצאתה למכירה תוך החלפת שם (ועל הדרך אובדן אמון המבוטחים בחוסנה של החברה) לריקוד ואלס קטנטן ונחמד לאור ירח.

אז זה לא! זה וואחאד זעזוע שאם לא ינוהל כראוי יביא לזניחות מוחלטת של "החברה החדשה עם השם החדש NO BIG DEAL"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הפוליסה שלך מכסה נהגים על רכב בעל מספר רישוי ספציפי. הפוליסה הזו אינה מכסה על מספר רישוי אחר (רכב חליפי).

אם בפוליסה המקורית שלכם, לא כתוב שהביטוח לרכב חלופי יהא זהה לביטוח ברכב שלכם, אזי הנושא פתוח לפרשנויות, התחמקויות והתחכמיות מטעם חברת הביטוח ומטעם חברת ההשכרה, מה שאומר שאל תתפלא אם יבקשו בחברת ההשכרה תוספת עבור ביטוח נוסף.

.

מסכים איתך, צריך לקרוא בדקדוק מה כתוב בפוליסה.

העניין הוא שבחברה לא נשמעו בקיאים בעניין כמוך ופשוט נענו לכל מה שאמרתי. נחכה ונראה..

פורסם
אתה מנסה לשוות לקריסה של 50% מהחברה והוצאתה למכירה תוך החלפת שם (ועל הדרך אובדן אמון המבוטחים בחוסנה של החברה) לריקוד ואלס קטנטן ונחמד לאור ירח.

אז זה לא! זה וואחאד זעזוע שאם לא ינוהל כראוי יביא לזניחות מוחלטת של "החברה החדשה עם השם החדש NO BIG DEAL"

לא מדובר על קריסה של 50% מהחברה.

מדובר על קריסה של חברת אחזקות שבבעלותה 50% מהחברה.

החברה מנוהלת בצורה עצמאית ולא תלויה בפעילות של אף אחת מחברות האם שלה.

ריקוד ואלס קטנטן ונחמד לאור ירח. מה?!

אתה באמת חושב שקריסה מוחלטת והגשת בקשה לבית המשפט בגין "פשיטת רגל", של חברה שעד לא מזמן הייתה שווה עשרות של מיליארדים, היא ריקוד ואלס קטנטן ?

חברת אם פושטת רגל, החברה בת היא חברה מצליחה עם תזרים מזומנים קבוע ויציב, חברה אחרת קונה/מקבלת את הבעלות על אחזקותיה של חברת האם (מה שבד"כ קורה, זה שהחברה שמחזיקה ביתר המניות פשוט קונה את חלקה של החברה פושטת הרגל).

קרה מספר פעמים בהיסטוריה. רובם עברו בהצלחה.

• תוכן חדש...