Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפעמים, לא תמיד.

אתה צודק. הגדלת צמיג יותר מידי גורמת לבעיה ב-ESP (אבל אין צורך לדאוג כי לרוב המוכניות החדשות בישראל אין ESP ובינהן נמצאת מאזדה 3). הכוונה שלי היתה במידה ואתה מגדיל אותו המידה אחת מקסימום 2 (לדוגמא יש לך צמיג 15' ואתה מגדיל אותו ל-17').

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדון מזדה 3 שנינו ירושלמים, אתה מוזמן לבוא לראות את האוטו ואותי לפני שאתה זורק עליי 1001 משפטים של עבריין.

תאמין לי שתראה את האוטו ואז אתה תשנה את כל הדיבור שלך. האוטו הזה לא נראה כאילו שיפרו אותו ב10 שקל עם חצאיות וספויילרים הוא מושקע בהרבה מחשבה ואני יכול להגיד לך שהרבה אנשים אומרים לי שזה נראה רכב מחו"ל ולא מתאים לארץ.

(בלי עין הרע)

תהיה בטוח שדבר ראשון אצלי זה בטיחות וכל הדברים שרשמת על מספר לא בטיחותי שעון לא בטיחותי וכל "השיפורים" הלא חוקיים , בינינו, גם אתה לא אוכל את זה וגם אני לא. המספר לא מסכן את המשפחה שלך ולא את הילדים שלך עם כל הכבוד להם.

בוא לא נשחק את הראש הקטן יותר מדי.

פורסם
לצורך העניין אתה מודאג מעניין הצופר ויכול להיות שבצדק, מה בדיוק "מסכן אותך ואת משפחתך" (טיעון שהעלית באחת התגובות)

במיקום לוחית הרישוי?

זאת שאלה קלה מדי, הייתי מצפה לאיזו שאלה מכשילה, לפחות. זה מה שאתם מנסים לעשות: להכשל אותי, ע''י העלבות וצחוקים על כל רכבי ליסינג/אוט'/ללא שיפורים (למרות שאין ולא היה לי רכב ליסינג בחיי).

בהתייחס לשאלתך לגבי לוחית... הרי יש תקן בארץ על פיו יצרן אמור למכור מכוניות בתנאים מסוימים. אחד מהתנאים זה לגבי לוחית רישוי. אני משאר לעצמי שהיא צריכה להיות מוארת מאחור, היא אמורה להראות ממרחק מסוים תחת זוויות שונות (לכן למשאיות יש לפעמים יותר מ-1), היא אמורה להיות בגודל התואם את התקן והיא צריכה להחזיר אור (3M וכד').

לא יעלה על הדעת שכל אחד שפתאום זה לא נראה לו יתחיל לשחק עם זה: לשנות גודל, לשנות צבע (למה לא אדומה, למשל? אני אוהב אדום), לגזור אותה מנייר, לשים אותה לא על הפגוש אלא מתחת לשמשה, וכן - לשנות מיקום.

סליחה, יש לי בעיה אם זה. אני לא מוכן שכל אחד יבוא ויתאים את הלוחית על פי צרכיו האישיים (למה לא להוריד לגמרי, למשל?).

כאשר אני ניגש לטסט שנתי ומכשילים אותי על לוחית דהויה או עקומה ואני רואה שהיא באמת כזאת, אני משלם את ה-50 שקלים עבור לוחית חדשה כמו גדול. למה בחברה שלנו יש מקום מוצדק ל"משפרים" למינהם שהחוק לא יתפוס לגביהם?

ואני אישית לא ניגש לטסט שנתי עם לוחית עקומה או דהוייה, כאשר אני רואה שהיא כזאת אני ניגש למכון ומבצע החלפה ללא קשר לטסט. בדיוק כמו כל דבר אחר ברכב, אם מדובר על נורה שרופה או כל דבר אחר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אתה צודק. הגדלת צמיג יותר מידי גורמת לבעיה ב-ESP (אבל אין צורך לדאוג כי לרוב המוכניות החדשות בישראל אין ESP ובינהן נמצאת מאזדה 3). הכוונה שלי היתה במידה ואתה מגדיל אותו המידה אחת מקסימום 2 (לדוגמא יש לך צמיג 15' ואתה מגדיל אותו ל-17').

כאשר אתה מדבר על הגדלת צמיג אינני יודע למה אתה מתכוון. באמת שלא. זה דיבור רחוב, לא דיבור מקצועי. תסביר את עצמך למה אתה מתכוון. האם זה הגדלת קוטר פנימי, האם זה הגדלת רוחב הסולייה או האם זה הנמכת הפרופיל?

