Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הקורולה שלי הייתי מטופלת עד הטיפול האחרון רק במוסך מורשה טויוטה , וגם הבעלים הקודמים טיפלו רק במורשה .

אני רוצה להוציא את כול הטיפולים שהאוטו עבר שם כדי לדעת מה אני צריך לעשות , אבל הם טוענים שאסור להם להגיד לי מכוון שבעל הרכב לפני שילם עבור הטיפולים.

מה אני כול לעשות ?

יש להם זכות בכלל לעשות דבר כזה?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

יש להם זכות,

פשוט מאוד תבקש אישור בכתב מהאיש ממנו קנית את הרכב שאתה יכול לקבל את הקבלות אותן הוא שילם וזהו.

ככה עשיתי בעבר.

אם זאת לא הפרודצורה עלפיה עובד המוסך, תשאל אותם מה יספק אותם עבור זה.

Polo 2012

פורסם

בעל הרכב הקודם לא יכול לתת לי אישור מיכוון שמצבו הבריאותי לא תקין .

אבל הם אומרים שזה לא משנה שלהם כי מיבחינת זה חסוי.

הבנתי שיש איזה חוק על הדברים האלה שצריך לתת שקיפות מלא לגבי הרכב מצד המוסך, זה נכון?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

המוסכים האלה עם הכסת"חים שלהם, תנסה מוסך אחר מורשה.

כל מוסך ורמת הקפדנות שלו, תבקש פשוט להוציא ספר טיפולים בלי לספר להם על העברת הבעלות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בעיקרון הם לא נותנים פרטים על האוטו ומוסכים מורשים נורא מקפידים על זה

מה שאני כן יכול להמליץ לך לנסות זה להגיד להם שאתה רוצה לטפל אצלהם במוסך

ואתה רוצה לראות פחות או יותר מה כבר עשו לאוטו בשביל לדעת בעתיד מה כן צריך לעשות

תנמק את הסיבה שלך

שאתה מעונין לעשות ישור קו לאוטו ולבדוק כל פרט ופרט מחיזוק ברגים כללי ועד החלפת נוזלים כללי

פורסם

רק לידיעה , יש חובה להציג את ההיסטוריה של הרכב לבעל הרכב הרשום.

יצאה תקנה חדשה .

יש בידי את הצעת החוק מיום 29/07/2008.

• תוכן חדש...