Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי קומפוננט כפול של JBL מדגם: GTO 6506Ce (הרכיבים הם 4 מידבאסים ו4 טוויטרים).

אז קודם כל אני צריך עזרה עם המגבר. יש לי מגבר של בוס 2 ערוצים שמוציא 200 וואט לצד.

האם אפשר לחבר אותו איכשהו? (אם אני לא טועה זה 70W RMS, 210W Peak)

במידה שאי אפשר אני זקוק להמלצה על מגבר טוב שמתאים לסט הזה (תקציב 800 שקל פלוס מינוס).

בעיה נוספת היא שאין לי מקום לרמקולים בדלתות, ואין מקום לטוויטרים בדשבורד ככה שאני צריך בניית פודים.

השאלה כמה תעלה לי בערך הבניה הזאת? ואיפה אני יכול לעשות את זה בירושלים?

דבר נוסף ואחרון הוא, האם זה משמעותי מבחינת הסאונד אם אני ירכיב את האחוריים על המגש מאחורה או בדלתות?

מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כאן, אני ממש לא יודע מה לעשות.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

פודיומים לסט מקדימה למידבאסים ולטויטרים יעלו הרבה יותר מהתקציב שלך למגבר .

איזה רכב זה?

בעיקרון עדיף שהקומפוננט יעבוד בדלת (עפילו מאחורה) מאשר על המגש.

יש/יהיה לך סאב בבגאז'?

המגבר שלך לא כל כך מתאים כי הוא 2 ערוצים , ואתה צריך 4 .

בסביבות ה800 ש"ח למגבר הייתי ממליץ ללכת על יד שניה כי במחיר הזה - חדש תקנה רק דרעק .

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה, אין לך מושג כמה זה עוזר לי.

הרכב הוא פיאט פונטו ואין בדלתות מקום לרמקולים בכלל \=

אם אתה אומר שהפודיומים יעלו הרבה, מה אני יכול לעשות?

וסאב זה הדבר הבא ככה שיהיה סאב בעתיד.

ובקשר למגבר, על איזה מגבר אתה ממליץ לחפש יד שניה בתקציב הזה??

בחור אחד שאני מכיר אמר שהוא יכול להביא לי JBL חדש ב800 שקל, כדאי?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לפותח השירשור

אני גם מירושלים ואחרי כול כך הרבה שחיפשתי דברים ועשיתי התקנות וגילתי בסוף שבירושלים אין מקום אחד

אמין וטוב כול מה שאני צריך אני יוצא מירושלים

ובטח שלא תימצא מישהו שיעשה לך בניית פודים

אז עצה אחת קטנה כול מה שאתה צריך בקשר למערכת לרכב על תעשה כלום בירושלים

תיסע לאזור תל אביב הנסיעה קצת ארוכה אבל מישתלמת

יש פה הרבה אנשים שימליצו לך על מקומות טובים להתקנה

יחיאל

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

שמע הבעיה העיקרית היא המחיר של הבניות.

עם העניין של לנסוע לתל אביב אני חושב שאפשר איכשהו להסתדר (אני נהג חדש ולא רוצה לצאת מהעיר בשלב הזה)

פורסם

כמו שהבחור מעליך אמר, אין מקום בירושלים שעושה התקנה מעל רמה סבירה.

אז המלצתי היא לא להתקין/לקנות רכיבים בירושלים, כי ידחפו לך רכיבים זולים במחירים לא כל כך,

ויעשו התקנה על הפנים (הכל מניסיון עם כמה מקומות בירושלים)....

בקשר לבניית פודים, זה לא עניין זול, אבל אף אחד (שמתעסק עם בניות) לא יוכל לנקוב מחיר עד שהוא יראה את האוטו ואת הטוויטרים.

בקשר למגבר, אני תומך בהצעה של gti1980 לגבי קניית מגבר יד שניה, כי אין מגבר חדש ב-800 שקל שיתן תמורה טובה למחירו.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, ראיתי כאן כמה אנשים שעשו לבדם עבודה חמודה בפונטו בסגנון הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155834

בנייה כזאת תעלה הרבה פחות מפודיומים מפיברגלאס,

אולי תחליט לבצע לבד , ועל הדרך תלמד לעשות דברים, זה באמת לא כל כך מסובך.

לגבי הגברה, ב800 ש"ח , חדש - לא תמצא שום דבר טוב יותר מה JBL GTO75.4.

עצה קטנה: אל תהיה מהיר בהחלטות שלך, אני יודע שיש לך רביעיית קומפוננטים בקרטון בבית שאתה כבר מת לשמוע אותם ברכב, אבל תעשה בחוכמה, תקרא כאן בפורום, תשכיל.

פורסם

רד בול עזוב את זה, זה ממש שטויות לנסוע. כמו שאמרתי הבעיה היא המחיר.

gti1980 אתה צודק, לא כדאי להיות פזיז. בגלל זה אני מתייעץ איתכם ומנסה לשמוע כל מיני רעיונות.

ראיתי את הפוסט ששמת ויש לי דלת בדיוק כזו, והרעיון נכנס לרשימה שלי.יכול להיות שזה פתר לי גם את בעיית הטוויטרים (יש מקום בדשבורד של הטוויטרים המקוריים, עוד מעט אני אצלם ואעלה תמונות של הכל)

חשבתי היום לבדוק אם לפונטו ממודל יותר גבוה יש חורים בדלתות, ואם זה יתאים לי לרכב. יש למישהו מושג? (שלי מודל 95)

אם כן אני אקנה מפירוקיה ופתרתי את הבעיה.

בקשר למגבר, יש המלצות מה לחפש יד שניה?

פורסם

קודם כל, לפני שאתה מתעסק עם בניות, תפנה ל-Alpine או בשמו יוסי,

אני עשיתי אצלו פרוייקט קטן (גדול), שעוד מעט יפתח לגביו שרשור (כשנסיים), וגם עוד כמה אנשים מהפורום.

הוא "ה"כתובת לבניות מכל הסוגים, ובנוסף תוכל להתייעץ איתו גם לגבי מגבר.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

כן אני אשלח לו הודעה פרטית, תודה..

עריכה - שלחתי.

פורסם

הדגם הראשון שהפונטו קיבלה רמקולים בדלתות זה הפונטו ספייס אם אני זוכר נכון. ככה שפירוקייה לא תתאים לך לצערי.

• תוכן חדש...