Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת רכב למשפחה אצלנו,

* התקציב גמיש אפשר קצת יותר (אם שווה התוספת) או פחות.

* רוב הזמן נוסע נהג לבד באוטו או נהג+1 אבל גם רוצה שתהיה מרווחת עדיין אם יהיה 5 אנשים באוטו (אני ואחי כ"א גובה 1.85)

* יש לנו היום גולף שקנינו לפני שנה 2003, 1600 סמ"ק אנחנו מחליפים אוטו בגלל תצרוכת הדלק למרות שהוא אוטו מהמם (סטטוס, ביצועים ביחס ל1600, מערכת הESP..) וגם בגלל המרווח.

* היה לנו לפני זה מגאן 96 (5 ד' 1600) שקנינו מהסוכנות, הייתה יותר מרווחת מהגולף, והרבה יותר נוחה ויותר חסכנוית. וזהו. נקודה.

* לא רוצים אוטו גדול, חבל אנחנו גרים בעיר מפוקפקת 24\7, עם רחובות צרים, ללא מקומות חניה מרווחים..

* חשובה האמינות של האוטו (לאף אחד אין זמן לקחת את האוטו למוסך)

* הבטיחות גם חשובה (למרות שרוב הנסיעות הם עירוניות)

* רוב הנסיעות עירוניות (רובם גם כוללות עליות וירידות!), פעם או פעמיים לשבוע האוטו יסע בינעורית למרחק 70 ק"מ

* חשוב לי גם המראה של הואטו, עדיפות למראה ספורטיבי (5 דלתות, הצ'באק)

או האם בכלל שווה לקחת הלוואה ולקנות מהסוכנות - פאביה החדשה, פונטו החדשה, מזדה 3 הצ'באק..?

פורסם

כמו שציינת לגבי הסוזוקי סוויפט , הגארנדה פונטו והסקודה פאביה הייתי מוסיף קצת ומנסה ליקנות אחת מאלה אבל לא מהחברה אלא מחפש כזאת שהיא יד ראשונה ,מה שכן אף אחד מהרכבים הללו לא ישתווה לגולף מבחינת נוחות אבל מיצד שני האחזקה של הרכבים הללו תיהיה זולה משמעותית אני ביקומך הולך לסכנויות רכב מבצע נסיעת מיבחן בוחר לי את הרכב המומלץ ואז מחפש כזה יד שנייה בהיזדמנות.

:fadein:
פורסם

לדעתי,הרכב שמתאים לדרישותך הוא הונדה ג'אז (אחרי שכתבת שמחליפים את הגולף בגלל צריכת דלק).

הוא הרבה יותר חיסכוני מגולף ויותר חיסכוני ממגאן.

ג'אז היחיד בין רכבים סופרמיני שבו 3 אנשים מאחור לא מרגישים כמו הסרדינים אלא כמו ברכב משפחתי.

גם הבגאז' נוח ודי גדול (יחסית לסופרמיני, בערך כמו בגולף).

בקיצור, כמו בפרסומת: קטנה מבחוץ אבל גדולה בפנים.

רכב אמין, גיר רציף יעיל, הרכב מרגיש זריז.

יש לנו במשפחה הונדה ג'אז - מאוד נהנים ממנה (הרבה פעמים הנסיעה היא של 5 נפשות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לשלושת הרכבים שקינג הזכיר הרלוונטיות היא למודל 08 ורק ל08 בגלל הדגמים החדשים עד לפני שנה בחיים לא הייתי לוקח אחד מהרכבים האלה בחשבון (אולי רק הפאביה), השאלה אם אני אמצא יד ראשונה 08?

לגבי הג'אז, אני לא מכיר הרבה אנשים שישלהם את האוטו הזה, אז אני לא יודע איך השוק שלו (מה שכן שכחתי להזכירשאני מעוניין באוטו שיש עליו דרישות ושלא יקשה עליי בעת מכירה), הוא גם לא האוטו הכי יפה, שאלה איך רמת הגימור באוטו? האיבזור שלו?

רציתי לשמוע גם דעות על מזדה 2, C3 (האם היא נוחה כמו שצרפתיה אמורה להיות?) ועל רכבים שהם לא בהכרח סופר-מיני כמו המאזדה 3 הצ'בק והB3 החדשה (איך הצריכת דלק שלה בפועל) ?

אני ממש מבולבל ואין לי בכלל כיוון...

פורסם

לגבי הצרפתיות אז זה כבר לא מה שהיה פעם, הC3 לא ממש נוחה וגם לא הC4 וגם לא ה307 (למרות הכיסאות הנהדרים).

מאזדה 2 בטוחה יחסית, יש טענות שהושמעו פה בפורום על איכות החומרים בפנים ועל צפיפות מסויימת, אתה יכול לגשת לכל סוכנות של מאזדה ולבדוק בעצמך.

אם אתה מחפש רכב עם גיר אוטומטי אל תצפה לשיפור משמעותי מהגולף 1600 שלך. לא במאזדה 2, לא בB3 ולא בשאר האוטומטיות. בכלל אם על זה קם ונופל השיקול של הקנייה אתה תראה שרק במכירה והקנייה אתה תפסיד הרבה כסף שיקח לך הרבה זמן להצדיק את החלפת הרכב.

פורסם
לשלושת הרכבים שקינג הזכיר הרלוונטיות היא למודל 08 ורק ל08 בגלל הדגמים החדשים עד לפני שנה בחיים לא הייתי לוקח אחד מהרכבים האלה בחשבון (אולי רק הפאביה), השאלה אם אני אמצא יד ראשונה 08?

