Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה שעשיתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה קרה ???????? תגיבו !!!!! לא בכבוד שלכם לבזבז הודעה בגלל שזה מערכת של קליפוניה בוםם........ יאאלה דברו חופשי חרא.....אז חרא..... טוב....אז סבבבה....

:wink:

פורסם

אם היו מתלהבים מהמערכת אז היית מוצא כאן תגובות, אם לא מגיבים סימן שלא מתלהבים. אין מה לפתח את הנושא. אם אתה מרוצה זה מה שחשוב, אם אתה לא מרוצה ורוצה ייעוץ אז תבקש.

תגובות בכח לא תקבל כנראה.

פורסם

סססבבה לא אמרתי כלום.....

עלתה 2900

רדיו דיסק 1800

אני רוצה לדעת מה אני עושה עם המגברים מתחת למושב גועל נפש.... (החוטים וזה)...לעשות להם תיבה סגורה??? עם בד בצבע של האוטו???? אמרו לי משהו פלסטיק שקוף גם....

פורסם
מה קרה ???????? תגיבו !!!!! לא בכבוד שלכם לבזבז הודעה בגלל שזה מערכת של קליפוניה בוםם........ יאאלה דברו חופשי חרא.....אז חרא..... טוב....אז סבבבה....

:wink:

נחמד מאד.

פורסם

אחלה התקנה אחי....

בשביל מישהו שהוא לא מקצוען

יש לך רמקולים מקדימה גם?

כי אם לא אני לא יודע איך אתה שומע בכל זאת יש לאסטרו קצת נפח פנימי...

ד"א אז אתה גנבת את שוקי אהה... :lol:

פורסם

שוקי בתמונה הוא מתקין מורשה של קליפורניה בום...! :biglaugh:

בטח יש רמקולים קדמיים באחת התמונות שמה.....220W כנס לאתר

17.JPG

16.JPG

פורסם

ברוך הבא לפורום.אחלה מערכת.

מתאים לי איזה SUV (אם אני רואה נכון) לפוצץ אותו במערכת כמו של הכושים באמריקה :lol:

ד"א, איפה אתה גר?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...