Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבנתי שאפשר לבצע דבר שנקרא כפל רשיון (בדרך כלל סוחרי רכב משתמשים בזה) בעלות של בסביבות 30 ש"ח.

לפי מה שהבנתי מנפיקים פשוט רשיון חדש במשרד הרישוי איתו הולכים לבנק הדואר משלמים ושמים לך חותמת שהרשיון החדש שולם.

השאלה שלי מה בדבר מכון הבדיקה? הרי מלבד החותמת של התשלום בבנק הדואר יש צורך גם בחתימה של מכון הבדיקה שהעביר את הרכב את הטסט. (האם אפשר להסתמך על המדבקה רק? ברכבים חדשים יותר אני יודע שצריך לעבור בדיקת זיהום אויר בנפרד בטסט, האם אפשר להסתמך על האישור הזה שהוא חתום ומוצמד לרשיון החדש?)

אשמח לקבל הסבר בנושא.

פורסם
שלום,

הבנתי שאפשר לבצע דבר שנקרא כפל רשיון (בדרך כלל סוחרי רכב משתמשים בזה) בעלות של בסביבות 30 ש"ח.

לפי מה שהבנתי מנפיקים פשוט רשיון חדש במשרד הרישוי איתו הולכים לבנק הדואר משלמים ושמים לך חותמת שהרשיון החדש שולם.

השאלה שלי מה בדבר מכון הבדיקה? הרי מלבד החותמת של התשלום בבנק הדואר יש צורך גם בחתימה של מכון הבדיקה שהעביר את הרכב את הטסט. (האם אפשר להסתמך על המדבקה רק? ברכבים חדשים יותר אני יודע שצריך לעבור בדיקת זיהום אויר בנפרד בטסט, האם אפשר להסתמך על האישור הזה שהוא חתום ומוצמד לרשיון החדש?)

אשמח לקבל הסבר בנושא.

בכפל רישיון רשום לך שהרכב עבר טסט ואין צורך לעבור עוד הפעם טסט.

הכפל רישיון לא נועד לסוחרים, הכפל נועד לאנשים שאיבדו את הרישיון.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני רכשתי רכב שברשיון הרכב מופיע למטה: הפקדת סוחר רשיון לטסט היו בעלים קודמים.

לרכב אמור להיות טסט לשנה (יולי 09).

במקום של התשלום של הרשיון רשום בסביבות שלושים ומשהו ש"ח (לא זוכר בדיוק) ויש חותמת שהסכום אכן שולם בבנק הדואר, במקבל מצורף אישור על תקינות זיהום אויר חתום על ידי מכון בדיקה ומדבקה שמקבלים בסוף הטסט להדביק על שמשת הרכב אבל ברשיון עצמו אין חותמת של מכון הבדיקה.

מה זה אומר? זה תקין?

מבקש עזרה בבקשה.

פורסם

מה שקיבלת זה לא כפל רישיון, זה הפקדת סוחר. בצורה כזאת סוחר רכב "רישמי" יכול להעביר בעלות על רכב מסוים מבלי להעלות את מספר הבעלים הקודמים.

תרים טלפון למודיעין הטלפוני של משרד הרישוי, תזמין כפל רישיון על שמך ובא לציון גואל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה שקיבלת זה לא כפל רישיון, זה הפקדת סוחר. בצורה כזאת סוחר רכב "רישמי" יכול להעביר בעלות על רכב מסוים מבלי להעלות את מספר הבעלים הקודמים.

תרים טלפון למודיעין הטלפוני של משרד הרישוי, תזמין כפל רישיון על שמך ובא לציון גואל.

בגדול אבל אני יכול להמשיך לנסוע עם הרשיון רכב הזה +אישור הכברת הבעלות שבצעתי בבנק הדואר לפי מה שאני יודע.

השאלה שלי זה איך אני יכול להיות בטוח שהרכב אכן עבר את הטסט במכון הבדיקה או שרק שולם על ההפקדת סוחר?

פורסם

ברשיון מעבר לתאריך התשלום המקורי יש שורה שכתוב בה "תאריך מבחן" ובו מופיע התאריך בו הרכב עבר טסט.

מעבר לכך לסוחר צריך להיות גם הרשיון המקורי עם החותמת המקורית של המכון - בקש ממנו לראות את הרישיון עם החותמת.

כי בהחלט יכול היות שהרכב עבר טסט אך העובדה הזאת עדיין לא עודכה במחשב משרד הרישוי ע"י מכון הטסטים.

(אני גם הייתי ניגש למשרד הרישוי עם הסוחר כדי לבדוק את הבעלויות הקודמות של הרכב)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...