לגבי הג'אז, אני לא מכיר הרבה אנשים שישלהם את האוטו הזה, אז אני לא יודע איך השוק שלו (מה שכן שכחתי להזכירשאני מעוניין באוטו שיש עליו דרישות ושלא יקשה עליי בעת מכירה), הוא גם לא האוטו הכי יפה, שאלה איך רמת הגימור באוטו? האיבזור שלו?

רציתי לשמוע גם דעות על מזדה 2, C3 (האם היא נוחה כמו שצרפתיה אמורה להיות?) ועל רכבים שהם לא בהכרח סופר-מיני כמו המאזדה 3 הצ'בק והB3 החדשה (איך הצריכת דלק שלה בפועל) ?

אני ממש מבולבל ואין לי בכלל כיוון...

שמירת ערך מצויינת, אחד הרכבים היותר מבוקשים , רכב שמור נמכר מעל למחירון במהירות הבזק (כמו טויוטה יאריס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לגבי הצרפתיות אז זה כבר לא מה שהיה פעם, הC3 לא ממש נוחה וגם לא הC4 וגם לא ה307 (למרות הכיסאות הנהדרים).

מאזדה 2 בטוחה יחסית, יש טענות שהושמעו פה בפורום על איכות החומרים בפנים ועל צפיפות מסויימת, אתה יכול לגשת לכל סוכנות של מאזדה ולבדוק בעצמך.

אם אתה מחפש רכב עם גיר אוטומטי אל תצפה לשיפור משמעותי מהגולף 1600 שלך. לא במאזדה 2, לא בB3 ולא בשאר האוטומטיות. בכלל אם על זה קם ונופל השיקול של הקנייה אתה תראה שרק במכירה והקנייה אתה תפסיד הרבה כסף שיקח לך הרבה זמן להצדיק את החלפת הרכב.

הגולף שלי עושה 6 לליטר, ולפי נתוני היצרן אני אמור לקבל לפחות כפול לליטר בכל אוטו אחר (אוטומת 1.6 או 1.5..)

אז אנשים אני צריך עוד רעיונית, חוות דעת..

פורסם

נו אז לשם ההשוואה, ה307 שלי עושה 8.5 לליטר - רוב הנסיעה בחיפה. תעשה חישוב לפי הרכב שתרצה לרכוש מה תהיה הצריכה המשוערת וכמה כסף תאבד בכל העניין של המכירה וקנייה של רכב חדש ותראה עם ההפרש שווה את המאמץ.

פורסם
נו אז לשם ההשוואה, ה307 שלי עושה 8.5 לליטר - רוב הנסיעה בחיפה. תעשה חישוב לפי הרכב שתרצה לרכוש מה תהיה הצריכה המשוערת וכמה כסף תאבד בכל העניין של המכירה וקנייה של רכב חדש ותראה עם ההפרש שווה את המאמץ.

טוב אז בחרת את האוטו הכי בזבזן מבין כל מה שהוזכר (למרות בנתוני יצרן רשום 8.9 בתוך העיר בלבד!

אז האוטו שלי עשה 6.1 בנסיעות בתוך העיר בלבד

ו7.8 בשבוע שנסעתי בו 180 ק"מ מתוך ה340 כמעט בחוץ לעיר

ואני ממלא כמעט 200 ליטר בחודש (כל שבוע FULL) , אז זה חסכון של 63 ליטר בחודש במחיר של היום, או אתה יודע מה במחיר של עוד כמה ימים (אחרי שירד)6.8 ש"ח לליטר

זה חסכון של 428 ש"ח לחודש

זה מטורף אחי!!!

פורסם

תישמע תיכנס ליד 2 ותיראה יש שם מכוניות חדשות אם ק"מ נמוך כגון הפיאט גרדה פונטו,סוזוקי סוויפט,סקודה פאביה רכבים חדשים שהפסידו כבר 15% אחרי הקניה ולפי דעתי אלו המכוניות שייענו לצרכים שלך.

:fadein:
פורסם

ראשית אני מציע לך להכניס את הגולף למוסך, צריכת דלק של 1:6 בעיר אינה מתקבלת על הדעת גם לגולף.

כיוון שאתה מדבר על תקציב של 63K (איזה מודל 08 יכנס בתקציב הנ"ל ?) חפש יאריס וורסו, מרווחת יחסית לקטגוריה, ופחות סחירה מהדגם הרגיל.

החיסרון העיקרי שלה מעבר לדונמים של פלסטיק הוא העיצוב החיצוני המחריד שלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ראשית אני מציע לך להכניס את הגולף למוסך, צריכת דלק של 1:6 בעיר אינה מתקבלת על הדעת גם לגולף.

כיוון שאתה מדבר על תקציב של 63K (איזה מודל 08 יכנס בתקציב הנ"ל ?) חפש יאריס וורסו, מרווחת יחסית לקטגוריה, ופחות סחירה מהדגם הרגיל.

החיסרון העיקרי שלה מעבר לדונמים של פלסטיק הוא העיצוב החיצוני המחריד שלה.

1) כם אני חשבתי ככה לגבי הצריכה אבל הבעיה ש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218617

ובכל מקרה אני לוקח את האוטו למוסך שיהי לי זמן (אולי היום)

2)לגבי התקציב אני שאלתיי למעלה בפירוש, האם אולי בכלל שווה להסויף קצת (קצת הרבה אני יודע- עד 50 אלף נוספים) ולקנות בכלל 08 מהדגמים הסופר מיני החדשים,

3)לגבי היאריס, באמת קשה לי עם מכוניות מכוערות :D

אחי באמת תודה על התגובות ועל היחס

• תוכן חדש...