על פי מה שאמרת אם אני ארכיב בלאנסר איוו צמיגים של טרקטור זה יהיה רק לטובה. הבנתי אותך נכון?

פורסם
אתה מופת ודוגמא לכולנו! לוחית זיהוי היא לא סיבה להורדה מהכביש מקסימום קנס.

אבל זה מה ששאלת... עניתי לך. אתה מוזר :?

תשאל על צופר, אני אסביר לך למה הוא חשוב (ולא לצפור לחברה שתרד לרחוב).

תשאל על הדברים האחרים, אם אתה לא מבין בעצמך.

פורסם

כוונתי היתה להגדיל את כל הגלגל+הצמיג. דבר זה נותן יתרון (לפעמים) בכך שהוא מאפשר מקום לבלמים גדולים וחזקים יותר.

פורסם

אני נוסע על אותו הכביש איתך כאשר ברכבי יושבת משפחתי ומבחינתי המשטרה מגנה עליי ממך. אין לי הגנה אחרת, רק המשטרה.

נראה מה תגיד כאשר אותה המשטרה שאמורה להגן עליך תתן לך דוח או הורדה מכביש על איזה עץ ריח שתלוי במקום שלא אושר בחוק, רק בגלל שלאותו שוטר היה יום רע או בגלל בורות של השוטרים במדינה הזו.

נ.ב. ההגנה הכי טובה שלך זו מיומנות הנהיגה שלך בלבד, ולא המשטרה!

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

כנראה שהבנת הנקרא היא נקודה חלשה אצלך, שאלתי איך זה מסכן אותך או את משפחתך.

התשובה שלך לא בכיוון .

אתה מנסה לזלזל? תהיה בטוח שאני לא צריך הסברים ממך.

תפסיק להיות מתחסד ולך תתנדב במתנ"ע תנסה לשנות ולא להתבכיין על אנשים שגרים ב"שכונות".

Peugeot 208GTI

פורסם
נראה מה תגיד כאשר אותה המשטרה שאמורה להגן עליך תתן לך דוח או הורדה מכביש על איזה עץ ריח שתלוי במקום שלא אושר בחוק, רק בגלל שלאותו שוטר היה יום רע או בגלל בורות של השוטרים במדינה הזו.

נ.ב. ההגנה הכי טובה שלך זו מיומנות הנהיגה שלך בלבד, ולא המשטרה!

כן, זה קורה, והרבה יותר מדי! אני יודע שכאשר אני רואה שוטר עדיף לעשות פרסה או לפנות לרחוב צדדי.

עדיין זה לא מצדיק את פותח השרשור הזה.

הוא פשוט לא מבין למה חוק הוא חוק ואין לו אפשרות לשנות אותו. ואם הוא בוחר להתעלם ממנו הוא צריך ארנק גדול יותר ויותר זמן להתרוצצויות להחזיר את הרכב לכביש.

כוונתי היתה להגדיל את כל הגלגל+הצמיג.

אה, לא רק את החלק העליון של הגלגל... את כולו?

עדיין מתקשה להבין למה אתה מתכוון במונח "הגדלת גלגל+הצמיג". גם התעלמת ממה ששאלתי אותך לגבי קוטר רוחב או הנמכת פרופיל.

פורסם
שאלתי איך זה מסכן אותך או את משפחתך.

זה מונע מעוברי אורח או משוטרים לרשום או לצלם את הלוחית במקרה ו"מישהו" עושה תאונה/פוגע בהולך רגל ומנסה להתעלם או לברוח.

זה גם מונע צילום הלוחית ע''י מצלמה כאשר הרכב דוהר בלילה ב-180 קמ''ש.

עוד דוגמאות?

פורסם

עדיין מתקשה להבין למה אתה מתכוון במונח "הגדלת גלגל+הצמיג". גם התעלמת ממה ששאלתי אותך לגבי קוטר רוחב או הנמכת פרופיל

הגדלת הג'אנט ל-17 משפרת את האחיזה בכביש בהרבה רמות מעל ג'אנט ה-14 שבא ככה מהחברה.

או שאולי גם על זה אתה רוצה להתווכח ויש לך תאוריה משלך?

פורסם

אחת הלוחיות לא הייתה מותקנת במקום שזה אומר הנמכת הלוחית האחורית או הזזת הקידמית לצד.

