Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני משווה הצעות לבטוח צד ג הפרשי המחיר עד 250 ש"ח לבטוח כולל גרירה.

מישהו שמע על גרר בשם שלמה פיקס' או על גרר בשם אוטומוטר

תודה

איזה גרר מומלץ בביטוח צד ג' ?

פורסם

אולי שלמה סיקס? שלמה הם חברת השכרה וליסינג גדולה יחסית, ויכול מאוד להיות שהם הרחיבו את פעילותם גם לתחום הגרירה והחילוץ.

לגבי חברה מומלצת - ההמלצה שלי היא על חברת זברה. שירות מהיר, יעיל ובעיקר בלי שאלות ובדיקות מיותרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היה לי ביטוח גרירה בשירביט, הם עובדים עם אוטומוטור. יצא לי להשתמש כמה פעמים בשרות והם היו בסדר בגדול.

רק עצה אחת יש לי - אם אתה צריך שישלחו גרר, כדאי שתתקשר עם בעיה שאי אפשר לפתור במקום. אם רק תגיד להם שהרכב לא מניע, אחרי שעתיים יבוא לך איזה ליצן עם טנדר וינסה למכור לך מצבר של שנפ ב-900 ומשהו שקל (נכון ללפני שנה, עכשיו זה בטח יותר) למרות שיש ברכב בעיה מכאנית בכלל.

כשנקרע לי הכבל קלאץ' הם ישר שלחו גרר.

אין לי נסיון עם חברות אחרות אבל אני מאמין שרובן פועלות ככה. עדיף להם לשלוח שירותי דרך במקום גרר.

כרגע יש לי ביטוח גרירה אצל "סטארט", בינתיים לא הייתי צריך אותם (מקווה שימשיך ככה).

פורסם
אולי שלמה סיקס? שלמה הם חברת השכרה וליסינג גדולה יחסית

יחסית? :lol:

שלמה סיקס -או בשמם המסחרי יותר- ניו קופל, הם חברת הליסינג וההשכרה הכי גדולה בארץ :wink:

(אכן יש להם שירותי גרירה, אבל למיטב ידיעתי רק לרכבי הליסינג/השכרה של החברה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלמה סיקס נותנים שירותי גרירה וביטוח שמשות.

אני מבוטח אצלם כבר כמה שנים.

אני לא יודע מה טיב השרות כי עד היום (טפו טפו טפו) לא היזדקקתי לשירותי דרך.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם
יחסית? :lol:

שלמה סיקס -או בשמם המסחרי יותר- ניו קופל, הם חברת הליסינג וההשכרה הכי גדולה בארץ :wink:

(אכן יש להם שירותי גרירה, אבל למיטב ידיעתי רק לרכבי הליסינג/השכרה של החברה)

הכל יחסי בחיים :wink:

שלמה סיקס התאחדו עם ניו-קופל ויצרו את ניו-קופל-סיקס. בהחלט אחת החברות הגדולות בשוק היום (אתה אומר שהגדולה ביותר אני אצטרך להאמין לך, לא ספרתי רכבים).

עכשיו שהתעלומה נפתרה, אפשר לערוך את הכותרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...