Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה אז בתקציב הזה נכנסות גם המרצדס ויטו,

פולסוואגן קראבל (טרנספורטר מפואר), אם כבר אז כבר...

TDI my ass . . .:evil:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פג'ו 306 SW אוטו נוח בטירוף.

ספה עם גלגלים. מה גם שהדגם של 2008 עבר מתיחת פנים ונראה מעולה.

הייתי בודק

אם היה לי 350000 ש"ח, בטח שלא הייתי הולך על רכב כזה, שנראה כמו סטיישן מגודל ומבפנים דיי עני.

תסכים איתי ? רכב טוב, אבל בסכום כזה, הייתי מעדיף להתפנק ולא לחסוך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
שוב - אם Sמקס לא מספיק מפואר, למה נראה לכם שכל המכוניות הללו תתאמנה? (במיוחד הקליבר, שנראית כמו אוטו משנות ה-90 מבפנים).

זאת הבעיה :

שום רכב נורמאלי לא מתאים לו :

ג'יפ יוקרתי וגדול (ע"ע סובארו טריבקה \ פולקסוואגן טוארג)

מיניוואן ענק ויוקרתי (ע"ע SMAX\GALAXY)

מיניוואן קטן והמוני ("5", פולקסוואגן טוראן וחבריהם)

ג'יפון (סובארו פורסטר, טויוטה ראב 4, טיגואן)

סאלון יוקרתי מאוד ("סדרה 5", אאודי A6 וכו')

ואן יקר (ויטו, טראנספורטר היוקרתי)

בקיצור, שום רכב על אדמת הקודש לא מתאים לו.

הפתרון הכי טוב - או שיתפשר ויקח ג'יפ (טריבקה, טוארג), או מיניוואן כמו SMAX\GALAXY היוקרתיים מאוד, או שיעשה ייבוא אישי בגלל שיש לו דרישות של מפונק, ולא מוכן לקבל את האיכות ויופי שבSMAX וגלאקסי, למרות היותם המתאימים ביותר למשימה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

alon - אם לא היו דרישות מוזרות, ולדעתנו קצת הזויות, לא הייתי פותח את השרשור :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זאת הבעיה :

שום רכב נורמאלי לא מתאים לו :

לדעתי אפשר לנסח את זה "קצת" אחרת: עקב תקציב שמאפשר רכבים מצויינים, הבחור שעובד בחברה ש DISCOVER עובד מנסה לחפש רכב שתפור לכף היד שלו - או במילים אחרות: הוא לא מוכן להתפשר, הוא רוצה את זה ככה וככה כי ככה הוא החליט: שיהיה מפואר אבל לא מידי, שיהיה גדול אבל לא מידי, שנפח המנוע לא יעלה על 3000 סמ"ק (למה לא ?), לא ג'יפ או ג'יפון (כי יש כבר לכולם ובטח הוא לא רוצה משהו שכבר יש לאחרים) וכולי וכולי.

נראה לי שרק בישראל יש דברים כאלה (אני כבר לא יודע אם זה :lol: או :?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לדעתי אפשר לנסח את זה "קצת" אחרת: עקב תקציב שמאפשר רכבים מצויינים, הבחור שעובד בחברה ש DISCOVER עובד מנסה לחפש רכב שתפור לכף היד שלו - או במילים אחרות: הוא לא מוכן להתפשר, הוא רוצה את זה ככה וככה כי ככה הוא החליט: שיהיה מפואר אבל לא מידי, שיהיה גדול אבל לא מידי, שנפח המנוע לא יעלה על 3000 סמ"ק (למה לא ?), לא ג'יפ או ג'יפון (כי יש כבר לכולם ובטח הוא לא רוצה משהו שכבר יש לאחרים) וכולי וכולי.

נראה לי שרק בישראל יש דברים כאלה (אני כבר לא יודע אם זה :lol: או :?)

איציק

סובארו טריבקה אין לכולם :? והוא אמר שהוא רוצה משהו מפואר אף יותר מSMAX, וSMAX הוא שיא הפאר בקט' שלו.

דיסקובר, צר לי, אבל ההצעות שהועלו פה הן היחידות שאפשר.

תמיד יש את האפשרות של הרכב הקיים... :-P

פורסם

זה מה שקורה עכשיו.

רכבים שלא בליסינג נהוג להחליף כל שנתיים-שלוש, בהתאם לקילומטראז' ולאמינות הרכב.

הוא כבר עבר את ה3 שנים לפני חודשיים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...