זה לא מונע לא צילום ובטח שלא ימנע ממישהו לרשום את מספר.

Peugeot 208GTI

פורסם

לכל מי שיש ספק בקשר לאגזוז כזה או אחר, שיקרא את תקנה מספר 318 ב' ויראה איזה אגזוז חוקי להרכיב.

יש אגזוזים של סופר ספרינט שאכן עומדים בתקנה הזאת ולכן גם אין באמת צורך באישור אלא מספיק להצטייד בנייר שמקבלים עם האגזוז ושם נמצאים כל הפרטים שלו. הבעיה היא שבמדינה שלנו שוטרים לא מיחסים לזה חשיבות ולכן כשמורידים על אגזוז (בהנחה והוא כן עומד בתקנה) יש צורך בערעור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ולגבי המושג "רכב שמור".... מה זה אומר לכם? מבחינתי הרכב שלי יותר שמור מהרכב של אדון מושיקו ורבים ממכם ללא כל מיני צעצועים של אוטו דיפו.

מבחינתי אתה יכול ללכת לעבוד בתור בוחן רכב, כי רמת ההבנה שלך בשיפורים וההתנגדות שלך לעניין זהה לשל בוחני תנועה.

דע לך שאני וחבריי "הפושעים" נפגשנו בשבת האחרונה בתחנת דלק אקראית על מנת לשבת לצחוק ולדבר,אחרי הרבה זמן שלא התראינו. קיבלנו קבלת פנים של בוחן, מיד ביקש את הרישיונת רכב של כולם והתחיל לחפש, לי הוא אמר שהשעונים(שבאים מקוריים עם הרכב)לא חוקיים ואני באתי לעשות מירוצים לא חוקיים,על סמך מה? על זה שיש לי רכב ספורט? זה רק מראה עד כמה בוחנים (שאותם אתה כל כך מצדיק ומחשיב בתור אלוהים)מטומטמים.

מיד אחרי זה הוא התלבש על חבר שלי עם סובארו STI מקורית לחלוטין, וטען שהספווילר לא חוקי,כונס לא חוקי, ג'אנטים בצבע זהב לא חוקיים ועוד ועוד , אז בוא תגיד לי אתה מר בורזום, האם הבוחנים עושים את עבודתם כראוי?

מיותר לציין שבסוף נסענו כשלא היה להם שום דבר להגיד לנו חוץ מ"ניפגש בפעם הבאה" וכמובן השפילו ראש ונסעו משם.

רוב אותם פורעי חוק ומשפרים שכל כך מסכנים אותך ואת משפחתך יותר שומרים על הרכב שלהם משלך, כי כשאתה נוסע לטיפול השנתי שלך ,אותם משפרים פורעי חוק כבר החליפו 4 פעמים שמן,על מנת להאריך את חיי המנוע.

אותם משפרים מגדילים מידות בגלגל ובצמיג על מנת לקבל יותר אחיזה, יותר בטחון בכביש,שעונים שנותנים להם אינדיקציה לגבי חום השמן,חום סעפת,אגזוז,לחצים במכלולי המנוע למינהם,מה שנותן להם לדעת תמיד באיזה מצב הרכב שלהם נמצא מה שאתה ידידי במאזדה שלך לא יכול לדעת!!! אלא כאשר נדלקת לך מנורה אזהרה באוטו ואז כבר כנראה מאוחר מדי. אבל , אולי אני גם אוריד את כל השעונים האלה,הרי אני מסכן אותך ואת משפחתך ואני לא רוצה שזה יקרה.

ובקשר למשפט ההזוי שלך, הדבר היחיד שמגן עליך בכביש זאת המשטרה? זה כל כך עצוב שפשוט אי אפשר להגיב על זה.

דבר אחרון שיש לי להגיד זה שאני מעריץ אנשים כמו מושיקו,שכן משפיעים בתהנהגות הרכב ואחיזה,זה שהוא השקיע בלוחית או שינויים חיצוניים למינהם זה הטעם שלו והדבר היחיד שמותר לך לעשות זה לשתוק כי יופי הוא עניין של טעם(משהו שקשה להגיד על מאזדה 3)

לסיום: אני בטוח שאם אתה תיקלע למצב חירום בכביש עם המאזדה המאובטחת שלך ,סופך יהיה מר משל אדון מושיקו שאני די בטוח שרכבו יחזור לשליטה מהר, ובטוח משלך.

• תוכן חדש...